2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uyku sorunu ceken bir benim sanıyodum olumunekankayizsmile

sorma canım ya dün gece yine zehir oldu bana ... uykuya dalmam sorun... tavşan gibiyim sanırım 20 kere falan uyanmısımdır.. bide çalışıyoruz allah bizlerin yardımcısı olsun valla

günaydın hanımlar
doktorunuz sizden gebelikle ilgili tahlil verdimi bana 7 tane verdi ssk hastanesinde çoğu yapılmıyormuş sizler yaptırdınızmı?

dayanamıyorum artk ağlıyorum.eşmde çok üzülüyo.ama dayanamıyorum neyapım.Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

Gecmiş olsun başakcım ya. Ay ne fena bişey. Gecicek canım daha az kaldı. Bak en azından yarısı bitti bile. Zamanla daha iyi olacak. Madem kötüsün bir doktora gitsen de sana serum verse. Biraz açılırsın canım:teselli:

canım geçmiş olsun .. çok iyi anlıyom seni geçenlerde bağladılar bana serum... inşallah bi daha gerekmez serumdan nefret ediyorum... ben de çok ağlamaklıyım ya... tadını çıkaramıyom diye de çok kızıyom kendime psikolojim yerlerde yani.. neyse buna da şükür...

aynı durumdayız canım. ben yaklaşık 2 haftadır aynı durumdayım.. doktor metpamid diye bir ilaç vermiş arkadaşlara iyi gelmiş onlara.. sorsaydın keşke bir ilaç önerir misiniz diye doktora..

ama dayanamıyosan serum taktır inan çok rahatlıyorsun ben hastanede çok rahattım..

aynı ilacı banada verdi.ama çok zorda kalmadıkça içme dedi.çok fena oldğumda alıyorum.ama sürkli kusma hali oldğundan ilaç etkisnide gösteremiyo.doktor gel serum takalım dedi. olmazsa gidicem.senağlama

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Bende bulantı ve kusmalar bitmek bilmiyor oyyy ne zaman bitecek bu kusmalarrrrr

günaydın hanımlar
doktorunuz sizden gebelikle ilgili tahlil verdimi bana 7 tane verdi ssk hastanesinde çoğu yapılmıyormuş sizler yaptırdınızmı?

Günaydın. Ben de yaklaşık 10 tane tahlıl yaptırdım, bi emekli maaşı tuttu valla tahliller inanılmaz pahalı, mümkün oldukça ekonomik yaptırmaya çalış SSk nın karşıladığı testler var içinde.

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Bende bulantı ve kusmalar bitmek bilmiyor oyyy ne zaman bitecek bu kusmalarrrrr

Benim gram bulantım ya da kusmam yok Çok üzülüyorum sizin için, annem sürekli kusardı çünkü sadece 7 kilo alabilmişti hamilelikte, onu gördüm neler çektiğini, allah yardım etsin ne diyim (

Günaaaaydııınnn biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım :=)

asogkl çok zamandır kayıptın tatlım hamiş olmana ve seni gördüğümü çok sevindim eski nickim aysellim di belki bu şekilde hatırlarsın

tatlım bende sürekli ne yesem kusuyorumm
kusarken de ağlamaktan gözlerim şişti çıkarmak çok zor:gitme:

bi ben değilmişim.çok kötü allah yardımcımız olsun.çok sverek yedğim şeylere bakamıyorum.inş sağlıklı bi bebek doğururz.çektiklermizin hepsini unutur gideriz.senağlama

dilemma_;
günaydın tebrik ederim ikizlerin geliyormuş
sağlıkla kucağına alırsın inş.:Saruboceq:

çoook çok kötü olan, hastanede evde sürekli serum yiyen, hiçbişey yiyemeyip yese de çıkaran bir arkadaşımın 15. haftada anca hafifiledi bulantıları. inşallah bizimkiler de 12. de biterrr :Saruboceq:

dilemma_;
günaydın tebrik ederim ikizlerin geliyormuş
sağlıkla kucağına alırsın inş.:Saruboceq:

Sağol canım.Kızlar hepinize teşekkür ederim tebrikleriniz ,iyi dilekleriniz içina.s.
Evet çok şaşkınım.Ben korka korka doktora gittim.Biraz kan gelmişti.Ama çok şükür bişey yokmuş.İki kese,iki bebek dedi doktor.Kalp atışlarını da dinledim çok güzeldi. Fotoğraflarını da aldım.
Ben de hep isterdim ikiz olsun diye.Allah gönlüme göre verdi.inşallah ikisi de sağlıkla gelir:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…