2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben gelinliimi kiralamiştim..ay nereye sokuyosunuz kocaman şeyi yaw :)

propcum bi sey soracam sana hamilelikle ilgili hers seyi arastiriosun ya belik bu konuda bilgin vardir die soruorum. benim el uyusuklugum var esim bana bi masaj aleti aldi
kullaniorum acaba bebege bi zarari dokunurmuki? yada kizlar sizin bi bilginiz varmi googleden arastiriorum ama bisey yazmio.

ben gelinliimi kiralamiştim..ay nereye sokuyosunuz kocaman şeyi yaw :)

ben ankarada annemın evınde bıraktım.. odam da oldugu ıgıb duruyo orda, gardrop boş oldugu ıcın onun ıcınde duruo çöp poşetlerıne sarılmış bir vaziyette :)) annem sat diyo ama ben kıyabilceğimi zannetmiyorum..

selam kızlar. bugün şirkette internet gidip geliyor bir sürü alıntı yapmıştım hepsi gitti
begüm evlilik yıldönümün kutlu olsun canım
prop sende bluzunu güle güle kullan canım
yaren patikler şahaneeee ben örgü konusunda çok yeteneksizim

hiiiç bir fikrim yok.. ama sen doktora gittin mi ? karpal sendromu olabilir yani sadece elinde varsa? eğer öyleyse masaj aletı fln kullanmaman ve tedavı olman lazım.. ama doktora gıttysen ve karpal yok dedıyse ve işe yarıosa bence bı sıkıntısı olmaz..

evet gittim ama daha kan tahlili sonuclarini almadim. acidan dayanamadigim icin esim bana masaj aleti aldi o biraz ii gelio bu seferde kafama takildi bebege zarar olurmu die zaten fazla kullanmamaya calisiyorum ama elimin agrisi dayanilacak gibi deil. neyse ben yinede fazla kullanmiyim icim rahat deil sonuclar cabuk gelsede bi sonuca varsam neymis sebeb ve hemen bi tedavi uygulasinlar yaa. neyse yinede sagol cnm.

yaa ben 5 tane hastane çıkışı aldım 20 yada 18 parçalık her biri
çokmu abarttım:uhm:

bir 5 tane daha almalısın bence sempatiksalakcinni az gelir 5 tane sempatiksalakcinni

dalga geçme nan :mymeka:
sen nezman döndün tatilden iyi eğlendirdinmi gelinimi
olm erkek çocuğu çok işiyomuş ya üstüne kendi yüzüne karşısındakinin ağzına :roflol:
bundan sonrakileri takım olaraktan alcam
bide bol bol battaniye kaydirigubbakcemile3

dün döndüm nan sorma çocuk 1 haftadır gayet sakindi bugün mesaiye beraber başladık sabahtan beri bir kamyon tekme yedim:bbo:

ya tamam çok işiyor olabilir de neden hastane çıkışı alıyon döt kadar şeyleri ne kadar giydirebilecen.
çok hızlı büyüyorlar ya ondan yaniboshayallersmile

saol aslı gurban :))

rica ederim cnm

yaa ben 5 tane hastane çıkışı aldım 20 yada 18 parçalık her biri
çokmu abarttım:uhm:

Bundan sonrakileri set olarak alma bari alt üst takım şeklinde alabilirsin çok çabuk büyüyorlar canım hastane çıkışları 0-3 ay

bende şimdilik bir tane büyük set aldım 18 parça beyazlı turkuazlı bakmaya doyamıyorum, 1 takımda ayriyetten aldım sadece alt-üst
bu hafta tam alışverişimi yaparım sanırım

hastane çıkısı en fazla 2 tane yetiyor..diğerlerini alt üst tamamlayın derim
ben bazilarini giyr-dirememiştim bile
1 haftada bile acayip büyorlar bilginize

esincim gelmişşşŞeniz kuşum nasılsın prenses nasıl :asigim:

saol bidenem çok iyiyim azcik uyumusum..senin prensesde bu gece pek uyumadi benide uyutmadidişçıkariyor malum zor bi geceydi valla sabahi sabah ettim öyle yani canimcim sen napiyon yavrucagin napıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…