hmm benim sata gore 4 kasimdi ama ultrasonda 8 kasim die hesapladi doktorum. ya ide bisi sorcam simdi ben 26. haftama yeni girdim haftaya 26. haftam bitiyor peki bu dr. Kagan Kocatepeye gore 27 hafta oluyo siz nasil hesaplyorsunuz? akannehir
hmm benim sata gore 4 kasimdi ama ultrasonda 8 kasim die hesapladi doktorum. ya ide bisi sorcam simdi ben 26. haftama yeni girdim haftaya 26. haftam bitiyor peki bu dr. Kagan Kocatepeye gore 27 hafta oluyo siz nasil hesaplyorsunuz? akannehir
cunku doktorumun aciklamasina gore, onemli olan bebegin olustugu tarihmis ve bebegimin olustugu tarih de ayin 25-27 siymis. satim 11 subat aslinda. 2 hafta oynuyo..
ne kadarliksin denildiginde 5 bucuk aylik oluyorum. fakat 24 küsür haftadir gebeyim :bbo: bole dengesiz bisy yani.. dedigim gibi doktor bazi hesaplari sata gore yapiyo ama benim bebegim 5 bucuk aylikmis. oyle diyo yumurtlama gununden hesapliyo cunku
ilk defa duydum bunu çok ilginç..
ben 24+4 şu an yani 25.hafta çünkü 24+0 ve 24+6 25.hafta oluyor dediğin gibi nettede öyle benim doktorumda böyle hesaplıyor yani 25+0 olunca 26 haftalık olacam işte..
canim 26 arti 1 de olsan 27. haftaya girmis oluyorsun.
valla burdakiler de tersi hesaolio dusunmemlazimm senin doktardam turkiyedeki gibi hesaplio yoksa benim dediim gibimi?
neyse guzeller esim telefon acti bilardo oyununu bitirmis eve geliyor zemuszemus ben sofrasini hazirliim kocisimin ac kalmasin yusufumun babasi opuyorumnanaktan yarin gorusuruk kizlar
ilk defa duydum bunu çok ilginç..
aslinda mantikli ama iki tarih verince karisiyo biraz.
6 aydir gebeligim basladi, dogru. ama gebelik baslayinca bebek daha piyasada olmuyo. yani adetin ilk gununde iliskiye bile girmiyosun bebek nerdeee..
bebegim 5 bucuk aylik. bu da dogru :)
iste olee
yok cnm burdakiler dioki 26. haftanin icindesin valla bende burdakilere uyuyorum artik ..kaydirigubbakcemile5
off netim gitti geldi :) siz de bebegınızın yaşını hesaplamıssınız aferın :) ama hazal kendı yasını da ynalış hesaplıyo 87 dogumlu 23e gırcem diyo, şimdiden başlamıs yas kucultmeye :))
aslinda mantikli ama iki tarih verince karisiyo biraz.
6 aydir gebeligim basladi, dogru. ama gebelik baslayinca bebek daha piyasada olmuyo. yani adetin ilk gununde iliskiye bile girmiyosun bebek nerdeee..
bebegim 5 bucuk aylik. bu da dogru :)
iste olee
tatlım bak yine uzman tv den falan da baktım ilk adet tarihine göre hesaplamak doğruymuş hamileliği sen 6 aylık demeye başla bence sonra erken doğurdun falan sanacak herkes:)
ben kucultmıcem her yasın kendı guzellıgı var sex and the cıty kadınlarını ornek alıyorum kendıme :))
samantaya özenmede:)))
tatlım bak yine uzman tv den falan da baktım ilk adet tarihine göre hesaplamak doğruymuş hamileliği sen 6 aylık demeye başla bence sonra erken doğurdun falan sanacak herkes:)
:roflol:
aman yaaffff
anladım canım sağol tabi inş.vaktinde gelirlr ama bu bi kaç gündür korku sardı beni yine diyorumya Allahtan doktor kontrolüm yakın bi tarihte içim rahatlamış olur umarım doktordan sonra...
yok canım kırkından sonra azanı teneşir paklar atasözümüzü onlar bilmediği için böyle oluyo :))
a.s.
nasılsınız annişler ve bebişleri
miracle canım sendedemi aynı duygular var bende ara ara giriyorum erken dğum tribine hem ilk bebeğim erken doğum olduğu için hemde gebeliğim aşağıdan başladığı için psikolojik olarak hep kötüsüne hazırladım kendimi şimdide çıkamıyorum o psikolojiden bide etrafımdaki herkez hazırlıkları hızlandırıyor ya erken gelirse diye oda etkiliyor beni sende benim gibisin heralde ama ben artık şöyle düşünüyorum 26+ haftaya girdim çok şükür doktorum 28 e kadar sık dişini yat demişti yani tehlikeyi atlatmama az kaldı diye düşünüyorum
şurda 2 hafta daha yatarım allahtan aksilik çıkmazsa sonra ufaktan ayaklanırım bitek çarşamba şeker yüklemesine gidicem okadar sonra biraz daha yatakla dostluğumuz sürecek
bugün okudum sen hareketlenmeye başlamışsın dağlar taşlar işler filan ne güzel sevindim genede dikkat et kendine psikolojinide bozma emi arkadaşım :1hug:
cumartesiymiş kontrolün hadi bakalım benimde cuma yada cumartesi hayırlısı :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?