görüşürüz cnmmm kendine iyi bak byeeeBen çıkıyorum kızlar görüşürüz.Bebişlere iyi bakınhihoyyyt
canım takip çizelgeni değiştir canım yavrularım yazz kociş ne yaptı duyunca
Amin canım sağolasın.Hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallaha.s.
Bafocuğum,
Beni listeden silebilirsin tatlım, rastlanan ve burulmaya devam eden kist alındı tabii hamileliğimi de sonlandırdı :çok üzgünüm:zaten alınmasaydı da sorun yaratacaktı.
Size bebişlerinizle çooook rahat ve güzel bir hamilelik diliyorum, inşallah nasip bir dahaki denemeye..
Çok sevgiler hepinize.
çok geçmiiş olsun canımmm...
canim testte ciktiysa vardir hayirli olsun hosgeldin aramizaa.s.Meraba kızlar, sitenin eski üyelerindenim, ilk hamileliğimde üye olmuştum, oğluşum nerdeyse 3 yaşına girecek. İkinci kez hamile olduğumu bugün öğrendim. 24 kasım'da doğum görünüyor takvime göre, ama sadece test yaptım, o yüzden hala inanamıyorum hamile olduğuma.
masallah canim bende hep ikizim olsun isterim cok sanslisin rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin:1hug:Kızlar normalde benim kontrolüm yarındı.Ama bu sabah gittim.Çünkü dün gece biraz kan gördüm çamaşırımda.Gece devamı gelmedi ama korktum tabi. Neyse sabah hemen doktora gittim.Üstten baktı yine.Daha önce tek kese mi demiştik,iki tane olmuş ;ikiz dedi.Ben de ekran da görüyorum bu arada:1shok: Şaşırdım kaldım kızlar ikiz olacakmış.Tüp bebek değil benim. Kalp atışları da vardı.Açtı sesini doktor.Gayet iyi dedi.Kanama önemli değil dedi.Coraspini içmene gerek yok dedi. Sabah lekelenme tarzında oldu biraz.Çok şükür yok şimdi...Çok mutluyum kızlar.Hem şaşakın,hem çok mutluzemuszemuszemuszemus
valla birkac gündür bendede var heralde yediklerimizden oluorsempatiksalakcinniselam arkadaşlar nasılsınız.2 gündür felaket gaz sancısı çekiyorum aynen benim gibi olan varmı?bildiğiniz bişey varsa söyleyin.
vermez bence ama emin değilim yinede plastikse kokusu pek olmaz ama yağlı boyaysa o çok ağır kokar
ne yiycemi şaşırdım kızlar ya.akıl verin.iş yerndeyim bide
merhaba arkadaşlar
ben tüp bebekyaptırdım 5.denemem 3.ve4.dememde bebek var fakat kalp atışı yoktu kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kaldım ve çooook korkuyorum bugün kese için dr gidecem bende allah izin ver,rse kasım annesi olacam ve umarım bu yolda hep sizinle olurum
BUARADA DAVETİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER:)))
Bafocuğum,
Beni listeden silebilirsin tatlım, rastlanan ve burulmaya devam eden kist alındı tabii hamileliğimi de sonlandırdı :çok üzgünüm:zaten alınmasaydı da sorun yaratacaktı.
Size bebişlerinizle çooook rahat ve güzel bir hamilelik diliyorum, inşallah nasip bir dahaki denemeye..
Çok sevgiler hepinize.
pek solumamaya calıs cnm amasır suyundan da uzak dur dıyorlarkizlar biz oturma odasini boyuyoruz daha dogrusu esim boyuyor ben ufak tefek isleri yapiyorum kokusu bebege zarar verirmi acabaCADIARZU
hayırlı olsun hosgeldınMeraba kızlar, sitenin eski üyelerindenim, ilk hamileliğimde üye olmuştum, oğluşum nerdeyse 3 yaşına girecek. İkinci kez hamile olduğumu bugün öğrendim. 24 kasım'da doğum görünüyor takvime göre, ama sadece test yaptım, o yüzden hala inanamıyorum hamile olduğuma.
ay süppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrKızlar normalde benim kontrolüm yarındı.Ama bu sabah gittim.Çünkü dün gece biraz kan gördüm çamaşırımda.Gece devamı gelmedi ama korktum tabi. Neyse sabah hemen doktora gittim.Üstten baktı yine.Daha önce tek kese mi demiştik,iki tane olmuş ;ikiz dedi.Ben de ekran da görüyorum bu arada:1shok: Şaşırdım kaldım kızlar ikiz olacakmış.Tüp bebek değil benim. Kalp atışları da vardı.Açtı sesini doktor.Gayet iyi dedi.Kanama önemli değil dedi.Coraspini içmene gerek yok dedi. Sabah lekelenme tarzında oldu biraz.Çok şükür yok şimdi...Çok mutluyum kızlar.Hem şaşakın,hem çok mutluzemuszemuszemuszemus
hahahah :) galiba mart kedileri gibi çalışmışızBen biraz önce üye oldum ve şu an şoktayım, yani 70 tane hatun Kasım'da doğum mu yapacak şimdi. Bu Şubat'ta ne varmış bütün beyler coşmuş mu nolmuş, cidden çok şaşırdım. Herkese merhaba bu arada :)
kızlar inşallah bende kasım annesı olcam dr.tahmını dogumu 19 kasım dedı nısanın 8 ındede kalp atıslarını duymaya gıtcem inşallah..Allah saglıkla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın...
Çok teşekkür ediyorum,sağola.s.
Sağlıkla kucağına almanı diliyorum ben de.Tüm bebiş bekleyenlere Rabbim sağlık,kuvvet ve şans versin inşallah...
sıze bıse sormak ıstıyorum ben keseyı gormeye gıttıgımde dr. idrara sıkısık bı vazıyette gel demıstı. acaba kalp atıslarını duymaya gıttıgımdedemı ıdrara sıkısık olcam sormadım dr.a oda bıse demedı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?