2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

karın ağrıları bendede oluyor normal diye düşünüyorum
ama seni korkutmak istemem tabi her doktorun düşüncesi yaklaşımı farklı benim doktorum sakın günübirlik yaylaya filan gitme demişti bende bizimkilere hiç katılmadım onlar gitti ben getirdikleri yayla sularını içtim afiyetle neyse canım az kaldı sık dişini cumartesi herşeyi sorarsın doktoruna
hadi kendine iyi bak öptüm kaydirigubbakcemile3

slmmm
hoş geldin fınfıkk :)
nalan ne haber göreiyodum seni uzun zamandın inanılmaz yoğun sıcak iş hamilelik hiç çekilmiyor

kimse mozaik pasta yapmıyomuuu nalann nalannn yetişşş

selam tatlım ben ii yim valla sen nasılsın...

bu arada mozaik pasta eskiden bir kaç kere yapmıştım ama uzun yıllardır yapmadım valla ne yalan sölim sanki biraz yağlı oluyordu, eğer tarifini bulursam yarın yamyamlara eklerim senin için...

selam kızlar nabersiniz bakem...

Fınfık tatlım hoşgeldin özlemişim seni ya, tatilin güzel geçmiş okudum, döndüğüne sevindim ama eminim sen o kadar sevinmemişindir...)

prop cnm evlilik yıldönümünün ii geçmesine sevindim valla, ne kadar güzel sürpriz yapmış eşin bak...

begümcük evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm...

biju cum babanın ii olmasına sevindim, umarım en yakın zamanda ayaklanır, geçmiş olsun tekrardan, evine dönünce bizede haber vermeyi unutma, ii yolculuklar size...

kuşum senin kızının adını buldum : Ruhsar sempatiksalakcinni e ne de olsa hayali bir bebek olduğuna göre bu isim yakışır :roflol::roflol:

yerim senin kızını.. :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Aynı foto değil tabiki aynı poz ama boshayallersmile

selam kızlar nabersiniz bakem...

Fınfık tatlım hoşgeldin özlemişim seni ya, tatilin güzel geçmiş okudum, döndüğüne sevindim ama eminim sen o kadar sevinmemişindir...)

Hoşbuldum nalan kuşum bende sizleri çok özledim aslında döndüğüme çok da üzülmedim evimi alışkanlıklarımı da özlemişim yaniboshayallersmile

nalan napıosun gülümm

ii yim canım benim sen nasılsın, ii geçmiş evlilik yıldönümün okudum....

bugün eşim bana tercüme etmem için almanca metin gönderdi onunla uğraştım, yarınada az bi şi de olsa kaldı, onu yarın halletcem artık...

yarın tercümeyi hallettikten sonrada kıymalı yaprak dolması sarcam, eşim ne zamandır istiyordu benimde canım çekiyo zaten onun için heves ettim, bugün yaprakları aldırdım yarında sardımmı akşam onları leblebi gibi yeriz artık, hımmmmm valla şimdiden acıktım...

son 1 haftadır canım acayip yeşillik çekiyordu, böle çatallaya çatallaya salata yemek istiyordum, yaz başından beri hep domates salatası yiyiyorumda...

hafta sonu tüm yeşillikleri aldım, akdeniz yeşilliği, göbek, roka, maydonoz, hepsini bi güzel yıkadım doğradım, bi tavada ince dövülmüş tavuk göğüslerinide ızgara yaptım ve ince ince doğrayıp salatanın içine ekledim azcıkta yağ ve limonla karıştırdım bi güzel yedim valla..

bugün yine aldırdım yeşilliklerden, anacım hala yeşillik yemeye doyamadım ya, çok özlemişim, eşimde dalga geçiyo benimle hamileliğinde yeşilliğe aş erende tek sen varsın kesin diye, ay napim acayip canım çekti, ye ye doyamıyorum...

ben de kıymalı borek yaptım bugun, guyya artanı komsulara dagıtcaktım kalıp da yemeyım dıye bitti :)) bir tepsı borek bitti, ıkı dılım kaldı, şaka gıbı demi :))

evet canım guzel gectı cok.. bakalım sımdı dogumgunumde de guzel bı performans beklıorum kocamdan :))

valla bizde seni çok özledik tatlım, alışmışım her gün gelmene yadırgadım valla öle bir hafta gelmeyince sen, neyseki ayrılık bitti artık geri döndün, bundan sonra doğuma kadar görüşmeye devam...

evine ve topiğe hoşgeldin fıstık...Şeniz

ay nalannn.. ben de haftada bır ıkı yapıyorum o dedıgını de maydonozsuz tabı. nefret ederım maydonozdan nefrettttttt...

bak şunu dene mutlaka göbek salata+roka+salatalık
bir cezvede bi yemek kaşığı balla iki yemek kaşığı balzemık sırkeyı karıstır kaynat
tavuk goguslerını ıncecık dograyıp tavada guzelce kızart
sosu yesıllıklerın ustune dok, ustune tavuk goguslerı, ustune de permesan peynırı ( kaşar da olur )
afiyetle ye..
tuz fln konmadıgı ıcın cok uygun oluo bıze.. hatta sana anlatırken canım cektı sımdı yarın yapayım oglen kendıme :))

ooohhhhh illerine sağlık senin bende ne zamandır yapmadım kıymalı börek biliyomusun, sen söleyince şimdi aklıma geldi, bende bi ara yapim kocişte özlemiştir...

kız ne vircen millete kıymalı böreği, sabahları ısıtıp yiyin, sabahları yiyince yakarsınız gün içinde, zaten kalmamış o ayrıda, yada artanı buluğa at dilimleyip sonra çıkartıp fırında yada mikrodalgada çözdürüp yersiniz...

şansına doğumgününde de bi şi yapmıyormuş....

doğumda da doğumdan sonra da hep buradayız inşallah daha neler paylaşacaz..:asigim:

iyi geceler fıstıklar
offf yaa yemek üzerine mi geldim?
ben sıcaktan birşey yiyemiyorummm
kıymalı börekte süper görünüyorr

:)) doğumgunumde arkadaslarımla oluruz zaten.. mıllet karnımı gormye cok meraklı mesaj atıolar dogum gununde napcaz dıye sımdıden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…