teşekkür ederiz hazal teyzesi. bir ara eklerim şu işlerim güçlerim bir bitse hayırlısıyla :bbo:iyi yapmissin biju gule gule giyinsin prensin ekle cnm ciciler topigine bakalim neler almissin
olsun ya, ben en son bu kis gitmistim iyi ki de gitmisim diyorum ölüm var kalim var allah korusun... bak simdi gidemiyorum. bebek icin de sorun olmaz insallah, ben cok gezemem o olur. ama buna deger yine de.. imkan oldukca gitmek lazim.. dusuk riskim olmasaydi simdiye kadar giderdim ama kismet iste... simdiden sonra zaten olmaz 7 aylik ucaga binmek pek uygun degil...
ben 2 bucuk senedir burdayim. evlendim de geldim. sen?
teşekkür ederiz hazal teyzesi. bir ara eklerim şu işlerim güçlerim bir bitse hayırlısıyla :bbo:
tamamen hazırım bi don sütyen olmam dışında8 gibi de giyinirim, eşim de geç gelcem dedi muhtemelen aynı zamanalrda gelirler misafirlerle. danalar gibi yayılcam şimdi
teşekkür ederiz hazal teyzesi. bir ara eklerim şu işlerim güçlerim bir bitse hayırlısıyla :bbo:
tamamen hazırım bi don sütyen olmam dışında8 gibi de giyinirim, eşim de geç gelcem dedi muhtemelen aynı zamanalrda gelirler misafirlerle. danalar gibi yayılcam şimdi
evet cnm bende kasim ayinda gitmistim dusukten sonra esim gonderdi beni kafam dagilsin die. iyikide gitmisim. bende ayni sekilde senin gibi evlilik uzerine geldim 2 senedirde burdayim.
memnunmusun hayatindan?
hazal, himaye meselesi herkeste oluyo demekki, kvalidem okula gitmeme degil de baska seylerde ole yaprdi. ben de bi seferinde cevap verdim artik , kocama sordum o kadar. ayriyeten hickimseye hesap vermek zorunda degilim dedim. alinmis kocama soylemis. kocam da bana tabi.. hes^p soruyodu bana ben de aynen olay bole bole oldu dedim. o da o oldu. :) disleri cikarmak lazim azcik.. prop diyodu ya yasasin kotuluk! :)
evet cnm dedikleri olunca ne hissediolarki bide benim gorumcem vardi iyyyy kayinvalidem o is yapmicak sen yapacaksin gibi imalarda bulunurdu bende kendimi savununca ve tabikii esim beni savununca dayanazdi ALLAHA sukur evim ayri ve bayagi uzak evim onlara glip gittigide yok zsten cokkk rahatimmm vallaaa
valla bizim yaptigimiz kotuluk deil hakkimizi yedirmemek kimseyede kendimi ezdirmem ben buraya onun icin degil kocam icin geldimm avuclarini yaladilar artikk. iyyyy yarin geliolar buraya turkiyedeydiler simdiye kadar zaman ne cabuk gecio yaaa keske orda kalsalarr..
sanki hava hafif serinledi dimi terlemiyorum da
kaydirigubbakcemile3 allah seni ne etmesin. ogluna ciciler getiriyodur kaydirigubbakcemile3
herhalde:))))))))))) akıta akıta kalmadı bi şeyterleyecek yag kalmadi heralde :d naniknanik
Acayip gerginim var ya şu an birilerini boğabilirim. yarının stresi de sardı oooffff gitmek istemiyorum insanların evine. bir de eşim akşam evde olmıcak yemekte olcak. ne bok yiceksem. gitmek istemiyorum hiçbirini görmek istiyorum. kendilerinden çok nefret ettirdiler çokkkkk!!!!!!!!
Acayip gerginim var ya şu an birilerini boğabilirim. yarının stresi de sardı oooffff gitmek istemiyorum insanların evine. bir de eşim akşam evde olmıcak yemekte olcak. ne bok yiceksem. gitmek istemiyorum hiçbirini görmek istiyorum. kendilerinden çok nefret ettirdiler çokkkkk!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?