bizde eichmann ve kapan filmlerini izledik geçen gün, bugünde güzel dedektif 2 yi izledik berbattı...
ay onlar nası filmler nalannn.. ılk defa duyuyorum.. guzel dedektıfı bılıom ama ılkınde kıza ağda yapalarken cok gülmüştüm :)) sandra bullock u da severım cok tatlı garı
haaaa.. tamam o zaman kötü deme de :) evet uzundu ama mola fln ıdare ederdı .. sen bugun neler cektıgımı bılsen benım.. mola da yoktu ön gösterim oldugu ıcın 2 saate yakın oturduk sırf.. bı saga döndüm bi sola..
yarasın nalan harca paracıkları..
nalan nerden buluon böle fılmlerı alla askına :)) zevk meselesı tabı de ben hıc katlanamam oyle nazilermıs fln.. otekı guzel olabılır o matematıkcılerle ılgılı olan.. bılemedım .. hayatımda bı tane alman fılmı seyrettım galıba sadece Das Leben der Anderen.. cok guzel fılmdı.. baska da seyretmedım hıc..
yatıyorum ben.. bugun pestil vazıyetteyım zaten kesın yapısırım yataga ohhhh.. ıyı geceler kızlar..
ben kaçar kızlar hadi hepinize ii geceler, kendinize ve bebişlerinize ii bakın, yarın görüşürüz...
günaydın arkadaşlarrrrrrrrr akşam sohbetlerimizde çok güsel oluyor ben akşam yemekten sonra yığlıp kalıyorummm saat 10 ben rüya görüyor oluyorummm
arkadaşlar gece ben tuvalete kalkınca karnımın altında ağrı hissediyorum sizdede oluyor mu birde sürekli soluma dönüp yatıyorum onunlamı alakalı acaba pazartesi günü kontrolüm var işte ayaklarımada çok kramplar giriyorrçok canım yanıyor
her gece kan sulandırıcı vuruluyorum artık bıktım yaaa birde canım yanıyor küçücük iğne ama canımı acıtıyor işteebu hafta onuda keser heraldeee
hepinize güsel bir gün diliyorum işler beni bekliyorpöfffff hık mık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?