2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
patlıcan salatası yapabılırsın canım yanına ya da közlenmıs kırmzı bıber salatası :))) ben ıkısını cok severımde... :)))

evet patlıcan salatası olabılır ..yaa aklıma çılbır mıydı onun adı yumartayla yapılan o geldı onu denıycem ınsallah yaparım..hıcte yapmadım ama bakalım

slm nalan bişi sorcambende msj yazdığımda altta resimçıkmıyor

benim mesajın altındaki çizelgeden bahsediyorsan onu kendin yapman gerekiyor yoksa kendiliğinden çıkmaz, ilk sayfaya gidip bakarsan orda anlatmışlar nasıl yapıldığını...anlamadığın bi şi olursa sorabilirsin...

maşallah oğluna, sorun çıkmamasına sevindim canım ama sen yine de dikkatli ol bence

sagol cnm zaten dikkatliydim dahada dikkatli olacam.

4 kılo daha derken? ne surede almıssın o 4 kıloyu? kac kılo almıs oldun toplamda?
gözun aydın canım oğlun da iyiymiş bak senın de ıcın ferahladı bızım de ıcımız ferahladı :)

sagol cnm ben bu 4 kiloyu yaklasik 1 ayda aldim galiba cunku en son tartildigimda 63 kiloydum. 53 kiloydum hamileligimin basinda toplamda 14 kilo almisim.

cnm gözün aydın hadi.oğluşun kaç grm olmuş söyledi mi

sagol cnm yok kilosunu solemedi zaten kitapa bakiyor hint kumasi doktorum

sagol cnm aslinda kendimi pek zorladim sayilmaz ole kendimi yorarak is yapmiyorum. yada galiba farkinda olmadan zorladim kendimi. valla bana doktorum herseyime normal dedii icin kilomla ilgili bisey demedi.

ya bende denemeyi çok istiyorum ama o koku konusu benide düşündürüyo...

oğlunun ii olmasına çok sevindim, geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendine...

.

sagol nalancim

bu arada butun alintilari cevaplarken hep sagol kelimesi ile baslamisim kaydirigubbakcemile3 kizlar sabahtan beridir sag kasigim bi ariyo anlatamam ya oturup kalkerken cok agriyo doktorum karnin genislio dedi nasil bi genislemek bu yaaa acaip bi agri var valla mafoldumben

ay resmen dokuluyorum ya.. o kdr yavas iş yaptım ama pestıl vazıyetteyım.. fılm de hıc guzel degıldı zaten bosa gıttık.. pehhh:..

''SALT'' a gittik.. angelina jolie nin.. kocam begendı valla daha ıyı olabılırdı ama yıne de ıyı fılmdı dedı.. ama bence gayet vasattı begenemedım..

hımmm biz de geçen gün ablamla Leonardo di caprio nun filmine gittik başlangıç diye bi film. kötü yani uzun sürmesiydi

hımmm biz de geçen gün ablamla Leonardo di caprio nun filmine gittik başlangıç diye bi film. kötü yani uzun sürmesiydi

kötü derken :S benim hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi o kesinlikle ilk 3 te :S çok şaşırdım kötü demene .. kotu dedıgını duydugum ılk kısısın :)

kötü derken :S benim hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi o kesinlikle ilk 3 te :S çok şaşırdım kötü demene .. kotu dedıgını duydugum ılk kısısın :)

film çok iyiydi tek kötü yanı uzun sürmesiydi demek istedim:)) yoksa çok beğendimm kötü dermiyim aaa:)) bide ayaklarımı uzatabilsem daha iyi olcaktı .. ses çok yüksekti bi de bebişim de korktu heralde kıpırdandı durdu:)

haaaa.. tamam o zaman kötü deme de :) evet uzundu ama mola fln ıdare ederdı .. sen bugun neler cektıgımı bılsen benım.. mola da yoktu ön gösterim oldugu ıcın 2 saate yakın oturduk sırf.. bı saga döndüm bi sola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…