2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oturduğun kabahat hemen duşa atla klimanı aç ooohhhhh rahat rahat takıl...

bu wenice de güzel kıyafetler varmış, gerçektende çok ucuz, değerlendirmek lazım...bende şöle hastaneye giderken kullanabileceğim orta boyda bi çanta alim diyorum kıyafetleri koymak için, bizim kocaman bi valiz ve dev gibi bi çanta var onlar abartı olur herhalde...

ya bi zamanlar birisi arkadaşımız arada birde olsa gelirdi noldu acaba neden gelmiyo artık, meybie de gelmedi uzun zamandır, bide canah arkadaşımız yok hiç....

kızlar bakım çantası aldınızmı? ben hala karar veremedim.Normal bayan çantası görünümünde olanlar var birde daha spor büyük çantalar var.sizz nasıl bişey tercih edeceksiniz?

ama bir sürüde eşya koymamaız lazımm kış bebekleri nede olsaa

al benden bir tane daha:dance:genç kızlığımdan beri başımın dertleri
yazın bile yelek giyerdim utancımdan
50 kg memişler sadece 2 kg nerdeyseguclubacismile
şu andada karnım belli olmuyo onlar yüzünden
ama çok şükür pişik olmadılar nasıl olduysa

kızlar bakım çantası aldınızmı? ben hala karar veremedim.Normal bayan çantası görünümünde olanlar var birde daha spor büyük çantalar var.sizz nasıl bişey tercih edeceksiniz?

ben spor bi canta alıcammm spor cantasınaaa ancaa sığarr zatenn

bijocukkk asocukk hoş geldinizzzz annişlerr ayy bendee yanıyorummmm
hoşbulduk canımm burası da yanıyo çok fena akannehir

civilim.com diye bi site var orda da çok güsel şeyler var.
tulum battanıye falan beyendim ama bu site güvenilirmidir ki ?
ben ordan alışveriş yapıyorum ara sıra. arkadaşlarımın bebeklerine hediye alıyorum. hiç pişman olmadım hem ucuz hem kaliteli oluyor..

ben aldım bak böyle bişey canım..

bu aldığım seti bir akrabam kullanıyodu çok memnundu. en iyisi de çapraz takılabiliyo olması çantanın. eli kolu boş kalıyo o zaman insanın iyi oluyo. içi de gayet kullanışlı, çantadan bir sürü şey de çıkıyor..

işlerimi bitirdim bir ütü kaldı onu da yarın yaparım artık ay kızlar içim bir rahat ev deterjan kokuyor ben de duş aldım ferahladım misss gibi oldum.. yarım saat bir ara verip markete gidicem o kadar işten sonra hiç koymuyor valla ikram hazırlamak :)

canım nasıl kullanışlı,geniş bişeymi? gülegüle kullan bu arada

hastaneye giderken de şu çekmeli valizler var ya onun en küçüklerinden alıcam. abarttın demeyin arkadaşımın 2 doğumuna da gittim bir sürü şey gerekiyor giderken.

zaten daha sonra da toprak kullanır onun valizi olur :)

canım nasıl kullanışlı,geniş bişeymi? gülegüle kullan bu arada

genişlikten ne kastettiğine bağlı hayatım :) ama ne büyük ne de küçük öyle diyim. diyorum ya arkadaşım çok memnun herşey sığıyor dedi. öyle kaba da durmuyor. ben de beğenerek aldım tam böyle bişey istiyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…