ahhh ahh banada mobilya alırken çok söylediler mobilyanı açık koltuklarını koyu renk al diyee
ben ne yaptım tam tersini koltukları krem mobilyayı venge rengi aldım:mymeka:
nası ya akannehir
bebe varken sıkılacak vakti mi olmuş laelaelaelaelae
valla oyle :) hem de bu ıkıncı cocugu 3.5 yasında bı de kızı var, bu da cok usluymus otekı de cok uslu zaten.. annesı yanında hep buyuge de annesı bakıodu sımdı kucuge de bakıcak.. kız alısık dııl kı evde otrumaya nasıl otursun :))
lady bak külahları degısecez.. ben sana benım ogluma alısverıs yaptıgım yerlerden alısverıs edıp de aynı seylerı alma sakın demedım mı.. dedimmm.. gıdıp sımdı ınadına aynısını alırsan gelıp parcalarım senı heeeee... :roflol:
yaşlı derken :)) kızın annesi 47 yaşında valla bana pek yaşlı gelmıo :)))) benım kayınvaloıdemden daha genc valla kızın annesı.. tam cocuk bırakılcak kadın..ay ben 9 günlük bebemi kimseye bırakamam valla anneme bile nolur nolmaz nede olsa yaşlı insanlar...
banane alıcam kıskandım seni :ecrin_bebek:
:roflol: :roflol:
taça gidicem linense gidicem
bide başka nerden alışveriş yapmıştın de bi hele :roflol: -tatlicadiarzu-
valla oyle :) hem de bu ıkıncı cocugu 3.5 yasında bı de kızı var, bu da cok usluymus otekı de cok uslu zaten.. annesı yanında hep buyuge de annesı bakıodu sımdı kucuge de bakıcak.. kız alısık dııl kı evde otrumaya nasıl otursun :))
boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile-tatlicadiarzu-
çabuh söle prop başka nerden alışveriş ettin :jeyyar:
e-bebek :jeyyar: stylewood :jeyyar:
faircim çok zor demi isim karar vermek :sinifsinif:
bizim bebeye bi isim bulduk anlamı için koyma kulağa hoş gelmiyo dediler :bbo:
hoff ya zaten zor bulmuştukk
ulan siz benim çetelemimi tutuosunuz... iyi ki bebek şekerlerını nerden alcamı soylememısım ha valla gıdıp aynısını yaptırırdınız.. sie ordan..:roflol::roflol:
e-bebek :jeyyar: stylewood :jeyyar:
eşim melis olsun dio ama kararsiz..
ben pek isinamadim..
peri ya da gözde isimleri de fena diil.onlarida eşim beğenmio.bende bayilmiorum zaten.
zehra düşünmüştüm bi ara da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?