ayy telefonum susmuyor kı :)
barays gecmıs olsun, ne iş ...
ay o kötü finali tekrar seyredemem yani miracle, ne ıgrenc bı fınaldı yaaaaa, oyle bı dızıye hıc yakısmamıstı..
figen ne guzel ortalık serınlemıstır
Günaydınlar herkese propp evet bugün hava kapalı ama sıcaklığından yine ödün vermiyor
Nalan kalamarı bende yapıyorum evde ama karidesi heç denemedim haşlanırken çok kötü koktuğunu duymuşmuştum o sebepyen heç girmedim karides işine ayda 2 defa dışarıda gidip yiyiyorum..
slm tekrar doktordan geldim oglumu gordum cok saglikli dedi doktor masaallah ogluma. kanamada cok az oldugu icin hic tehlikleli bisey yok dedi. bide 4 kilo dha almisim simdi 67 kiloyum banada kocaman bi masaallah ya bu gidisle 70 ide gececem pofff.
dur ben konuşayımsempatiksalakcinni
saat 12,30 gibi yemek yedim sonra kendimi çok kötü hissetmeye başladım
az öncede ne yediysem hepsini çıkardım yoksa bayılacaktım galibaeyvahedigeldismile
evimde olmak ve dinlenmek istiyorum:gitme:
ayyyy gece hafta doguran bı yakınımız vardı.. annemın yanında calısıo hanı anlatmıstım doktorlar sezeryana sokmaya claıstılar kız normal yaptı dıye.. işe gıtmıs bugun :)) dedım manyadın mı sıkılmuş evde ugramış bı saat :))) 17 kılo almış toplamda 13unu vermıs sımdı 4 kılosu kalmıs :)) bebegın 9. gunu bugun yanı dusunun :))
ayyyy gece hafta doguran bı yakınımız vardı.. annemın yanında calısıo hanı anlatmıstım doktorlar sezeryana sokmaya claıstılar kız normal yaptı dıye.. işe gıtmıs bugun :)) dedım manyadın mı sıkılmuş evde ugramış bı saat :))) 17 kılo almış toplamda 13unu vermıs sımdı 4 kılosu kalmıs :)) bebegın 9. gunu bugun yanı dusunun :))
ARKADAŞALR BURASI ÇOK KÖTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ RÜZGAR VE YAĞMURDAN AĞAÇLAR DEVRİLDİ ACAİP BİR HAVA VAR
SAAT 3 AMA SANKİ AKŞAMIN SEKİZİ ÇOK FENA YAĞMUR YAĞIYORRReyvahedigeldismile KORKTUM VALLAHİ
dur ben konuşayımsempatiksalakcinni
saat 12,30 gibi yemek yedim sonra kendimi çok kötü hissetmeye başladım
az öncede ne yediysem hepsini çıkardım yoksa bayılacaktım galibaeyvahedigeldismile
evimde olmak ve dinlenmek istiyorum:gitme:
googleden baktım sağol canım :lepi:yorgancıoğlu
bebe olunca mecbur alıcaz araçherhalde len çok rahat oluyor valla bir de bebeler gelince daha çok ihtiyaç olacak valla boshayallersmile
aferın soz dınleyıp az konusmussunuz :)))
lady ve barays.. ekledım sildim hemen fınfık bluzu gorsun dıye eklemıstım.. lady sen zaten nerden eklerse ekleyım goremıon ben napiiimmm..
lady cnm zara homeda da perde ve nevresım takım olabılıo.. ama uyku setı degıl bunlar tek yorgan kılıfı ve yastıgı mesela..
ben yarım saatte sadece nevresımı degıstırıp eskısını cırpıp makıneye atıp yatak odasının tozunu alabıldım :))) aşılı kolla anca bu hızda ılerlenıomuş :))
çok iyi bilmiyorum ama taç mağazalarında olabilir belki
okudunuz mu bilmiyorum ama yarın Türkiye kavrulacakmış.
İstanbul’da yarın en yüksek sıcaklık 32 derece olmasına rağmen en yüksek nem oranı %96 seviyesinde bekleniyor. Bununla birlikte İstanbulluların hissedeceği sıcaklık ise 53 derece olacak. Ayrıca yapılan ölçümlerde 2010'un dünya genelinde son 130 yılın en sıcak yılı olduğu belirlendi.
off yarın bi yolunu bulup işe gelmesem mi acaba napsam
okudunuz mu bilmiyorum ama yarın Türkiye kavrulacakmış.
İstanbul’da yarın en yüksek sıcaklık 32 derece olmasına rağmen en yüksek nem oranı %96 seviyesinde bekleniyor. Bununla birlikte İstanbulluların hissedeceği sıcaklık ise 53 derece olacak. Ayrıca yapılan ölçümlerde 2010'un dünya genelinde son 130 yılın en sıcak yılı olduğu belirlendi.
off yarın bi yolunu bulup işe gelmesem mi acaba napsam
ayyy kızlar amin yaaaa.. işalla hepımız normal dogurabılıp dal gıbı cıkıversek hastaneden :))
nalan saol cnm.. benım mobılyalar da koyu.. annemler demıstı acık al dıye.. onların aklına uyup yatak odasını acık yaptırdım ama salon koyu tamamen.. yatak odasının bı tozunu alıorum leş gıbı olsa bıle hıc gostermıo oluyo :) ama salon haftada 3 kez toz almazsan yanı ıgrenc vazıyette.. bıde sımdı butun camlar kapılar acık kı sorma gıtsın..
kızlar yarın en guzelı bı alısverıs merkezıne gırmek vala butun gun ohhhh serın serınn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?