2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok üzüldüm arkadaşım allah bir daha göstermesin ve bir dahakine sağlıklı bi gebelik nasip etsin inş.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
ben tüp bebekyaptırdım 5.denemem 3.ve4.dememde bebek var fakat kalp atışı yoktu kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kaldım ve çooook korkuyorum bugün kese için dr gidecem bende allah izin ver,rse kasım annesi olacam ve umarım bu yolda hep sizinle olurum

BUARADA DAVETıNıZDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER:)))

İnşallah yarın sende bize katılırsın canım. Her şeyin hayırlısı olsun inş. Doktordan gelince haber verirsin bizede.

çok sverdim kebabı ama düşcesi bile midemi bulandırmaya yetti.alsanaalsanasmile
ne yapcam y kendilmle

canım hayırlı olsun allahın izni ile kesenide görücen sonrada pıt pıt atacak kalbi ...:Saruboceq:

bende zeynep ozaman bayagi cokuz

canim hosgeldin rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah:Saruboceq:

merhaba kızlar çok şükür bende hamile kaldım tüp bebek tedavisiyle. ancak benim tarihim 3 aralık çıkıyor aralık anneleride yavaş yavaş geliyorlar henüz sessiz. gerçi belli olmaz bir kaç gün erken gelse bu kez de kasım annesi de olabilirim. :) size sormak istiyorum aşağıdaki çizelgenizi yapıştırınca size format farklı buraya sadece tickerfactory den çizelge yapıştırabilirsiniz diyo mu? ben babygaga dan yapıp koymak istiyorum ama müsade etmiyo neden acaba yardım alabilir miyim sizden?

İyi bir doktor bulmana ve pıt pıtları duymana çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.

nikah şekeri allah yardımcın olsun bu arada geçmişi de biraz okuyacağım kızlar. hepinize sağlıklı gebelik dilerim. inşallah yavrularınıza sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz.

sağol canım ALLAH yardımcım olsunnn

Merhaba kızlar,

cumadan beri yazılanları okudum. doktordan yüzü gülerek çıkanları tebrik ediyorum. boş kese çıkan arkadaş da hiiiç üzülmesin. nasılsa kökü bizde :)
bugün olmaz da yarın olur. geç olsun güç olmasın.

ben de cuma korka korka gittim doktora. benim 3,5 ay önce kalbi duran bebeğimi almışladı. bunda da beta hcg ikiye katlanmıyordu ama yükseliyordu. neyse. gittik. keseyi ve içindeki bebişi gördük. daha miniminnacık. 0.9 mm. 1 mm bile değil :)
e haliyle kalp atışı falan da yok daha. ama içime su serğildi. internetten falan okmuştum dış gebelik vs olabilir diye. allahtan yokmuş öyle bir şey.
5-5,5 haftalık dedi. bu cuma tekrar gideceğim bakalım büyüyor mu ne yapıyor orada. bilmiyorumkismile
progynex kullandığım için karın bölgem büyümeye başladı sanki. sanıyorum ilaç su toplattığı için oluyor. bir de coraspin yazdı bana günde bir tane alacaksın dedi.

Canım hayırlı olsun öncelikle umarım sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın. Birinci sayfada bafo arkadaşım bu ticker ların detaylı açıklamasını yapmış oradan bi bak istersen.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun arkadaşım inşallah en yakın zamanda kalp atışınıda görürsün. Çok minik daha dimi?

Ben duydum canım. Ekranda kalp atışlarını görünce dr. sesi hemen dışarı verdi. Sesi ii ce açtı yan odadan eşim bile duydu. Ben heycandan adamcağızı odaya çağırtmayı unuttum tabi. Ben o gün sadece keseyi ve belki bebeği görmeyi bekliodum çünki. Kalp atışını duyunca heyecandan unuttum her şeyi valla....:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…