2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fınfık avcunu yala lan.. yok eklemıcem bundan snr ne gecelıgımı ne oglumun sekerlerını.. seni fikir hırsızııııı seniiiiii..

süpersin :lepi:

:roflol: :roflol:

proppp sempatiksalakcinni

lady ben bu propum her bi şeyini biliyim bak yakında düğün, d.günü gibi bir kutlama neyim varsa bugün resmini çektiği bluzunü önerebilirim güzeldi :jeyyar: ((roflol::roflol::roflol: ay kendi kendime koptum ulenn:roflol::roflol::roflol:)))

sen onu yaptır ekle buraya :jeyyar: söylemene gerenk yok:jeyyar:
:roflol: :roflol: :lepi:
eşim melis olsun dio ama kararsiz..

ben pek isinamadim..

peri ya da gözde isimleri de fena diil.onlarida eşim beğenmio.bende bayilmiorum zaten.

zehra düşünmüştüm bi ara da..
şuğra kulağa hoş geliyo birden aklıma geldi düşünür müsün bilmem
melis güzel bi isim

ulan siz benim çetelemimi tutuosunuz... iyi ki bebek şekerlerını nerden alcamı soylememısım ha valla gıdıp aynısını yaptırırdınız.. sie ordan..:roflol::roflol:

ben şeker yaptırmıcam sen ekle bebek şekerini bakim sadece :jeyyar:
:roflol::roflol:

fınfık avcunu yala lan.. yok eklemıcem bundan snr ne gecelıgımı ne oglumun sekerlerını.. seni fikir hırsızııııı seniiiiii..

hadi ordan dayanamazsın sen bloğuna yazarsın yada eklersin bizde ordan çalarız :roflol:

:roflol: :roflol: :lepi:

şuğra kulağa hoş geliyo birden aklıma geldi düşünür müsün bilmem
melis güzel bi isim

ben şeker yaptırmıcam sen ekle bebek şekerini bakim sadece :jeyyar:
:roflol::roflol:

şuğra mı beğenmedim :umursamaz: şuursuz gibi bişiysempatiksalakcinni

iç güveysinden hallice boshayallersmile

kuşuma nolmuş benim gel bakim yamacıma:teselli:Şeniz

şuğra mi?ısınmadim onadaaaaa

ecinni gibi mi geldi kaydirigubbakcemile3

çoook eskiden tanidiim bi ablanın adiydi..

yok canımmm ecrin cok cok kotu :)) bunu tercıh ederım..

benım begendıgım kız ısımlerı meriç, umay, sıla, azra, eylül, zeynep, alya.. başka gelmedı aklıma :)) bunları cok begeıom..
erkek olarak da arası begenıodum mesela at kılı demek oldugunu ogrenınce begenmemeye basladım:roflol:

edit: lal ve nil isimlerini de beğenıorum sımdı hatırladım :))

Son düzenleme:
ulan bu fınfık benım hastanemı doktorumu bıle çaldı buna guven olmaz.. soylemem ben hıcbışıyımı :sm_cool:

evet dayanamayabılırım de tabii ki :dance:

ecrin demedim yaw..peri yi beğenmedim diyince ecinni gibi mi geldi dedim :)

ha onu bi ara atsana bana :roflol:
hahaha bende kendime koptum valla :roflol:

ecinni gibi mi geldi kaydirigubbakcemile3

çoook eskiden tanidiim bi ablanın adiydi..

he valla aynen öyle geldi kaydirigubbakcemile3
bak peri dedin aklıma çilek geldi vardı ya sihirli annemde peri çilek aklinialirimsmile

bak şimdi sen yüzüp spor yaptığın için benden önce doğurursun kesin sempatiksalakcinni
bende seni hastanede ziyarete gelirim sempatiksalakcinni belki çatı muayenesine falan gelmiş tesadüf orada karşılaşmış oluruzsempatiksalakcinni
beni görünce soyunmazsın herhalde geceliğini görecem diye sempatiksalakcinni

oğlum iyi maşallahı var basıyo tekmeyi basıyo tekmeyi kocaman oldu galiba iyice ben de şiştim patlicam yakındır kaydirigubbakcemile3 sıcak evet burası da öyle. ev bakımından şanslıyım ama yine de bunalıyorum :bbo:

he valla bi fırtına bi fırtına hortum geldi zannettim dışardaki herşey dönüyodu bi ara :1shok: aralık bi cam vardı ben yetişene kadar oturma odasına su dolmuş az daha yerdeki uzatma kablosuna gidiyomuş allahtan tesadüf eseri gördüm akannehir
len tam da halılarım kilimlerimi balkona atmıştım, bazılarını yıkamıştım bazılarını güneşlendiriyodum bana uyuzluk yaa hepsini topladım bi daha içeri, az önce de yağmur yani fırtına gitti bir daha dışarı attım. hiç işim yok ya -tatlicadiarzu-

biju prop sizede kolay gelsin, bende birazdan kalkimda bi toz alim, benim mobilyaların hepsi koyu renk olduğu için hemen tozlanıyo, çok feci yani, şimdiki aklım olsa hepsini beyaz renk alırdım valla...
sağol hayatım sana da kolay gelsin benim de bir tek toz kaldı. az sonra kalkıp alıcam. banyoları da yarın halledicem. kuruyan çamaşırları düşünmek bile istemiyorum poff.
al benden de o kadar. salon halılarım krem rengi, mobilyalar venge ve salon koltuklarım açık krem :bbo: allahtan oraya giren eden yok da kalıcı bi hasarları yok ama toz işi berbat oluyor dediğin gibi. prop gibi ben de yatakodasını açık renk almışım allahtan. hakatten hiç toz moz göstermiyo..

kuşuma nolmuş benim gel bakim yamacıma:teselli:Şeniz

bidenem iyiyim iyiyim
sabah şeker testi yaptırdım geç gittim çok uzun sürdü sıra bekle felan sersem gibiyim bugün başka bişiim yok
damadın 1 kilo olmuş 27 haftalık çıktı ultrasonda boyuda 38 cm uzun olucakmış hee öle dedi tohtur :asigim:

ulan bu fınfık benım hastanemı doktorumu bıle çaldı buna guven olmaz.. soylemem ben hıcbışıyımı :sm_cool:

evet dayanamayabılırım de tabii ki :dance:

ay o tamamen tesadüff :roflol::roflol:

oy yirim damadımı maşallahh ona gıçını kaşı ulen her yerde söleme nazar değdirme damadıma:asigim::asigim:

maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…