ben de kıymalı borek yaptım bugun, guyya artanı komsulara dagıtcaktım kalıp da yemeyım dıye bitti :)) bir tepsı borek bitti, ıkı dılım kaldı, şaka gıbı demi :))
evet canım guzel gectı cok.. bakalım sımdı dogumgunumde de guzel bı performans beklıorum kocamdan :))
iyi geceler fıstıklar
offf yaa yemek üzerine mi geldim?
ben sıcaktan birşey yiyemiyorummm
kıymalı börekte süper görünüyorr
ay nalannn.. ben de haftada bır ıkı yapıyorum o dedıgını de maydonozsuz tabı. nefret ederım maydonozdan nefrettttttt...
bak şunu dene mutlaka göbek salata+roka+salatalık
bir cezvede bi yemek kaşığı balla iki yemek kaşığı balzemık sırkeyı karıstır kaynat
tavuk goguslerını ıncecık dograyıp tavada guzelce kızart
sosu yesıllıklerın ustune dok, ustune tavuk goguslerı, ustune de permesan peynırı ( kaşar da olur )
afiyetle ye..
tuz fln konmadıgı ıcın cok uygun oluo bıze.. hatta sana anlatırken canım cektı sımdı yarın yapayım oglen kendıme :))
ondan sonra da gel benim göbeğimle dalga geç :umursamaz:
bende maydonoz delisi oldum son zamanlarda iyice, sabah kahvaltıda üzerine limon damlatıp yiyiyorum ya, ay çok hoşuma gidio valla...
ya ben balzamik sirkeyi hiç denemedim ya, yani sirke hiç sevmem o yüzden belkide, limonla yapsam olmazmı o sosu....
ya ne zaman gelırsen gel yemek konusuo oluyoruz bısı degısmıyo yanı :))
benım gobegım olabılır ama hamıle oldugumdandır, bahanem var, senın gobegının olmama bahanenı soylesene bı bana bakiiimmmm :)) ruhsarın anası:roflol:
benım gobegım olabılır ama hamıle oldugumdandır, bahanem var, senın gobegının olmama bahanenı soylesene bı bana bakiiimmmm :)) ruhsarın anası:roflol:
ayy evvet ne zaman gelsem yemek var
neyseki çok aşırı kilo almadık bu kadar iştah ve menüye rağmen
bu arada blogun iyi gidiyor canım hergün bakıyoruma.s.
bakıyor muuğğsuuuğğnnn :kedi:
valla takılıyorum öyle.. çok süper uğraş çıktı bana.. günlük ortalama 40 ziyaretçim oluyo şimdilik.. aklıma ne gelse hemen gidim de yazayım diye düşünüyorum fln ciden iyi oluomuş bişiler yapıyo olmayı özlemişim :)
Senin göbeğin yimekten çıkmış olmasın karnındaki bebeğide kötü emellerine alet ediyorsun o kıymalı böreklerden çocuğa yer bile kalmamıştır Allah bilir alsanaalsanasmile Hem seni biraz daha sağlıklı beslenmeye davet ediyorum propp:umursamaz:
yani balsamik sirke şart diosun, o zaman onu alıp denemem lazım bi, merak ettim bal salatada nasıl olur die...
almanyada bu yeşilliklerin içine böle mayonezli yoğurtlu değişik bi sos yapıyorlar ama tarifini bilmiyorum fakat manyak lezzetli olurdu acaba arasam tarifni bulurmuyum yauw...
kesın sezar salata sosudur o dedıgın.. oyle bı arat bulursun heralde.. ya da hazır knorr un satılıyo mayonezle yogurtla karıstırıp eklıosun salataya onu da deneyebılırsın bebek..
ıcınde bal oldugunu anlayamaz kımse, sen bıle koydugunu bılmesen ınanamazsın yanı yaptıktan snrbı fırsatın oldugunda denersın.. salatayı sevdıgın ıcın memnun kalcaksın bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?