2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile-tatlicadiarzu-

ahhh ahh banada mobilya alırken çok söylediler mobilyanı açık koltuklarını koyu renk al diyee
ben ne yaptım tam tersini koltukları krem mobilyayı venge rengi aldım:mymeka:

aynı benim gibi benimde mobilya venge koltuklar kremdi, ille sölenenin tersini yapacam ya, sonra çok pişman oldum ama kimseye söleyemem bunu tabi, herkes uyarmıştı beni, benim halılarımda krem rengi işin kötüsü, terslik olacak ya çocuklar üstüne her şeyi döktüler fanta çay vişne suyu, koyu renk olsa bu kadar şey dökülmezdi herhalde, Allahtan halı yıkama yerleri çıkartabiliyor bu lekeleri...

benim taşınırken krem rengi olan 3 lü koltuğum altını komple yırtmışlardı, o zaman koltuk kılıfını değiştirttik, şimdi 3 lü koltuğumun biri tekli koltuğumun biri ve pufumun biri kahve rengi...

nası ya akannehir
bebe varken sıkılacak vakti mi olmuş laelaelaelaelae

valla oyle :) hem de bu ıkıncı cocugu 3.5 yasında bı de kızı var, bu da cok usluymus otekı de cok uslu zaten.. annesı yanında hep buyuge de annesı bakıodu sımdı kucuge de bakıcak.. kız alısık dııl kı evde otrumaya nasıl otursun :))

ay ben 9 günlük bebemi kimseye bırakamam valla anneme bile nolur nolmaz nede olsa yaşlı insanlar...

banane alıcam kıskandım seni :ecrin_bebek:
:roflol: :roflol:
taça gidicem linense gidicem
bide başka nerden alışveriş yapmıştın de bi hele :roflol: -tatlicadiarzu-

madem yarın çok sıcak olacakmış o zaman ben çamaşırlarımıda bugünden yıkayıp asayım yarına işim kalmasın...

anasına çekmemiş bebeler -tatlicadiarzu-

boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile-tatlicadiarzu-

naber nan -tatlicadiarzu-

ay bi saattir isim bakiorum netten
yok yok yooookk

isimsiz olcak kizim yaaa

Adana 'da 70 derece olacakmıi sıcaklık yarın
Habere gelen yorumu aynen kopyalıyorum buraya

Adanalılar için cehennemde kanaat notu kullanılması gerek, zaten yanıyoruz orda da yakmayın :)

çok güldüm yaaaaa

faircim çok zor demi isim karar vermek :sinifsinif:
bizim bebeye bi isim bulduk anlamı için koyma kulağa hoş gelmiyo dediler :bbo:
hoff ya zaten zor bulmuştukk

faircim çok zor demi isim karar vermek :sinifsinif:
bizim bebeye bi isim bulduk anlamı için koyma kulağa hoş gelmiyo dediler :bbo:
hoff ya zaten zor bulmuştukk

eşim melis olsun dio ama kararsiz..

ben pek isinamadim..

peri ya da gözde isimleri de fena diil.onlarida eşim beğenmio.bende bayilmiorum zaten.

zehra düşünmüştüm bi ara da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…