aminnnnn canım bakmasına bakarım bendee . tasırken zorlanmam inşallahhhh
Merhabalar opuyorumnanaktan
Bende kasım annesiyim.Herkese saglıklı mutlu hamilelikler.
Valla tek başına zor olur taşıman canım, bi de bu haylazlardan biri ağlayınca hepsi ağlarmı acaba? Sen direk cennetlik olacan valla....kafamçokkarıştı
ay ne güzel darısı başımıza dün mart anneleri topicindeydim aldığınız kıyafetlere baktım hastane pijamalarına bebişlerin cicilerine kıskandım vallahiiBen marttayım, 18 gün önce kızıma kavuştum...
Darısı sizin başınıza...
bakılır hayırlısıyla doğsunlarda hamişliğin son aylarıda evde geçirirsin dışarı çıkamazsın bizle olursun fenamııolumunekankayizsmileannem var kaynvalide eltim var binada bakan çokta ben dogana kadar olan kısımdayım sağlıklı dogsunlardaaa yeterkii
Hoş geldin canım hayırlı olsun sanada mutlu hamilelikler inş.
canım aramıza hoşgeldin bende dün mide bulantısı tiksinme öğürtü vardı bugün bişey yokk bende anlamadım gün gün değişiyo heraldeSagolun arkadaşlar.Nasıl gecicek bu dokuz ay :bbo:
Benimde en son gecen carsamba komalıktım resmen ama şimdi
hiçbirşeyim yok . hep boyle oluyor Birşeymi oldu diye delirmek üzereyim.
Cuma günü cok sinirlendim istemeden acaba bebişime birsey olmuşmudur bilmiyorumkismile
Benim gibi olan varmı kızlar ?hergün belirti olması şartmı acep:sm_confused:
canım aramıza hoşgeldin bende dün mide bulantısı tiksinme öğürtü vardı bugün bişey yokk bende anlamadım gün gün değişiyo heralde
mide yanmanmı başladı ya ne zaman geçiyo bu bulantı tiksinmeler doktora sordunuzmuuAman bulanmasın yine başladıı.. Sanırım uzun süre birşey yememekten oluyor artıyor... Bu sefer miden yanarken de canın birşey istemiyor. O yüzden sık sık atıştırmak lazım sanırım.
ayy sağol canım benimm benimde 2 hafta sonra randevum o zaman sorucaktım bende sen hangi doktora gidiyosunnBen şimdi aradım doktorumu .Meraktan stres yapmaktansa bi sormak lazım
.Muaynedeymiş.Geri donüş yaptıklarında ne zaman geciyor diye sorarım tatlım
bafoda tüp bebek uzmanına gidiyo bildiğim kadarıyla ama hangisi bilmiyorum cnmmYa ne demek insan icini kemiriyor merak.
Benimde Cuma günü var randevum .
Günlerde gecmek bilmiyor bir türlü.mirmirmirmir
Benim tüp bebiş.Umut ta Ulun bey e
gidiyorum canım.Baska Ulun bey e
giden varmı acaba?
cnm çok normal benimde 5+1 de alttan baktığı halde sadece kese gözükmüştü 6+1 de kalp atışını gördük senin alttanmı baktıSlm arkadaşlar bende cuma doktora gıtmıştım,
bebış şuanda görülmüyor sadece keseyı gördük bu normalmı
ben görürüz sandım ama bugün tam 5h+6g hamıleyım
zaten ıkı gün sonra yurtdışına cıkıcam ve dönüşte yanı 26nısanda randevum var tekrar o zaman kalp atışını da duyarız dedı doktorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?