2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en iyisi kuaför tabii. ama herkes gidemiyor işte.
ben düğünden önce gitçektim cesaret edip gidememiştim.
şimdi gidermiyim hiç bilmiyorum .

aynen bende bekarken gidemedim açılışı yaptıktan sonra dedim zati elin herifine açtında kendi cinsine mi açamayacan diye bi cesaret gittim ama çok büyük rahatlık tavsiye ederim vallaboshayallersmile

bijocukkk asocukk hoş geldinizzzz annişlerr ayy bendee yanıyorummmm
sağol şekercim
yahu eşlerine açana kadar gidip kuaföre açsınlar :bbo:
büyük konuşmayayımda bana göre heç değil yani :bbo:
bana göre de hiiiiiiiiiiç değil:) yıllardır açıyorum kuaföre ben alıştım artık kaşarlandım bilee ben eşime aldırmam beni öyle görmesini istemem adamı kendimden mi soğutcam yahu hiiiiiiiiiiç gerek yok
Oha diyorum yaaaa yuhhhhhh şaka gibi

anammm koptummm :roflol::roflol::roflol::roflol:
karadeniz fıkrası gibiymiş nalan:roflol:

hiç sorma ben ilk duyduğumda şok olmuştum nasıl böle bi şeye girişti diye, ben ağdayı minnacık koparıp yapıştırıyorum düşün o zaman bile hafiften acıyo kız komple oturmuş bide, işin kötüsü salak duşada uzak kalmış suda tutamamış, annesini çağırmış, Allahtan kadın evdeymiş, ya yalnız başına olsaydı nolcekti, böyle saflarada hastayım valla...

aynen bende bekarken gidemedim açılışı yaptıktan sonra dedim zati elin herifine açtında kendi cinsine mi açamayacan diye bi cesaret gittim ama çok büyük rahatlık tavsiye ederim vallaboshayallersmile

iyi bi cesaret gitmişsin . o cesaret banda gelir belki. dediklerinde doğru gerçekten
heleki hamilelikte gerekli aslında. ne zaman ne olacağı belli değil .
son 2 ay gitsek. gönül rahatlığıyla doğuma gireriz . -tatlicadiarzu-

yok yok tabiki sonuçta kocan insanın anasından babasından bile daha yakın oluyor yeri geldiğinde ancaakkk her halinide bilmese daha iyi bence bilmiyorumkismile

o beni hep güzel hatırlasın:roflol::roflol:

ya şu kuaföre bide ben açabilsem ne güzel olacak ya...hoooooffffffffff...

:):):):):) koptum nalannn yasık yaa nasıl canı yanmıştır kızınnnn :)

salaklığına doymasın, aklı başına gelmiştir boşver...

benim ağdacım eve geliyor ağdam kendimin gayett hijyenikk vardır gelen mutlaka

en güzelini sen yapıyosun valla, keşke yakın olsak banada yollasan onu...

aynen öle şaka gibi şekerim...

yarencim esk.de benim arkadaşımın gittiği biri var camaşırını filan cıkarmadan yapıyooo gidebilirsin dr.lar caddesinde

anam biz kuaföre açamayanlarda bi tuhafız, doktora lak diye açıyoruz ama kuaföre açamıyoruz bu nasıl bi şi ben annamadım ya...

iyi o zaman cesaret vereyim size gerektiğinde doktora da açılıyor sonuçta hem doltoru erkek olan da var mesela ben..
Benden söylemesi oraya gidene kadar utanıyorsun ama ondan sonra asonun dediği gibi kaşarlanıyor insan sempatiksalakcinni

vardır aslındaa canım gelen mutlakaaa bi araştırsan bizim burdaki kadın kuaför filan diil gelir amaçlı yapıyo bir cok kişinin evine gidiyor herkeze ağdaa ayırıyor mutlaka kendine ait

gidebilirmiyim acaba bilmiyorumkismile
neresi aklımda olsunda

gidersin canım en azından temizlik benim 45 günü buluyor çıkması son dönemler zaten jilet yapmak zorunda kalıcaklar ağdaya gitmeyenler doğuma girerken hemşirelere yapılarmış jilette en azından git ağdaya tertemizzz:lepi:

anam biz kuaföre açamayanlarda bi tuhafız, doktora lak diye açıyoruz ama kuaföre açamıyoruz bu nasıl bi şi ben annamadım ya...

doğru valla hiç böle düşünmemiştim. gerçi ben doktoruma hiç açmadım .
hamile kalmadan önce başka doktora gitmiştim ona açmıştım ama nası gittim nası açtım hala şaşıyorum kendime sempatiksalakcinniakannehir

benım doktorumda erkek ama ben daha açmadım hiç sempatiksalakcinni:kedi:
ama nasısa açacam ohaoldumsmile
ayyy cesaret geldi bak şimdi :lepi:sempatiksalakcinni

belki gidebilirim son aylarda cesaret geldiii..
içim rahat eder en azından. jiletle falan olmaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…