2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi yapmissin biju gule gule giyinsin prensin ekle cnm ciciler topigine bakalim neler almissin
teşekkür ederiz hazal teyzesi. bir ara eklerim şu işlerim güçlerim bir bitse hayırlısıyla :bbo:

tamamen hazırım bi don sütyen olmam dışında 8 gibi de giyinirim, eşim de geç gelcem dedi muhtemelen aynı zamanalrda gelirler misafirlerle. danalar gibi yayılcam şimdi

evet cnm bende kasim ayinda gitmistim dusukten sonra esim gonderdi beni kafam dagilsin die. iyikide gitmisim. bende ayni sekilde senin gibi evlilik uzerine geldim 2 senedirde burdayim.

valla yine iyi kabul etmisisn misafirleri ben en son 1 hafta once kabul ettim misafirleri anam agladi valla bide cocukluydular dedim artik doguma kadar hatta dogumdan 2 3 ay sonra kabul etcem misafir. bi adetli iken kabul etmem misafir bide is yogunlugum varsa ve hamile iken asla miafir kabul etmem valla. sen yine iyisin cnm masallah diyim nazarim gecmesin o kadar isin icinde bide misafirrr :1no2:

biju misafirin mi var? yorucu oluyo kilo artinca ya.. ama severim misafir.. benim 2 dkya belim agariyo hemen.. kolay gelsin sana

ellerine sağlık benim hamarat arkadaşım, neler yaptım çayın yanına bakim...

memnunmusun hayatindan?

evet cnm ALLAHA sukur esim yonunden cok sansliyim fakat esimin ailesi icin ayni seyleri soyleyemiyecegim buraya geldigimden beri hep beni himayeleri altina almak istediler kursa gittim gitmesin die esime baski yaptilar yani herseyime onlar karar verecek onlar ne derse ben onu yapacagim ama ALLAH esimden razi olsun bir gun beni onlarin yaninda ezmedi asla laf soylettirmedi bana. buraya ve ailesine katlaniyosam bu esimin sayesinde. yani memnunum kaynana ve gorumcemin yok oldugunu sayarsak aklinialirimsmile

ya sen??

nalan gorusmek uzere...
hazal, kocamdan memnunum hamdolsun ama onunla beraber turkiyede yasamayi cok isterdim :)

hazal, himaye meselesi herkeste oluyo demekki, kvalidem okula gitmeme degil de baska seylerde ole yaprdi. ben de bi seferinde cevap verdim artik , kocama sordum o kadar. ayriyeten hickimseye hesap vermek zorunda degilim dedim. alinmis kocama soylemis. kocam da bana tabi.. hes^p soruyodu bana ben de aynen olay bole bole oldu dedim. o da o oldu. :) disleri cikarmak lazim azcik.. prop diyodu ya yasasin kotuluk! :)

evet cnm dedikleri olunca ne hissediolarki bide benim gorumcem vardi iyyyy kayinvalidem o is yapmicak sen yapacaksin gibi imalarda bulunurdu bende kendimi savununca ve tabikii esim beni savununca dayanazdi ALLAHA sukur evim ayri ve bayagi uzak evim onlara glip gittigide yok zsten cokkk rahatimmm vallaaa
valla bizim yaptigimiz kotuluk deil hakkimizi yedirmemek kimseyede kendimi ezdirmem ben buraya onun icin degil kocam icin geldimm avuclarini yaladilar artikk. iyyyy yarin geliolar buraya turkiyedeydiler simdiye kadar zaman ne cabuk gecio yaaa keske orda kalsalarr..

kaydirigubbakcemile3 allah seni ne etmesin. ogluna ciciler getiriyodur kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 allah seni ne etmesin. ogluna ciciler getiriyodur kaydirigubbakcemile3

hahahahaha ne cicicsi kiz o insana gunahini bile vermez cimrinin teki bize bi corap alsa parasini ister kaldiki oglumu dusunup hedie alacak ay ben istemem zaten ole getirmesin bisey ondan glecek iyilik ALLAHTAN gelsin :dilcikar:

Acayip gerginim var ya şu an birilerini boğabilirim. yarının stresi de sardı oooffff gitmek istemiyorum insanların evine. bir de eşim akşam evde olmıcak yemekte olcak. ne bok yiceksem. gitmek istemiyorum hiçbirini görmek istiyorum. kendilerinden çok nefret ettirdiler çokkkkk!!!!!!!!

gitme bebeğim gitmek zorundamısın? kimin evine gideceksin ki onuda anlamadım ama sevmediğin bi yerse gitme...

selam hanimlar sizin oralar sicakmis bizde soguktan donuyoruz bir haftadir yagmur dinmiyor bizede biraz sicak yollayin

hayirdir asocum yaa kimin evine gitmek istemiyosun bu sozlerinden kayinvaliden gil die dusunuyorum yaniliyomuyum?? esin yoksada gitme cnm ya mecburiyettenmi gidiosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…