ayyy canım yaa git ozaman sen bakalım geçer inşallah
benimkilerde 100 beden oldu :1shok: ummarım daha büyümez zaten sütümde 4. ayda gelmeye başlamıştı onun için garmastanı kullanıyorum zaten çok acıyo hafiftende altında senin dediğin yerde pişme var gibi ama dua ediyorum olmasın diye. valla bende nefret ederim yazdan
bide düşünsene ben antalyadayım burası felaket bide evim son kat iyce sıcak kafamçokkarıştı
oyyy su içinde kaldım bir duş alıyım klimayı açıp öyle oturuyum buz gibi
valla bende aldım bişiler şimdi melcan sağol kuşum haber verdin bizedeŞeniz
bu wenice de güzel kıyafetler varmış, gerçektende çok ucuz, değerlendirmek lazım...bende şöle hastaneye giderken kullanabileceğim orta boyda bi çanta alim diyorum kıyafetleri koymak için, bizim kocaman bi valiz ve dev gibi bi çanta var onlar abartı olur herhalde...
ayyy canım yaa git ozaman sen bakalım geçer inşallah
benimkilerde 100 beden oldu :1shok: ummarım daha büyümez zaten sütümde 4. ayda gelmeye başlamıştı onun için garmastanı kullanıyorum zaten çok acıyo hafiftende altında senin dediğin yerde pişme var gibi ama dua ediyorum olmasın diye. valla bende nefret ederim yazdan
bide düşünsene ben antalyadayım burası felaket bide evim son kat iyce sıcak kafamçokkarıştı
oyyy su içinde kaldım bir duş alıyım klimayı açıp öyle oturuyum buz gibi
kızlar bakım çantası aldınızmı? ben hala karar veremedim.Normal bayan çantası görünümünde olanlar var birde daha spor büyük çantalar var.sizz nasıl bişey tercih edeceksiniz?
hoşbulduk canımm burası da yanıyo çok fena akannehirbijocukkk asocukk hoş geldinizzzz annişlerr ayy bendee yanıyorummmm
ben ordan alışveriş yapıyorum ara sıra. arkadaşlarımın bebeklerine hediye alıyorum. hiç pişman olmadım hem ucuz hem kaliteli oluyor..civilim.com diye bi site var orda da çok güsel şeyler var.
tulum battanıye falan beyendim ama bu site güvenilirmidir ki ?
ben aldım bak böyle bişey canım..kızlar bakım çantası aldınızmı? ben hala karar veremedim.Normal bayan çantası görünümünde olanlar var birde daha spor büyük çantalar var.sizz nasıl bişey tercih edeceksiniz?
hoşbulduk canımm burası da yanıyo çok fena akannehir
ben ordan alışveriş yapıyorum ara sıra. arkadaşlarımın bebeklerine hediye alıyorum. hiç pişman olmadım hem ucuz hem kaliteli oluyor..
ben aldım bak böyle bişey canım..
canım nasıl kullanışlı,geniş bişeymi? gülegüle kullan bu arada
ellerine sağlık bijucum güle güle kirlet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?