2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bide bana gelemden 3 gün önce bol bol pilav makrna hamur işi kızartma ye gel dedi.daha önce doktoru böle bişey isteyen varmı

çarşamba yapılcak bana da..
tetanozun ıkıncısı de yapılcak.. ıyyyy cok acıcak yıne cokkk

Son düzenleme:
slmmm
hoş geldin fınfıkk :)
nalan ne haber göreiyodum seni uzun zamandın inanılmaz yoğun sıcak iş hamilelik hiç çekilmiyor

bu hafta şu gecelik pijama işlerini ve bebek şekerini de halletmem lazım programımda geri kalıcam yoksa :) eylül başında hastane çantamı ve bebeğinkini hazırlamış olcaktım güyya...

bu hafta şu gecelik pijama işlerini ve bebek şekerini de halletmem lazım programımda geri kalıcam yoksa :) eylül başında hastane çantamı ve bebeğinkini hazırlamış olcaktım güyya...

ben daha bişiyciklerrr almadım sayılır 3-5 cik şeyy ama bu ay alırım artıkın

evet 3 gun agrımıstı benım de.. bazılarınkı hıc agrımadı ama cok ılgınc...

bende de 3 gün sürdü ağrısı ama 2.gün acaip şişmişti..bünyeden bünyeye değişiyor sanırım...ya iki üç gündür kasıklarımda değilde göbek deliğimin hizasında ağrı hissediyorum biran önce cumartesi gelsin de doktora gideyim istiyorum kafaya taktım yine...

bende daha hiç bişey almadım cumartesi doktorum eğer izin verirse ankaraya giidcez eşimle herseyini toplu alır geliriz ama yolculuk yasaksa hala bende bu ay halledecem herseyi daha çok ağırlaşmadan hazır olsa ii olacak..

yok benim içim rahat etmez, benım herseyım erkenden hazır olcak yoksa uyku uyuyamam.. şimdi bebegın arabası gelmedı carsamba arıcam nerde kaldı dıye :) sankı acelesı varmış gıbı.. yok acelesı..ama olsun son dakıka adamı degılımdır hiç dayanamam..

bana kalsa 2 dk. durmamda kocam tutdurdu 7 aylık olmadan almam diyeee

selam kizlar ne var neyok?
finfik ne haber, olmayan gobegini gordumm.. oraya da yazdim, bence sen bizle maytap geciyon =)

hoşbuldum melcancım sende hoşgeldinopuyorumnanaktan

hoş bulduk canım

bana kalsaaa bendeee alırdımm daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…