2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız seyredemedim baştan sona bi son sahnelerini gördüm şu nihalin kınası falan diye abartmışlardı onu daha yeni gördüm salakça bi kınaymış neyini bu kadar olay yaptılar anlamadım...ya ben çok gıcık oluyodum matmazele falan sonunu bende çok sevemdim o yüzden..

ayyyy gece hafta doguran bı yakınımız vardı.. annemın yanında calısıo hanı anlatmıstım doktorlar sezeryana sokmaya claıstılar kız normal yaptı dıye.. işe gıtmıs bugun :)) dedım manyadın mı sıkılmuş evde ugramış bı saat :))) 17 kılo almış toplamda 13unu vermıs sımdı 4 kılosu kalmıs :)) bebegın 9. gunu bugun yanı dusunun :))

ya bende denemeyi çok istiyorum ama o koku konusu benide düşündürüyo...

slm tekrar doktordan geldim oglumu gordum cok saglikli dedi doktor masaallah ogluma. kanamada cok az oldugu icin hic tehlikleli bisey yok dedi. bide 4 kilo dha almisim simdi 67 kiloyum banada kocaman bi masaallah ya bu gidisle 70 ide gececem pofff.

oğlunun ii olmasına çok sevindim, geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendine...

geçmiş olsun cnm, yediklerin ağır gelmiştir belki yada miğdeni mi üşüttün acaba...

ay maşallah ne güzel işte normal doğumda böyle oluyor..kilo konusunda haklısın arkadaşım 17 kilo almıştı 9 kilosu doğumdan hemen sonra gitmişti onunda şimdi 4 kilo fazlası var..darııs bize inş.

oooohhhh süper ne kadar çabuk vermiş öle, darısı bizim başımıza inşallah...

selam kızlar bu arada, geçmişi okumayı anca bitirdim...

biju prop sizede kolay gelsin, bende birazdan kalkimda bi toz alim, benim mobilyaların hepsi koyu renk olduğu için hemen tozlanıyo, çok feci yani, şimdiki aklım olsa hepsini beyaz renk alırdım valla...

burdada yağdı ama çok değil şöyle bir uğrayıp geçti yağmur

geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcaklardandır muhtemelen

Maşallah, darısı bizlerin başına inşallah

okudunuz mu bilmiyorum ama yarın Türkiye kavrulacakmış.
İstanbul’da yarın en yüksek sıcaklık 32 derece olmasına rağmen en yüksek nem oranı %96 seviyesinde bekleniyor. Bununla birlikte İstanbulluların hissedeceği sıcaklık ise 53 derece olacak. Ayrıca yapılan ölçümlerde 2010'un dünya genelinde son 130 yılın en sıcak yılı olduğu belirlendi.

off yarın bi yolunu bulup işe gelmesem mi acaba napsam

googleden baktım sağol canım :lepi:
herhalde len çok rahat oluyor valla bir de bebeler gelince daha çok ihtiyaç olacak valla boshayallersmile
bebe olunca mecbur alıcaz araç
bana şu an lazım :ecrin_bebek:

bi tanesinden görebiliyom ama :dilcikar: sormuyon ki sevmin beni :gitme:
zara home a bakim bugün cevahire gitcem sempatiksalakcinni
perdesi ve yorgan kılıfı olsun yeter içine uyduracak bişi bulurum

çok iyi bilmiyorum ama taç mağazalarında olabilir belki

taç a da bakıcam prop linens ve taçtan almış bebesine sempatiksalakcinni
kıskandım bende bakcam :roflol:

ayyy kızlar amin yaaaa.. işalla hepımız normal dogurabılıp dal gıbı cıkıversek hastaneden :))
nalan saol cnm.. benım mobılyalar da koyu.. annemler demıstı acık al dıye.. onların aklına uyup yatak odasını acık yaptırdım ama salon koyu tamamen.. yatak odasının bı tozunu alıorum leş gıbı olsa bıle hıc gostermıo oluyo :) ama salon haftada 3 kez toz almazsan yanı ıgrenc vazıyette.. bıde sımdı butun camlar kapılar acık kı sorma gıtsın..

lady bak külahları degısecez.. ben sana benım ogluma alısverıs yaptıgım yerlerden alısverıs edıp de aynı seylerı alma sakın demedım mı.. dedimmm.. gıdıp sımdı ınadına aynısını alırsan gelıp parcalarım senı heeeee... :roflol:

biz mersinde yarın buharlaşırız o zaman zaten nem %85 gündüz akşam %90nın üstüne çıkıyor çok kötü ya aman dikkat edin çalışanlar ..

ahhh ahh banada mobilya alırken çok söylediler mobilyanı açık koltuklarını koyu renk al diyee
ben ne yaptım tam tersini koltukları krem mobilyayı venge rengi aldım:mymeka:

maaşallah canım yaaa hem iş konusunda hem kilo konusunda
bakalım bizde o kadar şanslı olabilecekmiyiz?

aslı ve nalan sağolun yemeklerden ve sıcaktan oldu sanırım
yarın çok mu sıcak olacakmış
bugün zaten nefes alınması zor bi sıcak yarını düşünemiyorum
meteorojiye baktım burası 5 gün boyunca 30-31 derece oalcakmışakannehir

aynen benimde öle, daha toz alma işlemi bitiyo bi bakıyorum mobilyaların üzerinde yine toz var, toz bezi ile toz alamıyorum zaten ıslak bezle silip arkasından kuruluyorum anca öle bi nevi temizlenio, çok feci gerçekten, sen hiç olmazsa yatak odasından yırtmışsın, benim yatak odasıda koyu ahşap, valla şimdiki aklım olsa hepsini açık renk alırdım ama artık çok geç tabi...

nası ya akannehir
bebe varken sıkılacak vakti mi olmuş laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…