2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm benim sata gore 4 kasimdi ama ultrasonda 8 kasim die hesapladi doktorum. ya ide bisi sorcam simdi ben 26. haftama yeni girdim haftaya 26. haftam bitiyor peki bu dr. Kagan Kocatepeye gore 27 hafta oluyo siz nasil hesaplyorsunuz? akannehir

ben 24+4 şu an yani 25.hafta çünkü 24+0 ve 24+6 25.hafta oluyor dediğin gibi nettede öyle benim doktorumda böyle hesaplıyor yani 25+0 olunca 26 haftalık olacam işte..

hmm benim sata gore 4 kasimdi ama ultrasonda 8 kasim die hesapladi doktorum. ya ide bisi sorcam simdi ben 26. haftama yeni girdim haftaya 26. haftam bitiyor peki bu dr. Kagan Kocatepeye gore 27 hafta oluyo siz nasil hesaplyorsunuz? akannehir

canim 26 arti 1 de olsan 27. haftaya girmis oluyorsun.

ben 24+4 şu an yani 25.hafta çünkü 24+0 ve 24+6 25.hafta oluyor dediğin gibi nettede öyle benim doktorumda böyle hesaplıyor yani 25+0 olunca 26 haftalık olacam işte..

valla burdakiler de tersi hesaolio dusunmemlazimm senin doktardam turkiyedeki gibi hesaplio yoksa benim dediim gibimi?
neyse guzeller esim telefon acti bilardo oyununu bitirmis eve geliyor zemuszemus ben sofrasini hazirliim kocisimin ac kalmasin yusufumun babasi opuyorumnanaktan yarin gorusuruk kizlar

görüşürüz canım..

off netim gitti geldi :) siz de bebegınızın yaşını hesaplamıssınız aferın :) ama hazal kendı yaşını da yanlış hesaplıyo 87 dogumlu 23e gırcem diyo, şimdiden başlamış yaş kucultmeye :))

Son düzenleme:
off netim gitti geldi :) siz de bebegınızın yaşını hesaplamıssınız aferın :) ama hazal kendı yasını da ynalış hesaplıyo 87 dogumlu 23e gırcem diyo, şimdiden başlamıs yas kucultmeye :))

yawrumm biz napalım kartlaştık lan valla 82 liyim kocam 81 li cücüğümüz 2010 lu olacak çocuğa nasıl uzak gelecek bizim doğduğumuz yıllar valla iyi yapıyosunuz kıslar genç anne olmakla benim teyzemler öyle sevgilisi gibi koluna giriyo oğlunun bi hoşuma gidiyo ...

anladım canım sağol tabi inş.vaktinde gelirlr ama bu bi kaç gündür korku sardı beni yine diyorumya Allahtan doktor kontrolüm yakın bi tarihte içim rahatlamış olur umarım doktordan sonra...

a.s.
nasılsınız annişler ve bebişleri

miracle canım sendedemi aynı duygular var bende ara ara giriyorum erken dğum tribine hem ilk bebeğim erken doğum olduğu için hemde gebeliğim aşağıdan başladığı için psikolojik olarak hep kötüsüne hazırladım kendimi şimdide çıkamıyorum o psikolojiden bide etrafımdaki herkez hazırlıkları hızlandırıyor ya erken gelirse diye oda etkiliyor beni sende benim gibisin heralde ama ben artık şöyle düşünüyorum 26+ haftaya girdim çok şükür doktorum 28 e kadar sık dişini yat demişti yani tehlikeyi atlatmama az kaldı diye düşünüyorum
şurda 2 hafta daha yatarım allahtan aksilik çıkmazsa sonra ufaktan ayaklanırım bitek çarşamba şeker yüklemesine gidicem okadar sonra biraz daha yatakla dostluğumuz sürecek
bugün okudum sen hareketlenmeye başlamışsın dağlar taşlar işler filan ne güzel sevindim genede dikkat et kendine psikolojinide bozma emi arkadaşım :1hug:

cumartesiymiş kontrolün hadi bakalım benimde cuma yada cumartesi hayırlısı :Saruboceq:

yok canım kırkından sonra azanı teneşir paklar atasözümüzü onlar bilmediği için böyle oluyo :))

hahahaaaaa:))kadın bombaydı ama şu hasta olduğu zamanlar falan vardı ya bunun genç bi sevgilisi vardı hani bağlanmaktan korkuyodu falan ağlayarak izlemişimdir güzeldi be valla ezberlememiş olsam gündüzleri izlerdim yine vakit geçerdi...

ya sorma canım benim işte biraz hareket etsem kafayı yiyorum sonra, cumartesi arkadaşlar şehir dışından geldi hatta kadın doğum doktoru eşimin arkadaşı daha yeni uzmanlaşıyo falan ona güvenip kalktım serin diye yaylaya falan gittik ama o günden beri sanki karnım ağrıyo gibi geliyor acaip stres oldum bişey mi oalcak yine diye...dün ve bugün büütn gün yattım ama napalım hayatım bebekler vaktinde gelecekse yatalım biraz daha sorun değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…