2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben şimdiye kadar olan bütün muaynelerimi alttan oldum.
Kalp atışları alttan daha cabuk zamanda duyuluyor.
ılk üc ay dedigin icin ikilemde kaldım.

Evet alttan hem daha çabuk görülüyo hem daha çabuk duyuluyo. Bu arada yakın zamanlarda doğurucaz anladığım kadarıyla edish :) Hayırlısı olsun.

oy ne güzel bir süprizzzz.. hayırlı olsun canım

çok geçmiş olsun :sinifsinif:

Evet alttan hem daha çabuk görülüyo hem daha çabuk duyuluyo. Bu arada yakın zamanlarda doğurucaz anladığım kadarıyla edish :) Hayırlısı olsun.
hoşgeldin canım ilk sayfada takvim yapma aşamalarını anlatmış arkadaşımız bafo. ordan bakıp yapabilirsin sen de bir tane..

herkese günaydın opuyorumnanaktan
midem dönüyor yine of :bbo:

hayırlı olsun bitanem.. sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi....

canım bende 1 gün iyiyim 1 gün kötüyüm.. bulantının dışında uykularımda da problem var cok siinirlerim bozuluyor ağlamaklı dolaşıyom öyle.. 12. haftadan sonra vücut hormonlarına alışır rahatlarmışız.. hadi bakalım dayanıcaz.. ödül büyük napcannn..

uyku sorunu ceken bir benim sanıyodum olumunekankayizsmile

günaydın, güzel kahvaltı yapalıım .... bebeğimiz ağlamasın

ay kıyamam sana.. ne istemiştin alırım ben sana maşallah bebiş tatlı seviyor demek kizemuszemus

hayırlı olsun.... Sağlıkla kucağında da görürsün inşallah..... aramıza hoşgeldin

aa dilemma'ya hem çok şaşırdım hem de çok sevindim. bu ay ikiz patlaması var.. bir tane de tedavisiz ikiz. akrabalarda var mı ikiz acaba dilemma? ben de kalp atışını duymaya gittiğimde bi bakıyoruz iki kese olmuş şok olurdum şook.

günaydın elif,
ne yaptın sigarayı bırakabildin mi canım ya? aklımdasın. içmese nefret etse diyorum.

cock cok sevindim... süpriz yaptılar sana desene.. bizler burada şaşırdık sen kim bilir nasıl oldun... hayırlı olsun canım

günaydın kızlar. nasılsınız.ben çok fenalardayım.4 , 5 gündür sevinemiyorum bebeğime.kursağımda kaldı.mahfetti beni bu mide bulantısı.bide KDV si var yanma.akaşmalrı dayanamıyorum artık ağlamaktan.kusma oldğu için doktor çok kötü hissedersen gel serum takalım dedi.Allahım ne zmana geçicek bunlar.yavruma sevinemiyorum bile senağlamasenağlama

çok geçmiş olsun başakcım ya, Allah yardımcın olsun. devam atıştırmak mideyi boş bırakmamak yarıyor. canın ne çekiyorsa ondan yemeye çalış.. çok zor çok.. bana azıcık oluyor ama o bile beni çok rahatsız ediyor kimbilir sen neler çekiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…