2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok güselmiş gerçektenn . mışıl mışıl uyumayı nasip eder Allahım inşallah kızına :)
ben hiç netten alışveriş yapmadım . battanıye falan beyendim aslında . kredi kartı no falan istenıyoya güvenilirmi diye düşündürüyor beni boshayallersmile

selam gebeler ve bebeler
nasılsınız iyimisiniz
nalancım sen pişik olmuşsun tatlım olur böyle hiç takma bizim gibi koca memişlilerin kaderi varsa evde bikaçgün pudrala pişik kremi sür kuru tut kabuk bağlar dökülür ha bide burda denize gir iyi gelir derler oda olabilir benimde dizimin arkası eklem yerleri isilik pişik oldu kaşıyorum terleyince acıyo ama bişey sürmedim kaşımamaya gayret et klimalı kuru ortamda durmaya çalış sempatiksalakcinni nasıl olucaksa

kızlarr wenice in internet mağazasında yaz kıyafetleri acayip ucuz ben bissürü aldımm kargommm geliyomuşşş

kız sen yatağı aldınmı ki nevresim almaya başladın? ölçüler tutacak mı?

Ölçüler değişmez herhalde diye düşünüyorum ortalama aynıdır hepsi yatağı almadım daha ama iki tane nevresim aldımbilmiyorumkismile

gerçekten güzelmiş poposunda paralansın inşallah...

Teşekkür ederiz teyzeleri yaren gittigidiyordan aldım ben güvenilir bir site şuana kadar herhangi birşey duymadım hakkında bende kk alışveriş yaptım..

ben hep yapıyorumm daha hiç bir sorun yaşamadımmm

civilim.com diye bi site var orda da çok güsel şeyler var.
tulum battanıye falan beyendim ama bu site güvenilirmidir ki ?

wenicede yaz için çok güsel şeyler var gerçekten melcan. bende aldım bikaç bişey .
çarşıya çıktığımızda ille uğrar bakarım. çok uygun fiyatlar. bebişlerede gelcekmiş ayaklı tulum falan .

ayyy yirim ben onu çoook güselmişşşş
banane banane bende isterem sırnaşık şey

evet gerçekten çok güzel opuyorumnanaktan

kızlarr wenice in internet mağazasında yaz kıyafetleri acayip ucuz ben bissürü aldımm kargommm geliyomuşşş

kaç günde gönderiyorlar bende bakıyorum şimdi çok güzel şeyler varmış mağazasına gitmiştim ben bi pok almadan çıktım beğenmemiştim.

bende kurutur diye pudra kullandım ama maalesef daha kötü oldu ve her yere yayıldı, yarın dr.a gitcem bakalım o ne diyecek...

denize gitmem şu an için mümkün değil, zaten bembeyazım bide böle güneşe çıkarsam kavrulurum herhalde...

benim en sevmediğim dönem yaz dönemi...

opuyorumnanaktan güle güle kullansın kuzucuk...

ya herhalde aynıdır bilmiyorum ki öle aklıma geldi birden söledim...

ayyy canım yaa git ozaman sen bakalım geçer inşallah
benimkilerde 100 beden oldu :1shok: ummarım daha büyümez zaten sütümde 4. ayda gelmeye başlamıştı onun için garmastanı kullanıyorum zaten çok acıyo hafiftende altında senin dediğin yerde pişme var gibi ama dua ediyorum olmasın diye. valla bende nefret ederim yazdan
bide düşünsene ben antalyadayım burası felaket bide evim son kat iyce sıcak kafamçokkarıştı

oyyy su içinde kaldım bir duş alıyım klimayı açıp öyle oturuyum buz gibi

evet gerçekten çok güzel opuyorumnanaktan

kaç günde gönderiyorlar bende bakıyorum şimdi çok güzel şeyler varmış mağazasına gitmiştim ben bi pok almadan çıktım beğenmemiştim.

ertesi gün verdiler kargoya canımm mağazasında hakketen hiç kalmıyoo

benimkinin ananesi çilekten aldı uyku setini züreyfalı olan modeli görmüşsünüzdür çok çeşit yok zaten çilektee ananesi birde taçdan aldı ayıcıklı bişi çarlafı yastığı nevresim takımı

e ben almasam olur mu bende ikia dan aldım çok güsel iki nevresim takımı bir tanede uyku seti oldu oğluşumun

babanneside adetmiş memleketlerinde oda yorgan nevresim yasık diktiriyormuş dedim yaptırmayın kullanmam olmas dedi bizde adettir peki dedim o gelince bir iki gün kullanırım sonra doğru hurçaaa napemmm guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…