Sağol canım.Kızlar hepinize teşekkür ederim tebrikleriniz ,iyi dilekleriniz içina.s.
Evet çok şaşkınım.Ben korka korka doktora gittim.Biraz kan gelmişti.Ama çok şükür bişey yokmuş.İki kese,iki bebek dedi doktor.Kalp atışlarını da dinledim çok güzeldi. Fotoğraflarını da aldım.
Ben de hep isterdim ikiz olsun diye.Allah gönlüme göre verdi.inşallah ikisi de sağlıkla gelir:Saruboceq::Saruboceq:
çok sevindim bende cnm.inş hep böle güzel haberler alırızzemuszemus
Dilemma birşey merak ettim. Doktor bana ikiz olması için senin tarafında ikiz bulunması gerekiyor, erkek tarafında olması bi işe yaramaz demişti. Gerçekten öyle mi, senin ailende ikiz var mı ?
Dilemma birşey merak ettim. Doktor bana ikiz olması için senin tarafında ikiz bulunması gerekiyor, erkek tarafında olması bi işe yaramaz demişti. Gerçekten öyle mi, senin ailende ikiz var mı ?
asogkl çok zamandır kayıptın tatlım hamiş olmana ve seni gördüğümü çok sevindim eski nickim aysellim di belki bu şekilde hatırlarsın
tatlım bende sürekli ne yesem kusuyorumm
kusarken de ağlamaktan gözlerim şişti çıkarmak çok zor:gitme:
bana da dr aynı şeyi söyledi. benim annem tek yumurta ikizi ama benim ikiz olmadı tek oldu.. Allahtan yaa..
Günaydın. Ben de yaklaşık 10 tane tahlıl yaptırdım, bi emekli maaşı tuttu valla tahliller inanılmaz pahalı, mümkün oldukça ekonomik yaptırmaya çalış SSk nın karşıladığı testler var içinde.
Ya Begüm ne takıosun milleti, çok hoşlarına gidio bizi korkutmak endişelendirmek. Benim de bir gıdım bulantım kusmam olmadı ama beni de bulantın yok kesin erkek diye korkutuolarTabi allah sağlıklısını versin de kız olsa çok şükela olur :)))
CNIM BENIM SENI MERAK EDIYORDUM... AZ KALDI TATLIM GECICEK INSALLAH
canım bu aralar zor ve yorucu geçiyor ama nerdeyse 1 ayımız kaldı idare edecez artık tatlımolumunekankayizsmile
CNIM BENIM SENI MERAK EDIYORDUM... AZ KALDI TATLIM GECICEK INSALLAH
canım bu aralar zor ve yorucu geçiyor ama nerdeyse 1 ayımız kaldı idare edecez artık tatlımolumunekankayizsmile
Allah herkese sıkıntısı olduğu yönde kolaylık versin inşallah
Benim bağkurum var ama özel bir hastahaneye gidiyorum SGK geçerli değil hastanede. SGK geçerli olan başka bir hastahaneye sordum fiyat aldım 150 TL fln daha ucuzdu pek farkı yoktu ben de bildiğim güvendiğim hastahane olsun dedim, öyle oldu işte :)
hmmm anladım canım bende özele ssk ile görünüorum. fark oluo demek ki
yaa tahlillere neden bu kadar ücret ödüyorsunuz. acaba size verilen tahliller mi başka. ben tahliller için 1 kuruş ödemedim hiç :sm_confused:
ben de 1 kuruş ödemedim canım bir sürü tahlile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?