en iyisi kuaför tabii. ama herkes gidemiyor işte.
ben düğünden önce gitçektim cesaret edip gidememiştim.
şimdi gidermiyim hiç bilmiyorum .
sağol şekercimbijocukkk asocukk hoş geldinizzzz annişlerr ayy bendee yanıyorummmm
bana göre de hiiiiiiiiiiç değil:) yıllardır açıyorum kuaföre ben alıştım artıkyahu eşlerine açana kadar gidip kuaföre açsınlar :bbo:
büyük konuşmayayımda bana göre heç değil yani :bbo:
Oha diyorum yaaaa yuhhhhhh şaka gibibenim kuzenim hamişken kocasına oraya ağda yaptırmaya çalışmış adam şeyimi yırtacaktı nerdeyse diyordu...önceden nasıl çekeceğini felan göstermiş ama erkek ne anlar işte sonra bütün gün kanamış orası yazık...
kardeşim salak bi arkadaşıda, bi tanıdğının aklına uymuş, küvetin kenarına dökmüş ağdayı üstüne oturmuş sonra hızlı bi şekilde kalkacak kıllarda orda kalacakmış güya kalkamamış tabi orda yapışık kalmış salak, sonra annesi felan gelmiş sıcak su tutmuşlarda öle kurtulmuş ordan akıllı, len akıl var mantık var ne öle her söleneni ciddiye alıyorsun...
anammm koptummm :roflol::roflol::roflol::roflol:
karadeniz fıkrası gibiymiş nalan:roflol:
aynen bende bekarken gidemedim açılışı yaptıktan sonra dedim zati elin herifine açtında kendi cinsine mi açamayacan diye bi cesaret gittim ama çok büyük rahatlık tavsiye ederim vallaboshayallersmile
yok yok tabiki sonuçta kocan insanın anasından babasından bile daha yakın oluyor yeri geldiğinde ancaakkk her halinide bilmese daha iyi bence bilmiyorumkismile
o beni hep güzel hatırlasın:roflol::roflol:
:):):):):) koptum nalannn yasık yaa nasıl canı yanmıştır kızınnnn :)
benim ağdacım eve geliyor ağdam kendimin gayett hijyenikk vardır gelen mutlaka
sağol şekercim
bana göre de hiiiiiiiiiiç değil:) yıllardır açıyorum kuaföre ben alıştım artıkkaşarlandım bilee ben eşime aldırmam beni öyle görmesini istemem adamı kendimden mi soğutcam yahu hiiiiiiiiiiç gerek yok
Oha diyorum yaaaa yuhhhhhh şaka gibi
iyi bi cesaret gitmişsin . o cesaret banda gelir belki. dediklerinde doğru gerçekten
heleki hamilelikte gerekli aslında. ne zaman ne olacağı belli değil .
son 2 ay gitsek. gönül rahatlığıyla doğuma gireriz . -tatlicadiarzu-
iyi bi cesaret gitmişsin . o cesaret banda gelir belki. dediklerinde doğru gerçekten
heleki hamilelikte gerekli aslında. ne zaman ne olacağı belli değil .
son 2 ay gitsek. gönül rahatlığıyla doğuma gireriz . -tatlicadiarzu-
anam biz kuaföre açamayanlarda bi tuhafız, doktora lak diye açıyoruz ama kuaföre açamıyoruz bu nasıl bi şi ben annamadım ya...
ya şu kuaföre bide ben açabilsem ne güzel olacak ya...hoooooffffffffff...
salaklığına doymasın, aklı başına gelmiştir boşver...
en güzelini sen yapıyosun valla, keşke yakın olsak banada yollasan onu...
aynen öle şaka gibi şekerim...
yarencim esk.de benim arkadaşımın gittiği biri var camaşırını filan cıkarmadan yapıyooo gidebilirsin dr.lar caddesinde
gidebilirmiyim acaba bilmiyorumkismile
neresi aklımda olsunda
anam biz kuaföre açamayanlarda bi tuhafız, doktora lak diye açıyoruz ama kuaföre açamıyoruz bu nasıl bi şi ben annamadım ya...
iyi o zaman cesaret vereyim size gerektiğinde doktora da açılıyor sonuçta hem doltoru erkek olan da var mesela ben..
Benden söylemesi oraya gidene kadar utanıyorsun ama ondan sonra asonun dediği gibi kaşarlanıyor insan sempatiksalakcinni
gidersin canım en azından temizlik benim 45 günü buluyor çıkması son dönemler zaten jilet yapmak zorunda kalıcaklar ağdaya gitmeyenler doğuma girerken hemşirelere yapılarmış jilette en azından git ağdaya tertemizzz:lepi:
Kızım için sipariş verdiğim nevresim geldi ucuz ya iyi çıkmaz diye düşünmüştüm ama güzelmiş..
görmek isteyenler için ÖZDİLEK RANFORCE BEBEK NEVRESİM TAKIMI PİNK RABB, #26111028 Gittigidiyor.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?