ulan bu fınfık benım hastanemı doktorumu bıle çaldı buna guven olmaz.. soylemem ben hıcbışıyımı :sm_cool:
evet dayanamayabılırım de tabii ki :dance:
şuğra mi?ısınmadim onadaaaaa
olm sen ne beğenirsin -tatlicadiarzu-şuğra mı beğenmedim :umursamaz: şuursuz gibi bişiysempatiksalakcinni
:lepi: :roflol:hadi ordan dayanamazsın sen bloğuna yazarsın yada eklersin bizde ordan çalarız :roflol:
iç güveysinden hallice boshayallersmile
bidenem iyiyim iyiyim
sabah şeker testi yaptırdım geç gittim çok uzun sürdü sıra bekle felan sersem gibiyim bugün başka bişiim yok
damadın 1 kilo olmuş 27 haftalık çıktı ultrasonda boyuda 38 cm uzun olucakmış hee öle dedi tohtur :asigim:
noldu yavrım sana olumunekankayizsmile
dohtor bulabildin mi
sen bulabildin mi doktor kendine
bidenem iyiyim iyiyim
sabah şeker testi yaptırdım geç gittim çok uzun sürdü sıra bekle felan sersem gibiyim bugün başka bişiim yok
damadın 1 kilo olmuş 27 haftalık çıktı ultrasonda boyuda 38 cm uzun olucakmış hee öle dedi tohtur :asigim:
lady cım sımdılık Toprak gorunuo.. ama degısebılır de.. babası Doruk ıstıodu ben ıstemedım vazgecırdım heran yenı bı hamleyle karşıma cıkabılır :)
bidenem iyiyim iyiyim
bak şimdi sen yüzüp spor yaptığın için benden önce doğurursun kesin sempatiksalakcinni
bende seni hastanede ziyarete gelirim sempatiksalakcinni belki çatı muayenesine falan gelmiş tesadüf orada karşılaşmış oluruzsempatiksalakcinni
beni görünce soyunmazsın herhalde geceliğini görecem diye sempatiksalakcinni
benım corn flakes molam sımdı de :) bugun amma cok yedım heee.. az yedım de bı suru yedım yanı cok sayıda yedım.. ulan nası cumle kurcam anlamadım bı dk.. öğün sayım çoktu ama çok yemedim.. oldu galıba..
ben geldim. of cok kotuydu hava bakırkoye gidip geleyim dedim yolda bayılacaktım. cok midem bulandı dısarıda. home home sweet home... yemekte yaptım. kocam sasırıp kalıcak zavallım ev yemegine hasret.. sizler nasılsınız... prop oglen ne yedin. ben dısarıda yarım patlıcan kebap susuz tarafından ve yarım semizotu salatası herseyi yarım yemege basladım. 4 te de bir nektar yedim. yarın diyetisyene gidicem programımı yapsın olmuyor boyle. benim dahiliyeci sadece yediğin herseyi yarım ye dedi ne sacma kime göre yarım
hadi gecmiş olsun. test sonuclarını verdiler mi
yok yav bulamadım mafoldumben
burda bi tıp merkezi var sabah oraya attım kendimi şeker testi için gitmişkene kadın doğumunada girdim öylesine aylık kontrol kaçmasın diye
ne bok yicem hiç bilmiim :gitme:
o zımbırtıya ben de başlicam. markası var mıymış yememiz gereken? ben nesfit sade yiyorum evde de ondan var ama malum hamilelik. diyetisyen bişe dedi mi bu konuda?
bidenem iyiyim iyiyim
oldu cümle bu sefer tam oldu :)))benım corn flakes molam sımdı de :) bugun amma cok yedım heee.. az yedım de bı suru yedım yanı cok sayıda yedım.. ulan nası cumle kurcam anlamadım bı dk.. öğün sayım çoktu ama çok yemedim.. oldu galıba..
eee aynı hastaneden devam etsen iyi değilmi kadın doğumcusu doktorun diğer hastaları acaba naptılar
Nesfit yedıgımı soyledım, tam tahıllı ve vıtamın demır vs oldugu ıcın tamam bunu ye dedı.. ama ballı corn flakes ı de cok severım ben ama onun faydası yok o yuzde ıkı yemek kasıgı nesfıt ıkı yemek kasıgı ballıdan koyuyorum bı bardak da sut işte..
dıyetısyen meyvelı nesfıt de alabılırsın dedı ya da kendın evde kuru meyveler koy tadı zengınlessın dedı..
ama benim oğlumun ismi toprak olucak :roflol:lady cım sımdılık Toprak gorunuo.. ama degısebılır de.. babası Doruk ıstıodu ben ıstemedım vazgecırdım heran yenı bı hamleyle karşıma cıkabılır :)
yok yav bulamadım mafoldumben
burda bi tıp merkezi var sabah oraya attım kendimi şeker testi için gitmişkene kadın doğumunada girdim öylesine aylık kontrol kaçmasın diye
ne bok yicem hiç bilmiim :gitme:
iyi bari en azından alışık olduğum tad. 4 kaşık mıymış ölçü? akşam yemeği diye yiyim bari, canım akşam yemek yemek istemiyo. yoksa sabah veya öğlen 4 kaşık nesfit bi avuç süt dişimin kovuğuna yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?