arkadaşlar beni listeden silebilrsiniz...boş gebelik( daha fazla yazıp hamişlerin moralini bozmak istemiyorum, galiba kürtaj olucam bir iki güne kadar...
sizlere sağlıklı hamilelikler diliyorum ve umarım bebişlerinizi kucağınıza alırsınız... umarım bende tez zamanda yeniden hamile kalır ve bu kez kucağıma alabilirim..
merhaba arkadaşlar
ben tüp bebekyaptırdım 5.denemem 3.ve4.dememde bebek var fakat kalp atışı yoktu kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kaldım ve çooook korkuyorum bugün kese için dr gidecem bende allah izin ver,rse kasım annesi olacam ve umarım bu yolda hep sizinle olurum
BUARADA DAVETİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER:)))
canım ya ev yemeği söyle yada iyi bi kebabçıdan kırmızı et söyle yanınada yeşillikli bi salata süperrr kırmızı et yararlı nasılsa salatada öyle önden çorbada içebilirsin ama kebap markalı bi yerden olsunki ette sorun olmasın
merhaba arkadaşlar
ben tüp bebekyaptırdım 5.denemem 3.ve4.dememde bebek var fakat kalp atışı yoktu kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kaldım ve çooook korkuyorum bugün kese için dr gidecem bende allah izin ver,rse kasım annesi olacam ve umarım bu yolda hep sizinle olurum
bende zeynep ozaman bayagi cokuz
üçüz müüü akannehir oy canımmm Allah yardımcın olsun çok zevkli ama çok zorrrrrrrsağlıkla doğsunlar inşallahh
canım benim bir sürü arkadaşım var. hiçbişey anlamadan doğurdular. illa olacak diye birşey yok..
bu arada bakıyorum hep yaşlarımız birbirine yakın ve merak ettim kaç tane Zeynep var burda.. biri ben kaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar
selam bayanlar :)
doktorumu değiştirdim sonunda tatmin olduğum bir muayene oldum kaydirigubbakcemile2
bebeğim 6+5 günlük kalp atışalrını duydum doktor herşeyi izah ederek anlattı :) 3 hafta sonra kontrolüm olacak o zaman el kol ve bacaklarını kontrol edeceğiz ondan sonraki 3 hafta da cinsiyet ve ense kalınlığı ve zeka gelişimine bakacağız dedi:)
düşük riskin az ama çalıştığın için progestanı kullanmaya devam et folbiol kullaıyordum elevit kullan folbiol ağır bir ilaç dedi :)
yoğurt ve süt içme ilk 3 ay gaz yapar dar pantolon giyme ağrı yapar düşük riskinden dolayı zanneder stres olursun dedi :)
ilişki için serbestsin dedi :) başka aklıma gelmiyor kızlar ama çok güzel bişey içimde bir kalp atıyor allah herkese duymayı nasip etsin bir an önce zemuszemus
üçüz müüü akannehir oy canımmm Allah yardımcın olsun çok zevkli ama çok zorrrrrrrsağlıkla doğsunlar inşallahh
canım benim bir sürü arkadaşım var. hiçbişey anlamadan doğurdular. illa olacak diye birşey yok..
bu arada bakıyorum hep yaşlarımız birbirine yakın ve merak ettim kaç tane Zeynep var burda.. biri ben kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar çok şükür bende hamile kaldım tüp bebek tedavisiyle. ancak benim tarihim 3 aralık çıkıyor aralık anneleride yavaş yavaş geliyorlar henüz sessiz. gerçi belli olmaz bir kaç gün erken gelse bu kez de kasım annesi de olabilirim. :) size sormak istiyorum aşağıdaki çizelgenizi yapıştırınca size format farklı buraya sadece tickerfactory den çizelge yapıştırabilirsiniz diyo mu? ben babygaga dan yapıp koymak istiyorum ama müsade etmiyo neden acaba yardım alabilir miyim sizden?
Merhaba kızlar,
cumadan beri yazılanları okudum. doktordan yüzü gülerek çıkanları tebrik ediyorum. boş kese çıkan arkadaş da hiiiç üzülmesin. nasılsa kökü bizde :)
bugün olmaz da yarın olur. geç olsun güç olmasın.
ben de cuma korka korka gittim doktora. benim 3,5 ay önce kalbi duran bebeğimi almışladı. bunda da beta hcg ikiye katlanmıyordu ama yükseliyordu. neyse. gittik. keseyi ve içindeki bebişi gördük. daha miniminnacık. 0.9 mm. 1 mm bile değil :)
e haliyle kalp atışı falan da yok daha. ama içime su serğildi. internetten falan okmuştum dış gebelik vs olabilir diye. allahtan yokmuş öyle bir şey.
5-5,5 haftalık dedi. bu cuma tekrar gideceğim bakalım büyüyor mu ne yapıyor orada. bilmiyorumkismile
progynex kullandığım için karın bölgem büyümeye başladı sanki. sanıyorum ilaç su toplattığı için oluyor. bir de coraspin yazdı bana günde bir tane alacaksın dedi.
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah en yakın zamanda kalp atışınıda görürsün. Çok minik daha dimi?
sağol arkadaşım. inşallah :) umarım yakın zamanda bir depar atar da büyür teyzesi. :)
inşallah duyarsın canım. ama pazartesi duyamazsanda endişe etme. bende 8. haftamda duymuştum.
kızlar yaa bebeğin kalp atış sesini duydunuzmu yoksa benim gib ultrasondan mı gösterdi kalp atışını ses olmadan
sağol arkadaşım. inşallah :) umarım yakın zamanda bir depar atar da büyür teyzesi. :)
seni merak ediyodum canım hayırlı haberine çoook sevindim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?