slm nalan bişi sorcambende msj yazdığımda altta resimçıkmıyor
benim mesajın altındaki çizelgeden bahsediyorsan onu kendin yapman gerekiyor yoksa kendiliğinden çıkmaz, ilk sayfaya gidip bakarsan orda anlatmışlar nasıl yapıldığını...anlamadığın bi şi olursa sorabilirsin...
maşallah oğluna, sorun çıkmamasına sevindim canım ama sen yine de dikkatli ol bence
4 kılo daha derken? ne surede almıssın o 4 kıloyu? kac kılo almıs oldun toplamda?
gözun aydın canım oğlun da iyiymiş bak senın de ıcın ferahladı bızım de ıcımız ferahladı :)
cnm gözün aydın hadi.oğluşun kaç grm olmuş söyledi mi
çok sevindim maşallah oğluna...aman canım dikkat et sen kendine demek ki zorlamaya gelmiyo senin bünyen...bende geçen ay bi ayda 3,5 kilo almıştım doktorum uyarmıştı beyaz ekmek kestim bi de tatlıyı azalttım bu cumartesi doktoruma 1 kilo almış olarak gidecem inş.utandıracam doktorumu bana kocamın yanında sen her ay böyle kilo alırsan doğurana kadar 80 kiloyu geçersin demişti..
ya bende denemeyi çok istiyorum ama o koku konusu benide düşündürüyo...
oğlunun ii olmasına çok sevindim, geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendine...
.
ay resmen dokuluyorum ya.. o kdr yavas iş yaptım ama pestıl vazıyetteyım.. fılm de hıc guzel degıldı zaten bosa gıttık.. pehhh:..
hangi filme gittiniz? söyle de gitmeyelim:))
''SALT'' a gittik.. angelina jolie nin.. kocam begendı valla daha ıyı olabılırdı ama yıne de ıyı fılmdı dedı.. ama bence gayet vasattı begenemedım..
hımmm biz de geçen gün ablamla Leonardo di caprio nun filmine gittik başlangıç diye bi film. kötü yani uzun sürmesiydi
kötü derken :S benim hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi o kesinlikle ilk 3 te :S çok şaşırdım kötü demene .. kotu dedıgını duydugum ılk kısısın :)
film çok iyiydi tek kötü yanı uzun sürmesiydi demek istedim:)) yoksa çok beğendimm kötü dermiyim aaa:)) bide ayaklarımı uzatabilsem daha iyi olcaktı .. ses çok yüksekti bi de bebişim de korktu heralde kıpırdandı durdu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?