2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim tüllerde leş gibi en son ocak yada şubat ayında yıkandı, temizlikçiyi çağırınca bende yıkatcam...

ben ne zaman mola versem siz susun zaten eferin, hıhhhhhhhh....
annem de dıo kı gel ankarada dogur :) kolaydı sankı..

edit: yukardakı ıkı cumle arasındakı alakayı bulun :roflol::roflol:

sana cevap vermek isterdim ancak az önce kurtulmak istedin benden o sebepten hıııhhhh:1closedeyes:

ulan nalan.. buranın en hamarat iki karısıyız ama tüllerimizi bok götürüomuş yani :roflol:
canım benım saol benı yalnız bırakmadıgın ıcın :roflol:

ne demek arkandayım aynen devam...

maalesef pok götürüyo ama bizde kimse sıgara içmediği için öle kötü durmuyo, ama yinede yıkayıp evin havasını değiştirmek lazım tabi, neyse kadın gelince halleder artık...

sana cevap vermek isterdim ancak az önce kurtulmak istedin benden o sebepten hıııhhhh:1closedeyes:
ay ay ayyyyyy... aman da amannnnn. minik H.G. trip mi atarmışşşş.. agucuk bugucukkk...

bizde de kimse sıgara ıcmıo tabıı kıııııı.. hamıle karının oldugu evde sıgara mı ıcılırmıs kocam hep balkonda ıcıo canım benım saolsun.. ama sıgara ıcılıo olsaydı zaten sımdıye sımsıyah olmustu su anda e azından gri :roflol::roflol:

biirdin mi prop? bi tek banyom kaldı benim onu da yarına bıraktım. bi de çamaşırlar katlanıp yerleşicek o kadar. artık her tarafımdan akıyo ter, biraz dinlenip duşa koşucam ayaklarım davul gibi olmuş bileklerim yok sanki..

bitirdim kuşummmmm.. benım hepsı bıttı camasırları fln ıkı gun once halletmıstım ama sızınkı gıbı aylık camasır bırıkmemıstı tatıl donusu camasır zor oluyo tabı :)) ben de 6 da dusa gırcem hazırlancam kocamın ofısıne gıtcem.. sonra da yemege ve sınemaya gıtcesss zemuszemus

bizimde aynı öle griye yakın bi renk....

amma çok yazmışsınız... oku oku bitmedi...

eşim melis olsun dio ama kararsiz..

ben pek isinamadim..

peri ya da gözde isimleri de fena diil.onlarida eşim beğenmio.bende bayilmiorum zaten.

zehra düşünmüştüm bi ara da..

melis güzel bence neden ısınamadın?
bizim kızımızın ismi melis... benim de eşim istedi bana da hoş geldi zaten benim istediğim isimler çoktan kapışıldı... 30a kadar bekleyince böyle oluyor :)
melisa da alternatif olabilir belki?

karşı komşu bana cok feci acıdı... bu halınle temızlık yapıosun kızım yazık sana fln dedı.. dedım hareket olsun dıye yapıom teyze yoksa haftaya kaıdn da gelcek.. kotu kotu baktı.. kocama kızdı heralde benı calıstırıo kadın almıo dıye :roflol::roflol:

yatak odasının tozlarını almam lazım anam orasıda cehennem gibi ya, neyse bi gayret gidimde bitireyim şu toz işini, bulguruda koydum o da 15 dakikaya kadar pişer herhalde, bu ne sıcak ya....

o kadar üzüldüyse gelip yardım etsin...

ii akşamlar kıslarrr
herkes iidir inşallaah
bugun doktora gittim kızımı gördümmmm...
760 gram olmuş iki eli ensesinde yatıyordu. doktor ohh rahata bak ekmek elden su gölden dedi:asigim: guzum benım keyif yapıyodu :)))
şeker testi yapıldı gerçektende söylenildiği kadar kötü değilmiş bikerede içtimm ...
yarın doktoru arayıp öğrencez sonucu. inşallah güsel çıkar.:CüvCüv:

hee bu arada 3 kilo almışımmm zemuszemus
doktor herşey çok güsel.erken doğum riski falan gözükmüyor dedi. hihoyyyt

maşallah kızına
sonuçların da güzel çıkar inşallah :)

ben de özledim kızımı görmeyi ama 2 hafta var daha... tekmeleriyle yetiniyorum :)

maşallah sanada kızınada sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…