2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatil güzeldi tabikide dönüş ve alışma evresi zor oluyor dün gece istanbulda sıcaktan uyuyamadım halbuki bir haftadır gündüzleri sıcak akşamları serin serin geçirdimboshayallersmile

ya bilemmielinde olsa insan orda bile yaşamk istiyor stres şehir hayatından uzak kalıyon azda olsa..
ya sorma bugün yinde biraz esiyor hele dün mahvoldum dal bile kıpırdamıyordu
gelsin kışş..:1ninca:

saol bidenem çok iyiyim azcik uyumusum..senin prensesde bu gece pek uyumadi benide uyutmadidişçıkariyor malum zor bi geceydi valla sabahi sabah ettim öyle yani canimcim sen napiyon yavrucagin napıyoooo

Ah kıyamam ona sanada tabi ne zor olur hem hamiş hem kucakta bir bebiş..

ya bilemmielinde olsa insan orda bile yaşamk istiyor stres şehir hayatından uzak kalıyon azda olsa..
ya sorma bugün yinde biraz esiyor hele dün mahvoldum dal bile kıpırdamıyordu
gelsin kışş..:1ninca:

ben karadenizin küçük bir sahil kasabasında geçirdim bu sene tatilimi seviyorum karadenizi ya:asigim:

Ah kıyamam ona sanada tabi ne zor olur hem hamiş hem kucakta bir bebiş..

ben karadenizin küçük bir sahil kasabasında geçirdim bu sene tatilimi seviyorum karadenizi ya:asigim:

heyaa finfik sorma çok zor olacak ama ikisi birden büyüyecekler başkaçarem yok
inşallah bu bebegim uyurda adam akllı zorluk çekmez..

en iyi tatili yapmişsin bence bende uzunyaylaya gitmeyidüşünüyorum..seneye inşallah
yeşilliklerin içinde offff süper ya

evet o konuda şanslısın benim kardeşim ve benim aramdaki yaş farkı 1,5 falan annem her zaman söyler çok rahat ettim diye.

off bende uyumak isiyorum ama nerde
akşam iş çıkışı markete gitmem lazım
sonrasında yemek yapmayı düşünmüyorum
eşim hazır birşeyler alsın

aynen bizim evde bomboş birde temizlik malz. de bitti mecbur gitmeliyiz
sanırım akşam eve gidince kendimi direk duşa atacam
çok terledim offf yaaa

ben dun kocamı goturdum haftalık alısverısıme.. her pazar cevahır mıgrosa goturuyorum cunku ben mıgros ve tansaş dısında hıcbıyerden et ve tavuk alamıyorum.. ama en taze sebze reyonu macrocenter da oluo tabı teeeee kanyona gıtmek zor..
haftasonu gotursenıze kocalarınızı.. sız nası tasıcaksınız kı..

kıslar doktormu aradım şeker yüklemesi sonucu için.ve yüksek çıktı.153.cumrtesi günü 100 gr lık yükleme tekrar yapılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…