ya bide bana gelemden 3 gün önce bol bol pilav makrna hamur işi kızartma ye gel dedi.daha önce doktoru böle bişey isteyen varmı
çarşamba yaılcak bana da..
tetanozun ıkıncısı de yapılcak.. ıyyyy cok acıcak yıne cokkk
ayy evet ya aşıya da az kaldı 12sinde gitcem onada ...arı sokmuş gibi oluyo kolum.
evet 3 gun agrımıstı benım de.. bazılarınkı hıc agrımadı ama cok ılgınc...
bu hafta şu gecelik pijama işlerini ve bebek şekerini de halletmem lazım programımda geri kalıcam yoksa :) eylül başında hastane çantamı ve bebeğinkini hazırlamış olcaktım güyya...
evet 3 gun agrımıstı benım de.. bazılarınkı hıc agrımadı ama cok ılgınc...
ya bide bana gelemden 3 gün önce bol bol pilav makrna hamur işi kızartma ye gel dedi.daha önce doktoru böle bişey isteyen varmı
ben daha bişiyciklerrr almadım sayılır 3-5 cik şeyy ama bu ay alırım artıkın
slmmm
hoş geldin fınfıkk :)
nalan ne haber göreiyodum seni uzun zamandın inanılmaz yoğun sıcak iş hamilelik hiç çekilmiyor
ben daha bişiyciklerrr almadım sayılır 3-5 cik şeyy ama bu ay alırım artıkın
bende daha hiç bişey almadım cumartesi doktorum eğer izin verirse ankaraya giidcez eşimle herseyini toplu alır geliriz ama yolculuk yasaksa hala bende bu ay halledecem herseyi daha çok ağırlaşmadan hazır olsa ii olacak..
selam kizlar ne var neyok?
finfik ne haber, olmayan gobegini gordumm.. oraya da yazdim, bence sen bizle maytap geciyon =)
hoşbuldum melcancım sende hoşgeldinopuyorumnanaktan
yok benim içim rahat etmez, benım herseyım erkenden hazır olcak yoksa uyku uyuyamam.. şimdi bebegın arabası gelmedı carsamba arıcam nerde kaldı dıye :) sankı acelesı varmış gıbı.. yok acelesı..ama olsun son dakıka adamı degılımdır hiç dayanamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?