2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çantalar e-bebek'te indirime girmiş Nalan o kırmızı çanta 66.00TL ben akşam bir gidecem yakından inceleyeyim bakim nasılmış

yarın çok yorgun olmazsam şeker yüklemesinden sonra mutfak alışverişi yapıp bizde gitmeyi planladık bakalım, inşallah hava çok boğucu olmaz, e-bebek mağazası bize çok yakınmış meğer ben uzak diye düşünmüştüm ama arabayla beş dak. mesafedeymiş...

banada öyle geliyordu liste yaptım
baktım ki ayaklı tulumlarım falan baya var
o yüzden gündelik giyebileceklerini alıyorum artık
daha da eksiklerim varsempatiksalakcinni

ben de listeme gore alisveris yaptim, daha rahat oluyo listelemek.. ama diyorum ki cok kusarsa, cok sicarsa falan, az da kusabilir, kusmaya da bilir bilemiyoruz iste hep gozume az gorunuyo bu yuzden. ya yetmezse falan diyorum... ben de gordukce aliyorum biseyler iste.. genel olarak kiyafet yonunden minimum giysileri hazir.

çantalar e-bebek'te indirime girmiş Nalan o kırmızı çanta 66.00TL ben akşam bir gidecem yakından inceleyeyim bakim nasılmış

canım incelerken kargo ücretlerine de dikkat et
e-bebekte belli limite kadar yanlış hatırlamıyorsam 13 tl kargo ücreti ekliyorlar aklında olsunvereliniortak

cok güzeller barays güle güle giysin oğluşunn

teşekkür ederim canım

ayrıca bu park yatağı ilçemizde bulamadık bizde başka bir siteden sipariş veridk
henüz gelmedi ama sizlerle paylaşmakistedim

Kraft Tp 504 Oyun Parkı Yatak Dahil 259 TL, #28329241 Gittigidiyor.com

canım bebek arabası olunca zor olmaz bende düşündüm
ama bebek arabasına takılabiliyor
ee bebek kucağındayken çanta omzunda olmayacak ki yaa bebek arabasında olur yada arabanda olurkaydirigubbakcemile2

tabi bebek arabası olunca sorun olmaz haklısın, aman ne bilim acemiyim ya şimdi her şey yorucu olacakmış gibi geliyo...

ekstraları da gelecek hediyelere düşün canım mutlaka hediye gelir
geçenlerde bize arkadaşlar geldi daha doğmadan hediye getirmişler
aldıkları takımda benim hastane çıkışıma uyumlu
çok beğenmiştim

ayyy pilavı yakıyodum sizin çantalara bakarken:))

naber kızlar. ben aşı oldum geldim. ben de çanta vs bakıcam artık ama çapraz asılan istiyorum. daha kullanışlı olur gibime geliyor. önerdiğiniz marka var mı??

barays ben de park yatak alicam insallah.. senin baktigin cok guzel graco nun da var aynisi. ama cok kucuk. kac yasina kadar kullanabiliyo bunu? ben 3 sene kullansin hatta 4 yasinda da sigabilsin istiyorum. su an oda hazirlama imkanim yok evim cok kucuk,

sağol nalancım özel mesaja bakıcam gavıscon mu
eczaneye sorim giderken alayım
hoff nene gibi hissettim birden ha kendimi
toparlanıp çıkayım
iyi hafta sonları canlarım Şeniz

tabi bebek arabası olunca sorun olmaz haklısın, aman ne bilim acemiyim ya şimdi her şey yorucu olacakmış gibi geliyo...

benimde pek bilgim yok aslında ama okul arkadaşım var msn de onunla yazışarak bilgi sahibi oluyorum sağolsun çok yardım ediyor

kargo ile almam zaten direk mağazasından alacam Maslakta mağazası var bana çok yakın orası

daha şanslısın birebir inceleyerek alırsın

napıcam ben yaa midemden boğazuıma kadar feci yaniyo
susamıştım liomnata içtim birden böle
mahvetti benii :gitme:

kızlar bi limonata tarifi koyuyorum yamyamlara. mideye dokunmuyor. çünkü ekşi değil hiç. ben bol bol içiyorum. yaz günüğ iyi gidiyor. tavsiye ederim.

sağol nalancım özel mesaja bakıcam gavıscon mu
eczaneye sorim giderken alayım
hoff nene gibi hissettim birden ha kendimi
toparlanıp çıkayım
iyi hafta sonları canlarım Şeniz

reca ederim cnm geçmiş olsun sana, gaviscon şurup, bi daha limonata yada asitli şeyler içme canım özellikle açken, imkanın varsa biraz süt iç şimdi yada bi lokma ekmek at ağzına...

park yataklarin titresim ozellikleri de oluyo, baraysinkinde de var mesela.. ben burda birkac yere baktim. kucuk olarnlarinda muzik ve titresim ozelligi var, buyuklerde yok.
muzik ve donence ayriyeten de alip takabilir onemli degil ama titresim hosuma gitti. bi yandan da gereksiz diyorum poffff

canım 3 yaşa kadar diyor ama ben ne zaman kendimi oda hazırlamaya hazır hissedersem o zamana kadar oğlum kullanır yatağı :))
canım ortalam fiyatları 200den başlıyor
madem istiyorsun 60 tl fazla verip iyi bir ürün al derim

ben pek almadim 6 ay ustu. sadece bir iki pijama aldim ve zara dan baharlik ceket aldim 9-12 diye ama daha kucukken giyebilir muhtemelen..
cunku zaten bebek biraz toparlanmis oluyo ve ha bire yeni seyler cikiyo. biz de magazaya gittikce gozumuz kalicak, evde bi suru var diye yazik dicez alamiocaz, gozumuz kalicagina cikar cikar aliriz yavas yavas. ve hediyeler de gelir baraysin dedigi gibi..

burda da titresimliler 200 euro falan. parasindan degil, sadece titresim ozelligi olanlar kucuk oldugu icin almak konusunda kararsiz kaldim.
ben burda kraft marka hic gormedim. graconunki cok guzel bak mesela
Lit voyage Electra Grazia Graco
ama o kadar kucukki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…