ya sorma canım benim işte biraz hareket etsem kafayı yiyorum sonra, cumartesi arkadaşlar şehir dışından geldi hatta kadın doğum doktoru eşimin arkadaşı daha yeni uzmanlaşıyo falan ona güvenip kalktım serin diye yaylaya falan gittik ama o günden beri sanki karnım ağrıyo gibi geliyor acaip stres oldum bişey mi oalcak yine diye...dün ve bugün büütn gün yattım ama napalım hayatım bebekler vaktinde gelecekse yatalım biraz daha sorun değil...
slmmm
hoş geldin fınfıkk :)
nalan ne haber göreiyodum seni uzun zamandın inanılmaz yoğun sıcak iş hamilelik hiç çekilmiyor
kimse mozaik pasta yapmıyomuuu nalann nalannn yetişşş
bır gun herkesın tatılı bıtıcek uzulme bafo :)
32.hafta ag sonu ama bakalım nasıl olucak bu gıdısımde sorucamne zaman cıkıcaksın ızne ?
kuşum senin kızının adını buldum : Ruhsar sempatiksalakcinni e ne de olsa hayali bir bebek olduğuna göre bu isim yakışır :roflol::roflol:
yerim senin kızını.. :roflol::roflol:
kızlar fınfık aynı fotoğrafı mı yüklemiş poz mu aynı ?hatun bebeği nerde büyütüyo merak ettim valla :))maşallah ama ya kasım annelerinin ebru şallısı kendileri o yüzden dışlıcaz yakında :)
selam kızlar nabersiniz bakem...
Fınfık tatlım hoşgeldin özlemişim seni ya, tatilin güzel geçmiş okudum, döndüğüne sevindim ama eminim sen o kadar sevinmemişindir...)
nalan napıosun gülümm
:roflol::roflol::roflol:
Aynı foto değil tabiki aynı poz ama boshayallersmile
Hoşbuldum nalan kuşum bende sizleri çok özledim aslında döndüğüme çok da üzülmedim evimi alışkanlıklarımı da özlemişim yaniboshayallersmile
ben de kıymalı borek yaptım bugun, guyya artanı komsulara dagıtcaktım kalıp da yemeyım dıye bitti :)) bir tepsı borek bitti, ıkı dılım kaldı, şaka gıbı demi :))
evet canım guzel gectı cok.. bakalım sımdı dogumgunumde de guzel bı performans beklıorum kocamdan :))
valla bizde seni çok özledik tatlım, alışmışım her gün gelmene yadırgadım valla öle bir hafta gelmeyince sen, neyseki ayrılık bitti artık geri döndün, bundan sonra doğuma kadar görüşmeye devam...
evine ve topiğe hoşgeldin fıstık...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?