oy ne güzel bir süprizzzz.. hayırlı olsun canımKızlar normalde benim kontrolüm yarındı.Ama bu sabah gittim.Çünkü dün gece biraz kan gördüm çamaşırımda.Gece devamı gelmedi ama korktum tabi. Neyse sabah hemen doktora gittim.Üstten baktı yine.Daha önce tek kese mi demiştik,iki tane olmuş ;ikiz dedi.Ben de ekran da görüyorum bu arada:1shok: Şaşırdım kaldım kızlar ikiz olacakmış.Tüp bebek değil benim. Kalp atışları da vardı.Açtı sesini doktor.Gayet iyi dedi.Kanama önemli değil dedi.Coraspini içmene gerek yok dedi. Sabah lekelenme tarzında oldu biraz.Çok şükür yok şimdi...Çok mutluyum kızlar.Hem şaşakın,hem çok mutluzemuszemuszemuszemus
çok geçmiş olsun :sinifsinif:Bafocuğum,
Beni listeden silebilirsin tatlım, rastlanan ve burulmaya devam eden kist alındı tabii hamileliğimi de sonlandırdı :çok üzgünüm:zaten alınmasaydı da sorun yaratacaktı.
Size bebişlerinizle çooook rahat ve güzel bir hamilelik diliyorum, inşallah nasip bir dahaki denemeye..
Çok sevgiler hepinize.
hoşgeldin canım ilk sayfada takvim yapma aşamalarını anlatmış arkadaşımız bafo. ordan bakıp yapabilirsin sen de bir tane..Evet alttan hem daha çabuk görülüyo hem daha çabuk duyuluyo. Bu arada yakın zamanlarda doğurucaz anladığım kadarıyla edish :) Hayırlısı olsun.
merhabalar:CüvCüv:
listede ismimi görünce çok mutlu oldum..kaydirigubbakcemile2
Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın sağlıkla alalım kucağımıza:ecrin_bebek:
ben gerçi hala inanamıyorum ama...ultrasonda gördüm hala inanamıyorumkaydirigubbakcemile3
11 kasımmış doğum..bir de bende hipertroid çıktı kızlar..Allahtan çok yüksek değilmiş ama yine de doktor ilaç vardi..kullanıyorum..
herkese sevgiler..görüşmek üzere sağlıcakla kalın:Saruboceq:
Sagolun arkadaşlar.Nasıl gecicek bu dokuz ay :bbo:
Benimde en son gecen carsamba komalıktım resmen ama şimdi
hiçbirşeyim yok . hep boyle oluyor Birşeymi oldu diye delirmek üzereyim.
Cuma günü cok sinirlendim istemeden acaba bebişime birsey olmuşmudur bilmiyorumkismile
Benim gibi olan varmı kızlar ?hergün belirti olması şartmı acep:sm_confused:
canım bende 1 gün iyiyim 1 gün kötüyüm.. bulantının dışında uykularımda da problem var cok siinirlerim bozuluyor ağlamaklı dolaşıyom öyle.. 12. haftadan sonra vücut hormonlarına alışır rahatlarmışız.. hadi bakalım dayanıcaz.. ödül büyük napcannn..
dün cok kotuydum ama bugun cok sukur artık canım cok tatlı ıstıyor bıde.... simdi söylemiyim canınız cekmesin. kendımı eve zor atıcam
onun dısında cok sukur ıyıyım.. sen nasılsın
asermeleri baslayan oldu mu? yaa söylerlerdi de inanmazdadım. vallahi 1 dilim.....için eşimle kavga ettim ağlıcaktım az kalsın bitirdi diye bilmiyorumkismile
Güzel anne adayları hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah.Umarım sıkıntısız rahat bir hamilelik dönemi geçiririz. Benim bebeğim de 7 hafta 4 günlük oldu yarın yine kontrolüm var ve doktorum tahliller verecek.Ama en güzeli bebeğimi yarın tekrar görmek :)
Günaydın canım amin amin hepimiz inşalllah =)))) Nasılsınhayırlı olsun.... Sağlıkla kucağında da görürsün inşallah..... aramıza hoşgeldin
Kızlar normalde benim kontrolüm yarındı.Ama bu sabah gittim.Çünkü dün gece biraz kan gördüm çamaşırımda.Gece devamı gelmedi ama korktum tabi. Neyse sabah hemen doktora gittim.Üstten baktı yine.Daha önce tek kese mi demiştik,iki tane olmuş ;ikiz dedi.Ben de ekran da görüyorum bu arada:1shok: Şaşırdım kaldım kızlar ikiz olacakmış.Tüp bebek değil benim. Kalp atışları da vardı.Açtı sesini doktor.Gayet iyi dedi.Kanama önemli değil dedi.Coraspini içmene gerek yok dedi. Sabah lekelenme tarzında oldu biraz.Çok şükür yok şimdi...Çok mutluyum kızlar.Hem şaşakın,hem çok mutluzemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?