2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah kızına
sonuçların da güzel çıkar inşallah :)

ben de özledim kızımı görmeyi ama 2 hafta var daha... tekmeleriyle yetiniyorum :)

sağol cnm. darısı başına :))
bende günleri saya saya bir hal olmuştum .nihayet bugünn geldı ve kızımı gördüm.
şimdi 1 ay daha beklicem boshayallersmile

kızlar ben bugün bir tuhaf hissediyorum kalbim hızlı çarpıyor durmadan terliyorum sıcaktandır diyorum ama günderdir sıck ama bugün ben bir garip oldum. tansiyonum çıktı sandım ki genelde düşüktür, defalarca ölçtüm düşük yine... neden olur ki yaa?? sıcaktan mıdır sadece?

sağol nalancım inşallahhh hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yawrularımızı.

yani işlerim bitti ama bende bittim valla, bu nasıl bi sıcak ya, ben duşa giremeden eşim geldi neyse o biraz otursunda ben bi yıkanayım sonrada yemeğimizi yeriz, iyiki bulguru önceden yapmışım...

yaren gozun aydın.. darısı basımıza
lınden benım de oyle oluodu elevit denen gerızekalı vıtamını bırakınca gectı :)) senın de sıcaktandır ama buyuk ıhtımalle ılk defa oluosa..

tansiyon düşünce çarpıntı bende de oluyor sıcaktandır ya da psikolojik bişeydir yediğindendir düşmesi çok tehlikeli değil çıkmasında ayağı yükseğe koy bi 10 dakika çıkar tansiyonun canım...

burda yağmur yağdı serinledi hava ii oldu. hava kapalı böyle oluncada içim sıkılıyor.
doktordan anneme gittim. eve gelirken çok rüzgar vardı. otobüs beklerken şemsiye ters döndü ve şemsiye namına bişey kalmadı attım çöpe :))

slm kızlar.
ben yarın 3d ultrasona gırcem...cok heycanlıyım bebısımı gorcem..pazaqr gunude seker testım yapılcak
..bu arada toplamda 9 kılo aldım ne yapcam ben yana guya cok yemıyorum dıyodum..bugun kepek ekmegı aldım artık kepek ekmegı yıycem..dr.um cok kızcak 10 kıloyla hamılelıgı tamamlıyalım dıyodu..

tşkler prop darısı başınıza.
bebişlerinizi görün güsel haberlerle gelin inşaalllahhhopuyorumnanaktan

geçmiş olsun dr.unu bi ara istersen...

korkma canım bı gece aynısı bana oldu kalbım agzımdan cıkcak gıbı oldu..bı dus al rahatlat kendını sıcaklardan....

kızlar ya ben borek yaptım yemek yapmadım bu sıcakta ugrasamadım boregın yanına soyle kolay ne yapabılırım bı yardım etsenız

ben çıkıyorum yemek hazırlıcam eşim gelir birazdan
ii gecelerrr herkese opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaren gozun aydın.. darısı basımıza
lınden benım de oyle oluodu elevit denen gerızekalı vıtamını bırakınca gectı :)) senın de sıcaktandır ama buyuk ıhtımalle ılk defa oluosa..

geçmiş olsun dr.unu bi ara istersen...

korkma canım bı gece aynısı bana oldu kalbım agzımdan cıkcak gıbı oldu..bı dus al rahatlat kendını sıcaklardan....

megadyn kullanıyorum da birşey yapmamıştı şimdiye kadar, prop dediğin gibi sıcaktan olabilir ama miracle şimdi farkettim dün ve bugün özendirmeyeyim de kıymalı milföy yapıp yiyorum ağır geldi sanırım birden iştahım açılmıştı... nalancım ota ...a aradım dr.u bıktırıcam kadını da artık diye aramamaya çalışıyorum :) aynı cıncık benim de bütün gün kalbim ağzımda gibi valla..
neyse bir daha duşa gireyim rahatlarım inşallah...

sağol cnm. darısı başına :))
bende günleri saya saya bir hal olmuştum .nihayet bugünn geldı ve kızımı gördüm.
şimdi 1 ay daha beklicem boshayallersmile

gözünaydın canım benimde kontrolüm pazartesi günü bu haftada şeker yüklemesi olur hava çok kötü burda ama serinnnnnn yağmur yağıyor internette gitti geldiii

yaa herkes cıkıo kımse bana boregın yanına ne yapabılcegım hakkında fıkır vermıycekmıbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…