2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım takip çizelgeni değiştir canım yavrularım yazz kociş ne yaptı duyunca

Çıkıyodum ..Yazayım hemen. Değiştireyim canım evet.Yarın uğraşırım.. Eşim napsın çok şaşırdı çok sevindi. Sabah öğrendim ama okulda söylemedim.Heyecandan bağırır,herkes duyar falan neme lazım:smiley-cool:

Amin canım sağolasın.Hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallaha.s.

Amin inşallah canım. Bende hep ikiz olsun istemiştim ama tek oldu. Olsun buna bi bakalımda sonra ikinciyi doğururuz hayırlısıyla. Çok şanslısın valla canım. Allahım tamamına erdirsin.

selam arkadaşlar nasılsınız.2 gündür felaket gaz sancısı çekiyorum aynen benim gibi olan varmı?bildiğiniz bişey varsa söyleyin.

Bafocuğum,
Beni listeden silebilirsin tatlım, rastlanan ve burulmaya devam eden kist alındı tabii hamileliğimi de sonlandırdı :çok üzgünüm:zaten alınmasaydı da sorun yaratacaktı.
Size bebişlerinizle çooook rahat ve güzel bir hamilelik diliyorum, inşallah nasip bir dahaki denemeye..

Çok sevgiler hepinize.

selam kasım annelerııı ben ekim annesıyımm bı zıyaret edeyımm dedımm rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınşallah görüşürüzzz

çok geçmiiş olsun canımmm...

canim testte ciktiysa vardir hayirli olsun hosgeldin aramizaa.s.
masallah canim bende hep ikizim olsun isterim cok sanslisin rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin:1hug:
selam arkadaşlar nasılsınız.2 gündür felaket gaz sancısı çekiyorum aynen benim gibi olan varmı?bildiğiniz bişey varsa söyleyin.
valla birkac gündür bendede var heralde yediklerimizden oluorsempatiksalakcinni
vermez bence ama emin değilim yinede plastikse kokusu pek olmaz ama yağlı boyaysa o çok ağır kokar

plastik canim artik mecburen katlancaz

ne yiycemi şaşırdım kızlar ya.akıl verin.iş yerndeyim bide

Ben hergün muhakkak bir yumurta yiyorum.2 bardak süt veya yoğut içiyorum.Birde bir öğün muhakkak et yiyorum.Ayrıca meyve falan da yememiz gerekiyor.Bunlar hergün mutlaka yememiz gerekenler.

bende micro ile hamile kaldım.Bende çok korkuyorum.İnşallah sağlıcakla kucaklarız bebişlerimizi.Sen kaçhaftalıksın??

Canım çok çok geçmiş olsun.

kızlar inşallah bende kasım annesı olcam dr.tahmını dogumu 19 kasım dedı nısanın 8 ındede kalp atıslarını duymaya gıtcem inşallah..Allah saglıkla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın...

kizlar biz oturma odasini boyuyoruz daha dogrusu esim boyuyor ben ufak tefek isleri yapiyorum kokusu bebege zarar verirmi acabaCADIARZU
pek solumamaya calıs cnm amasır suyundan da uzak dur dıyorlar

hayırlı olsun hosgeldın

ay süppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hahahah :) galiba mart kedileri gibi çalışmışız

canım hayırlı olsun hosgeldınkaydirigubbakcemile5

Çok teşekkür ediyorum,sağola.s.
Sağlıkla kucağına almanı diliyorum ben de.Tüm bebiş bekleyenlere Rabbim sağlık,kuvvet ve şans versin inşallah...

cok uzuldum. allah hayırlısı ıle yenıden sağıkla bebeğine kavusmak nasip etsin.:Saruboceq:

sıze bıse sormak ıstıyorum ben keseyı gormeye gıttıgımde dr. idrara sıkısık bı vazıyette gel demıstı. acaba kalp atıslarını duymaya gıttıgımdedemı ıdrara sıkısık olcam sormadım dr.a oda bıse demedı..

Ilk 3 ay boyunca bebek minicik olduğu için eğer vajinal ultrason istemiyorsan sıkışık olmalısın ki dolu idrar kesesi rahmi yüzeye yaklaştırsın ve kolayca görülsün. Kalp atışını görmek için de böyledir diye düşünüyorum, sen sıkışık git gerekmiyorsa boşaltırsın sorun yok :)

Benim bildigim kadarıyla kalp atışları duyulana dek
vajinal ultrason yapılıyor.Daha sonralarıda üstten bakılıyor.
8.haftamdayım.Cuma günü muaynem var.Ben ustten bakılır
diye ümit ediyorumakannehir

Ya ben 8. haftamın içindeyim, 10 gün önce doktora gitmiştim en son üstten duyamadık, doktor alttan duyabiliriz istersen dedi, ben de gerek görmedim :) Daha doğrusu annemler beni korkutuyo alttan muayene olma zararlı vırt zırt diye.Yani iki türlü de olabilio edishciğim tercih meselesi tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…