maşallah kızına
sonuçların da güzel çıkar inşallah :)
ben de özledim kızımı görmeyi ama 2 hafta var daha... tekmeleriyle yetiniyorum :)
kızlar ben bugün bir tuhaf hissediyorum kalbim hızlı çarpıyor durmadan terliyorum sıcaktandır diyorum ama günderdir sıck ama bugün ben bir garip oldum. tansiyonum çıktı sandım ki genelde düşüktür, defalarca ölçtüm düşük yine... neden olur ki yaa?? sıcaktan mıdır sadece?
kızlar ben bugün bir tuhaf hissediyorum kalbim hızlı çarpıyor durmadan terliyorum sıcaktandır diyorum ama günderdir sıck ama bugün ben bir garip oldum. tansiyonum çıktı sandım ki genelde düşüktür, defalarca ölçtüm düşük yine... neden olur ki yaa?? sıcaktan mıdır sadece?
yaren gozun aydın.. darısı basımıza
lınden benım de oyle oluodu elevit denen gerızekalı vıtamını bırakınca gectı :)) senın de sıcaktandır ama buyuk ıhtımalle ılk defa oluosa..
tansiyon düşünce çarpıntı bende de oluyor sıcaktandır ya da psikolojik bişeydir yediğindendir düşmesi çok tehlikeli değil çıkmasında ayağı yükseğe koy bi 10 dakika çıkar tansiyonun canım...
geçmiş olsun dr.unu bi ara istersen...
korkma canım bı gece aynısı bana oldu kalbım agzımdan cıkcak gıbı oldu..bı dus al rahatlat kendını sıcaklardan....
sağol cnm. darısı başına :))
bende günleri saya saya bir hal olmuştum .nihayet bugünn geldı ve kızımı gördüm.
şimdi 1 ay daha beklicem boshayallersmile
yaa herkes cıkıo kımse bana boregın yanına ne yapabılcegım hakkında fıkır vermıycekmıbilmiyorumkismile
yaa herkes cıkıo kımse bana boregın yanına ne yapabılcegım hakkında fıkır vermıycekmıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?