2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
c.tesi günü yine yoğun geçecek, önce şeker yüklemesi, sonra cildiye dr.u, sonra alışveriş, sonrada halim kalırsa e-bebek mağazasına gidip dolaşcaz bakalım ne var ne yok, bize çok yakınmış ora ii oldu valla...

ay onlar nası filmler nalannn.. ılk defa duyuyorum.. guzel dedektıfı bılıom ama ılkınde kıza ağda yapalarken cok gülmüştüm :)) sandra bullock u da severım cok tatlı garı

sandra bullock u bende severim bende çok gülmüştüm ilkinde ama ikincisi hiç güzel değildi ya çok kötüydü...

eichmann eski bi alman subayını konu alan bi film, hitler zamanında bir sürü yahudiyi katletmiş ama adama karşı delil bulup idam edemiyorlar bi türlü, onun başından geçenler ve tutuklandık sonrası falan...

kapanda 4 tane matematik dehasını bi eve hapsediyorlar, bi cep tel. var bir matematik sorusu geliyo onu 1 dk.içinde cevaplamaları gerekiyo yoksa odanın duvarları hareket etmeye başlıyo ve oda daralıyo, sorunun yanıtı gönderilene kadarda durmuyo, öle bi filmdi o da...

yani çok müthiş değillerdi ama izlenmeyecek kadar kötüde değil, azizler ve askerler die bi film var onu izlicez bakalım o nasılmış ama bu gece değil onu yarın yada hafta sonu izleriz...

geçenlerdede uma thurman ın bi filmini izledim komik bi şeye benziyordu ama onuda o kadar müthiş bulamadım, sexy eski sevgilim di galiba adı öle değişik bi filmdi buda...

nalan nerden buluon böle fılmlerı alla askına :)) zevk meselesı tabı de ben hıc katlanamam oyle nazilermıs fln.. otekı guzel olabılır o matematıkcılerle ılgılı olan.. bılemedım .. hayatımda bı tane alman fılmı seyrettım galıba sadece Das Leben der Anderen.. cok guzel fılmdı.. baska da seyretmedım hıc..

ara olmadan düşünemiyorum çok feci . bide yüksek ses işte bebişler rahatsız oluyolarmıdır acaba??

divxm diye bi film indirme sitesi var ordan indiriyoz biz paso ne var ne yok, bazıları çok sıkıcı oluyo ama bazende hiç adı duyulmamış kişilerin oynadığı filmler acayip güzel çıkıyo, şans işi işte bizde şansa indirip izliyoruz tv de bi şi yokken...

kociş iş yerinden izdiriyo genelde ordan çok hızlı indirme yapabiliyo ama rapidi kitlemişler maalesef başka linklerden indiriyo...

günaydın arkadaşlarrrrrrrrr akşam sohbetlerimizde çok güsel oluyor ben akşam yemekten sonra yığlıp kalıyorummm saat 10 ben rüya görüyor oluyorummm

arkadaşlar gece ben tuvalete kalkınca karnımın altında ağrı hissediyorum sizdede oluyor mu birde sürekli soluma dönüp yatıyorum onunlamı alakalı acaba pazartesi günü kontrolüm var işte ayaklarımada çok kramplar giriyorr çok canım yanıyor

her gece kan sulandırıcı vuruluyorum artık bıktım yaaa birde canım yanıyor küçücük iğne ama canımı acıtıyor iştee bu hafta onuda keser heraldeee

hepinize güsel bir gün diliyorum işler beni bekliyor pöfffff hık mık

Günaydıııınnnn :1rolleyes:

canım kramplar için genelde dr magnezyum veryor, işe de yarıyor. dediğin ağrı bazen b ende de oluyor ama sanırım sıkışıyoruz ya birden yapmaya çalışınca oluyor ama benim 1 dk sonra geçiyor. daha uzun süreli ağrıysa sor bence dr.una.

haaa bir de ani kalkma, e yavaş yavaş büyüyorlar yerçekimi etkisiyle kalkarken ağrı olabiliyor, o yüzden oldukça yavaş kalkmak lazım, hatta ben kalkarken karnımı tutuyorum artık, daha rahat oluyor :)

Günaydınlar Herkesee,

Figen karnımın altında ki ağrı eğer çişimi çok tutttuysam ki genelde geceleri bende de oluyor
Kramp olayına gelince kalçama giriyordu 2 hafta öncesine kadar, galiba bunun için doktorlar magnezyum veriyorlar ben kullanmadım hiç.
Benimde kasıklarımda kasılmalar oluyor arasıra dün akşam yürüyüş yaptım biraz sahilde yarım saatin sonunda başladı kasılmalar.
Antreman kasılmaları başlıyormuş bu haftalarda bakalım daha neler neler yaşayacağız..boshayallersmile

açlık kan şekeri : 79 sınır değer : 70-105
1.saat kan şekeri : 146 sınır değer : 0-140

yandım anaaaaammm akannehir
çok finayıııımmmeyvahedigeldismile

Günaydın hamişler ve bebişleri, napıyonuz bakem....

bende erkenden yemek ve çamaşırlara giriştim, öğlen olmadan işlerimi bitireyim çok sıcak olunca hiç uğraşamam dedim, onçün erken erken hallediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…