2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar wenice ye bende baktım gerçekten çok uygunda ama bunların hepsi yazlık ben cesaret edemiyorum yani kestiremiyorum bebeğe hangisinin olacağını çünkü benim iki yeğenim var aynı yaşlarda birini her zaman normalden büyük çünkü ayına göre hem kilolu hem boylu diğerine ise daha minyon olduğu için normal ayından daha küçük alıyoruz çok fazla yazlık almayın bence indirimden faydalanayım derken belki elinizde kalacak...

oyle tabiki hedieleride dusunmek lazim ama ben begenecemmi bakalim hediyelikleri ben kendi zevkime gore giydircem oglumu zaten cabuk buyuyolar ne alirsam kardir bana cesit cesit giyinsin oglum

ya bu civilim.com da ne kadar guzel seyler var yaa keske burdada olsa konyadada varmis zaten magazasi seneye ogluma guzel ciciler alirim ordan..

ya bu civilim.com da ne kadar guzel seyler var yaa keske burdada olsa konyadada varmis zaten magazasi seneye ogluma guzel ciciler alirim ordan..

ben istanbuldayken uğradım oraya birrr sürü şey aldım. hakatten çok uygun fiyatları :1rolleyes:

Canım siteyi açmıyor ama gracoya bende bakmıtşım 400 tl idi.
bende açıkçası küçük olduğu için beğenmemiştim

bende aynı fikirdeyimvereliniortak

merhaba hanımlar uzun zamandır giremiyorum ama
dr a gittiğim zaman sizi haberdar ediyorum
bugün yine dr daydım yeni geldim
oğluşum gayet iyiymiş
sağlıklıymış çok şükür
yani herşey yolunda
darısı hamile olan herkese inş sağlıklı bi şekilde bebişlerimiz dünyaya gelir inş

amin...

tabiki cnm burda birini bulsan birini bulamiyorsun yani bu yaz tam gidilcekti yani bir suru sey alirdik valla hemkendimize hem bebislere ama seneye acisini cikaracam...

sorma valla gitseydim bi valiz de ayriyeten oglma hazirlardim herhalde..
cok gozum kaliyo herseye
insallah hersey yolunda giderse kisin gitmeyi dusunuyoruz..
sen seneye yaza mi?

sorma valla gitseydim bi valiz de ayriyeten oglma hazirlardim herhalde..
cok gozum kaliyo herseye
insallah hersey yolunda giderse kisin gitmeyi dusunuyoruz..
sen seneye yaza mi?

sen ne zaman gideceksin?? ben seneye yazin gidecem hic eve ugramicam valla gezip tozacam oglumla.

gözünaydın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

sen ne zaman gideceksin?? ben seneye yazin gidecem hic eve ugramicam valla gezip tozacam oglumla.

valla canim aslinda onden onden plan yapmak hosuma gitmiyo.. insallah, saglikli bir dogum olursa, oglum da saglikli olursa, pasaport kimlik islemleri bittikten sonra kismetse gitmeyi dusunuyoruz.

valla canim aslinda onden onden plan yapmak hosuma gitmiyo.. insallah, saglikli bir dogum olursa, oglum da saglikli olursa, pasaport kimlik islemleri bittikten sonra kismetse gitmeyi dusunuyoruz.

hayirlisi cnm ama kisin gitmek iyi olurmuki kucuk olcak bebek daha. sana hep sorcaktim unutuyorum sen kac senedir fransadasin?? evlendindemi gittin yoksa ordamiydin?

hayirlisi cnm ama kisin gitmek iyi olurmuki kucuk olcak bebek daha. sana hep sorcaktim unutuyorum sen kac senedir fransadasin?? evlendindemi gittin yoksa ordamiydin?

olsun ya, ben en son bu kis gitmistim iyi ki de gitmisim diyorum ölüm var kalim var allah korusun... bak simdi gidemiyorum. bebek icin de sorun olmaz insallah, ben cok gezemem o olur. ama buna deger yine de.. imkan oldukca gitmek lazim.. dusuk riskim olmasaydi simdiye kadar giderdim ama kismet iste... simdiden sonra zaten olmaz 7 aylik ucaga binmek pek uygun degil...
ben 2 bucuk senedir burdayim. evlendim de geldim. sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…