2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm benimki soldanda atio ama en cok sag tarfaimda hissediorum.
amn dikkat et cnm iyice agirlastik yaa fazla yorma kendini.

valla ben acaip sistim eskiden esim beni severken evire cevire severdi simdi yanina oturdugumda agirligimi ustune versem ofleyip pofliyo kaydirigubbakcemile3

propcum canin sagolsun yaa sen ye biz yemis kadar oluruz :)))

çokmuş 20 üzüldüm..
diyetine uy ama, baştan savma yani..
ben senin sağlığın için söylüyorum bak görselliğinde filan değilim yani işin..

bebişinde benimde sağliğimiz yerinde maşallah
nedeni neymiş öğrenicem bakalim çünkü çok yemek yemiorum.aburcuburlada pek ii diil aram.görsellikle ilgili bi derdim yok allaha şükür.40 beden oldum ancak zaten kaydirigubbakcemile2

:) aynı ben :) ben de 40 oldum.. 40 la bıtırırım umarım 42yı gormem :)
sen bı bak bakalım nıyeymiş, halledersınnnn..
bakalım benım şeker ne çıkcak :uhm:

şekerden bende tırsıyorum valla bu cumartesi yapılacak test anca haftarası alırım sonucunu...eğer çıkarsa yasaklanacak di mi tatlı çikolata ay benim dünyam yıkılır ya inadına canım çeker hep inş. çıkmaz hiçbirimizde..

hayır bunda cıkarsa bı daha yukleme yapılacak toplam 4 kan ornegı alınmıs olcak 4un ıkısınde yuksek cıkarsa yasaklanacak.. hepsınde yuksek cıkarsa zaten sıctık demektır :)

şeker de yaptirdim tam kan sayimi da.maşallah hepsi güsel çikti.
ayin 17 sine randevu werdi diyetisyen.büyük ihtimalle sigara we sporu birakinca şiştim böle.
ama işten çikiim bu ay yüzmeye we yürüyüşe başlicam.9 aya kadar dewam edicem yüzmeye.yürüyüşte haftada 3 gün yapiorum 45 dk tempolu.ama ayaklarim çok acio.çünkü işyerinde çok şişiyorum.

ne zaman yaptircaksin?28 e kadar yaptirman gerekiyor die biliyorum.

sukur bebisinde senin saglgin yerinde 20 kiloda cokmus cnm yaa.
ii 20 kilo aldin ve sadece 40 beden oldun haa ben once 38 bedendim simdik 42 bedenler bile olmuo bana bende 12 kilo almistim ama simdi kac kiloum bilmorum.

hayır bunda cıkarsa bı daha yukleme yapılacak toplam 4 kan ornegı alınmıs olcak 4un ıkısınde yuksek cıkarsa yasaklanacak.. hepsınde yuksek cıkarsa zaten sıctık demektır :)

kan vermek ayrı bi dert zaten kanama riski var diye bende gyno ferro sanol u 2 tane iç dedi bana doktor içemiyorum ama 1 tane zar zor içiyorum ...yani kanlanmak için o kadar sıkıntı çek bi de 4 tüp ver çüş ya inş. gerek kalmaz

niye garip geldiki sempatiksalakcinni
1. ve 10. yıldönümümde giyecem inşallah dedim
1. atlattık 10. sunda bizde gelenektir yemek yaparız gençlerle kutlarız
ama tabi gelinliğimin altı kısacık olucak zemuszemus üstünü giyerim altını yeniden diktiririm

yinemi kilo konuşuyonuz naaannndelikafadulden
zati çoh morelim bozuk dün tartıldım 66.500 olmuşum
2 haftada 1.5 kilo almışım-tatlicadiarzu-
yani toplam 8.5 kilo almış oldum çok finaaaaa çooookkkkakannehir

bozma morelini sempatiksalakcinni verirsin doğumdan sonra
ben çok alsam da üzülmezdim bebek sağlıklı olsun yeter :ecrin_bebek:

yess doğru bılıosun çarşamba yapılcak benim.. 25+3 olmuş oluyo..
ahh bu sigara yüzünden hep, sigara olmasa bu kdr almazdık ya, eskıden acııkınca sıgara ıcıodum gecıodu sımdı olmuyo :)
ben de yuzuyorum bakalım ne zmana kdr yuzebılcem allaha şükür bende şişme olmuyo cunku evde ayaklarımı uzatabılıorum gun ıcınde ama sızı anlıyorum cunku dun butun gun dısardaydım sabahtan berı dah ınmedı ayagımın sısı mesela.. yuksege kaldırmak şart arada sırada..

altı nıye kısacık olcak kız boyun mu uzuyo hala kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şeker yükleme sonucum iyi çıkmış ben sonuçlara bakınca bişi anlamadım ama

yok kıs ondan değil elbise gibi dursun diye hem denüşüklük olur da -tatlicadiarzu-

benim gelinliğimin hiç bir şekilde elbıseye cevrılebılme ihtimalı yok yanii :roflol: iyi senınkı cevrılıosa cevır tabı... bı de gıyın heuehueehue hıc ole adet duymadıydım onu da duymuş oldum :)

miracle kıskandırma beni bende yatmak istim ya
zaten çok uykusuzum sıcaktan uyuyamadık

sukur bebisinde senin saglgin yerinde 20 kiloda cokmus cnm yaa.
ii 20 kilo aldin ve sadece 40 beden oldun haa ben once 38 bedendim simdik 42 bedenler bile olmuo bana bende 12 kilo almistim ama simdi kac kiloum bilmorum.

34 bedendim.40 oldu 44 e kadar yolu war akannehir
şaka bi yana bakalim diyetisyen ne dicek bu duruma.merakla bekliorum.

he benim iki parça canım
özellikle diktirdim
bide kilo alırım diye sırtımı ipli yaptırdım -tatlicadiarzu-
annemlerde yapar 25. ve 50. evlilik yıldönümü
biz meraklı olduumuz için 10. kutluyos -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…