- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
uyku sorunu ceken bir benim sanıyodum olumunekankayizsmile
Günaydın canım amin amin hepimiz inşalllah =)))) Nasılsın
çok geçmiş olsun başakcım ya, Allah yardımcın olsun. devam atıştırmak mideyi boş bırakmamak yarıyor. canın ne çekiyorsa ondan yemeye çalış.. çok zor çok.. bana azıcık oluyor ama o bile beni çok rahatsız ediyor kimbilir sen neler çekiyorsun.
günaydın kızlar. nasılsınız.ben çok fenalardayım.4 , 5 gündür sevinemiyorum bebeğime.kursağımda kaldı.mahfetti beni bu mide bulantısı.bide KDV si var yanma.akaşmalrı dayanamıyorum artık ağlamaktan.kusma oldğu için doktor çok kötü hissedersen gel serum takalım dedi.Allahım ne zmana geçicek bunlar.yavruma sevinemiyorum bile senağlamasenağlama
günaydın kızlar. nasılsınız.ben çok fenalardayım.4 , 5 gündür sevinemiyorum bebeğime.kursağımda kaldı.mahfetti beni bu mide bulantısı.bide KDV si var yanma.akaşmalrı dayanamıyorum artık ağlamaktan.kusma oldğu için doktor çok kötü hissedersen gel serum takalım dedi.Allahım ne zmana geçicek bunlar.yavruma sevinemiyorum bile senağlamasenağlama
günaydın dünyanın en güzel anneleri.
aynı durumdayız canım. ben yaklaşık 2 haftadır aynı durumdayım.. doktor metpamid diye bir ilaç vermiş arkadaşlara iyi gelmiş onlara.. sorsaydın keşke bir ilaç önerir misiniz diye doktora..
ama dayanamıyosan serum taktır inan çok rahatlıyorsun ben hastanede çok rahattım..
günaydın hanımlar
doktorunuz sizden gebelikle ilgili tahlil verdimi bana 7 tane verdi ssk hastanesinde çoğu yapılmıyormuş sizler yaptırdınızmı?
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Bende bulantı ve kusmalar bitmek bilmiyor oyyy ne zaman bitecek bu kusmalarrrrr
Günaaaaydııınnn biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım :=)
asogkl çok zamandır kayıptın tatlım hamiş olmana ve seni gördüğümü çok sevindim eski nickim aysellim di belki bu şekilde hatırlarsın
tatlım bende sürekli ne yesem kusuyorumm
kusarken de ağlamaktan gözlerim şişti çıkarmak çok zor:gitme:
dilemma_;
günaydın tebrik ederim ikizlerin geliyormuş
sağlıkla kucağına alırsın inş.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?