çok şirirnmi güle güleee kullan fınfıkımmm bebekindee güzel günlerinde kullansınnn:teytey:
Kızım için sipariş verdiğim nevresim geldi ucuz ya iyi çıkmaz diye düşünmüştüm ama güzelmiş..
görmek isteyenler için ÖZDİLEK RANFORCE BEBEK NEVRESİM TAKIMI PİNK RABB, #26111028 Gittigidiyor.com
Kızım için sipariş verdiğim nevresim geldi ucuz ya iyi çıkmaz diye düşünmüştüm ama güzelmiş..
görmek isteyenler için ÖZDİLEK RANFORCE BEBEK NEVRESİM TAKIMI PİNK RABB, #26111028 Gittigidiyor.com
aminnn :Saruboceq: hepimizinkiler için inşallahh:Saruboceq:
kız sen yatağı aldınmı ki nevresim almaya başladın? ölçüler tutacak mı?
çok güselmiş gerçektenn . mışıl mışıl uyumayı nasip eder Allahım inşallah kızına :)
ben hiç netten alışveriş yapmadım . battanıye falan beyendim aslında . kredi kartı no falan istenıyoya güvenilirmi diye düşündürüyor beni boshayallersmile
gerçekten güzelmiş poposunda paralansın inşallah...
çok güselmiş gerçektenn . mışıl mışıl uyumayı nasip eder Allahım inşallah kızına :)
ben hiç netten alışveriş yapmadım . battanıye falan beyendim aslında . kredi kartı no falan istenıyoya güvenilirmi diye düşündürüyor beni boshayallersmile
ayyy yirim ben onu çoook güselmişşşş
banane banane bende isterem sırnaşık şey
kızlarr wenice in internet mağazasında yaz kıyafetleri acayip ucuz ben bissürü aldımm kargommm geliyomuşşş
selam gebeler ve bebeler
nasılsınız iyimisiniz
nalancım sen pişik olmuşsun tatlım olur böyle hiç takma bizim gibi koca memişlilerin kaderi varsa evde bikaçgün pudrala pişik kremi sür kuru tut kabuk bağlar dökülür ha bide burda denize gir iyi gelir derler oda olabilir benimde dizimin arkası eklem yerleri isilik pişik oldu kaşıyorum terleyince acıyo ama bişey sürmedim kaşımamaya gayret et klimalı kuru ortamda durmaya çalış sempatiksalakcinni nasıl olucaksa
Ölçüler değişmez herhalde diye düşünüyorum ortalama aynıdır hepsi yatağı almadım daha ama iki tane nevresim aldımbilmiyorumkismile
Teşekkür ederiz teyzeleri yaren gittigidiyordan aldım ben güvenilir bir site şuana kadar herhangi birşey duymadım hakkında bende kk alışveriş yaptım..
bende kurutur diye pudra kullandım ama maalesef daha kötü oldu ve her yere yayıldı, yarın dr.a gitcem bakalım o ne diyecek...
denize gitmem şu an için mümkün değil, zaten bembeyazım bide böle güneşe çıkarsam kavrulurum herhalde...
benim en sevmediğim dönem yaz dönemi...
evet gerçekten çok güzel opuyorumnanaktan
kaç günde gönderiyorlar bende bakıyorum şimdi çok güzel şeyler varmış mağazasına gitmiştim ben bi pok almadan çıktım beğenmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?