anladim.. bende de 2 tane var. biri kadife digeri penye, acaba yeter mi diyorum :uhm:
yetmez de ben ayaklı gıydırmıcem o yuzden.. toplam en az bı 10 tane lazım ılk uc ay ıcın bence.. ama bılemıom kı.. cok para gıdıo cokkkk
kizlar allah nasib ederse sunun surasinda 3 bucuk 4 ay yok bile yaa opuyorumnanaktan cok heyecanliyim.. tuhaf hissediyorum kendimi =)
ılerde de 1 hafta ılerde cok ılerde degıl.. benım dogum tarıhı 15 kasım gorunuo ama bana ekım sonu gelır gıbı gelıo ıste.. zaten dogum 38-42 arasında gerceklescegı ıcın erken dogum da sayılmaz ama bılmıom kı oyle gelıo bana..
prop biz şimdi 7 aylık mı hamileyiz 25.hafta benim yani Allah korusun şimdiden sonra bi erken doğum olsa büyük olasılıkla yaşıyolar di mi ?
ya hakikaten kizlar ya yavas yavas doguma yaklasiyoruz ayy ben cok seviorum bu halimi bayagi bi alistim hamilelige sikayetler disinda, bi dogsun yiyecem onu yaa benim tahmini dogum tarihim 8 kasim ama propun da dedigi gibi 38 ile 42 haftalari arasi doguyo sipalar bende gunu gununde dogum yapacagimi zannetmiyorum ya once yada sonrasi olur gibi gelior saglikla bi gelsinlerde cigerlerimiz.
anladim.. bana da internette hesapladigimda 18 kasim diyo, doktor 25 falan dedi..
hayirlisi bakalim, saglikla gelsinler de 1-2 hafta erken gelsin farketmez
26 bıtınce 6 bıtmıs oluyo.. ama ben sımdıden 7 deyım dıyorum soranlara :) hafta mafta soyleyınce kafaları karısıyo ınsanların.
24 ten snr ozel bakımla yasar dıolar ama ben en erken 28de doğan ve yaşayan bebek gördüm daha öncesinde görmedim.. tabı yaşar dedıkelrıne gore vardır orneklerı de ben bılmıom.. allah korusun yaa..
ama 32den snr için rahat olsun %90 turp gıbı oluolar.. tabı vaktınde gelsınler işalla..
26 bıtınce 6 bıtmıs oluyo.. ama ben sımdıden 7 deyım dıyorum soranlara :) hafta mafta soyleyınce kafaları karısıyo ınsanların.
24 ten snr ozel bakımla yasar dıolar ama ben en erken 28de doğan ve yaşayan bebek gördüm daha öncesinde görmedim.. tabı yaşar dedıkelrıne gore vardır orneklerı de ben bılmıom.. allah korusun yaa..
ama 32den snr için rahat olsun %90 turp gıbı oluolar.. tabı vaktınde gelsınler işalla..
senin bebis 24 haftalik mi oluyor?
evet 24 haftamiz bitti 25 teyiz ama ben 5 bucuk aylikim :bbo:[/QUOT
niye ki 5,5 aylık?
evet 24 haftamiz bitti 25 teyiz ama ben 5 bucuk aylikim :bbo:
evet 24 haftamiz bitti 25 teyiz ama ben 5 bucuk aylikim :bbo:[/QUOT
niye ki 5,5 aylık?
cunku doktorumun aciklamasina gore, onemli olan bebegin olustugu tarihmis ve bebegimin olustugu tarih de ayin 25-27 siymis. satim 11 subat aslinda. 2 hafta oynuyo..
ne kadarliksin denildiginde 5 bucuk aylik oluyorum. fakat 24 küsür haftadir gebeyim :bbo: bole dengesiz bisy yani.. dedigim gibi doktor bazi hesaplari sata gore yapiyo ama benim bebegim 5 bucuk aylikmis. oyle diyo yumurtlama gununden hesapliyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?