ben pek almadim 6 ay ustu. sadece bir iki pijama aldim ve zara dan baharlik ceket aldim 9-12 diye ama daha kucukken giyebilir muhtemelen..
cunku zaten bebek biraz toparlanmis oluyo ve ha bire yeni seyler cikiyo. biz de magazaya gittikce gozumuz kalicak, evde bi suru var diye yazik dicez alamiocaz, gozumuz kalicagina cikar cikar aliriz yavas yavas. ve hediyeler de gelir baraysin dedigi gibi..
ya bu civilim.com da ne kadar guzel seyler var yaa keske burdada olsa konyadada varmis zaten magazasi seneye ogluma guzel ciciler alirim ordan..
Canım siteyi açmıyor ama gracoya bende bakmıtşım 400 tl idi.burda da titresimliler 200 euro falan. parasindan degil, sadece titresim ozelligi olanlar kucuk oldugu icin almak konusunda kararsiz kaldim.
ben burda kraft marka hic gormedim. graconunki cok guzel bak mesela
Lit voyage Electra Grazia Graco
ama o kadar kucukki
kızlar wenice ye bende baktım gerçekten çok uygunda ama bunların hepsi yazlık ben cesaret edemiyorum yani kestiremiyorum bebeğe hangisinin olacağını çünkü benim iki yeğenim var aynı yaşlarda birini her zaman normalden büyük çünkü ayına göre hem kilolu hem boylu diğerine ise daha minyon olduğu için normal ayından daha küçük alıyoruz çok fazla yazlık almayın bence indirimden faydalanayım derken belki elinizde kalacak...
merhaba hanımlar uzun zamandır giremiyorum ama
dr a gittiğim zaman sizi haberdar ediyorum
bugün yine dr daydım yeni geldim
oğluşum gayet iyiymiş
sağlıklıymış çok şükür
yani herşey yolunda
darısı hamile olan herkese inş sağlıklı bi şekilde bebişlerimiz dünyaya gelir inş
ay hazal turkiyede hersey baska dimi...
ben istanbuldayken uğradım oraya birrr sürü şey aldım. hakatten çok uygun fiyatları :1rolleyes:
tabiki cnm burda birini bulsan birini bulamiyorsun yani bu yaz tam gidilcekti yani bir suru sey alirdik valla hemkendimize hem bebislere ama seneye acisini cikaracam...
sorma valla gitseydim bi valiz de ayriyeten oglma hazirlardim herhalde..
cok gozum kaliyo herseye
insallah hersey yolunda giderse kisin gitmeyi dusunuyoruz..
sen seneye yaza mi?
merhaba hanımlar uzun zamandır giremiyorum ama
dr a gittiğim zaman sizi haberdar ediyorum
bugün yine dr daydım yeni geldim
oğluşum gayet iyiymiş
sağlıklıymış çok şükür
yani herşey yolunda
darısı hamile olan herkese inş sağlıklı bi şekilde bebişlerimiz dünyaya gelir inş
gözünaydın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
sen ne zaman gideceksin?? ben seneye yazin gidecem hic eve ugramicam valla gezip tozacam oglumla.
valla canim aslinda onden onden plan yapmak hosuma gitmiyo.. insallah, saglikli bir dogum olursa, oglum da saglikli olursa, pasaport kimlik islemleri bittikten sonra kismetse gitmeyi dusunuyoruz.
hayirlisi cnm ama kisin gitmek iyi olurmuki kucuk olcak bebek daha. sana hep sorcaktim unutuyorum sen kac senedir fransadasin?? evlendindemi gittin yoksa ordamiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?