2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaah asocum aynen bendeeee gıcık oluyorum eşimin ailesine hrşeyi kendi kafalarına göre yapıyorlar bizimde çözülememiş bir araba davamız var araba derken çocuk arabası anlatsam çok uzunnn pöfff

ayyy ne fenaa ne fena böğğgghhhhh

öyle yapcam zaten,kuzenim evde olursa ona giderim ya da hatta evet ben kuzenim evdeyse ona gömüleyim

bence de iyi fikir
ben k.validemi nerdeyse hergün görüyorum çünkü aynı binadayız ama Allaha şükür büyüklerimizle bi problemim yok

aaah asocum aynen bendeeee gıcık oluyorum eşimin ailesine hrşeyi kendi kafalarına göre yapıyorlar bizimde çözülememiş bir araba davamız var araba derken çocuk arabası anlatsam çok uzunnn pöfff
amaaan hepsi aynı hepsi
bence de iyi fikir
ben k.validemi nerdeyse hergün görüyorum çünkü aynı binadayız ama Allaha şükür büyüklerimizle bi problemim yok
hadi yaa kendimi aynı binada düşünemiyorum her gün görmek aman tanrımmmmmm

bencedeee böğğğğğğğğğğ .......
bende kaynanamı hiç sevmiyorum aramızda kalsın hahaaa :)))))
neyse ben çıkıyorum doktora gidicem ilaçları yazdırmaya sonra da annemlere gidicem .
:1hug:

günaydınnn kızlarrr. akşama benimde misafirim var.
ama ben kendim davet ettim. canımm arkadaşlarım ve bir arkadaşın sevgilisi olucak.
hazır bir iki bisküvi kola alırım iş çıkışı tamamdır kaydirigubbakcemile2

Kızlar aşağıdakiler napıyosunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyor:)

kız aso faceden tatil fotolarına baktım. anacım senin bebek nirende duruo sempatiksalakcinni
kaç kilo aldın bakem sen kaydirigubbakcemile taş gibisin kız valla maşallah nazarım değmesin ayol :roflol:

oyun oynuyodum dalmışım valla bugün tembellik günü..

benim de kayınvalidemle sorun yok allahtan. sorun olsaydı ve görmek zorunda kalsaydım hakatten çok sinir olurdum ben de..

kız aso faceden tatil fotolarına baktım. anacım senin bebek nirende duruo sempatiksalakcinni
kaç kilo aldın bakem sen kaydirigubbakcemile taş gibisin kız valla maşallah nazarım değmesin ayol :roflol:
Bir de meyve kuruyemiş verdin mi tamamdır bence bisküviye bile gerek yok şekercim.
Ay caaanıııımmm çooooooook öperim seni çok teşekkür ederim:))))))))) bebek karnımda içimde biryerlerde duruyor bugün doktora gitcez bakalım neremdeymiş

günaydın herkesezemuszemus
yine acayip sıcak, dün saat akşam 8e kadar denizdeydik,sudan hiç çıkmadım desem yalan olmaz.Acayip ferahladım.Bugün gidicez yine,yoksa başedemiyorum bu sıcaklarla.Sinirlerim bozuluyo,tansiyonum düşüyo...

oyun oynuyodum dalmışım valla bugün tembellik günü..

benim de kayınvalidemle sorun yok allahtan. sorun olsaydı ve görmek zorunda kalsaydım hakatten çok sinir olurdum ben de..
Oh dinlen iyice bugün valla ne güzel.keşke bende evimde kalabilseydim bugün. bu gece çabuk geçsin çabuk çabuk çabuk.

Günaydın,ohhhhh gir valla ne güzell yaa off ben de özledim denizi 2 gündür ayrı kaldım denizden ooof

benimde sorunum yok kayınvalidemlerle,iyidir allahtan,arada düşüncesizlikler yapar falan ama napalım herkes 4 4lük olamıyo.Zaten başka bi şehirde oturuyolar yılda bir görüyorum.Yoksa mutlaka bazı problemler çıkardı,olan eşime olurdu yazık:teselli: genelde hep onlar arada kalıyo ya.Ama arkadaşlar şurası bi kesinki,kız anneleri bir başka oluyo,onlar daha düşünceli ve fedakar oluyo,hem kızına hem torununa hem damadına karşı.

ayy canim yaa kiyama sana sen gitme nie gidiosun ki esin de zorluyo seni.. hasta numarasi yap yaaa aklinialirimsmile valla benimkilerde bugun aksam geliolar turkiyeden ama ben yanlarinna gitmicem :teytey: cunku turkiyede benim kulaklarimi cok cinlatti heryerde benden bahsetmis bende esime dedim onlarin yuzunu gormek istemiyorum die tamam bundan sonra gorusmiyeceksin dedi :dance: ne halleri varsa gorsunler valla bu ne yaa butun kaynanalar ayniymis vay bee ben bi benimki catlah zannediyodum heosi olemis. aman kizlar caninmizi SIKMAYA degmez şakkıdı bu hamile halimle bide onlarimi cekecem cnm bakalim benimki ne dedikodularla gelecek igggggggggg bahsederken bile sinir oluyorum

herekesede gunaydin bu arada kaynanlardan bahsettik ya kesin bugun gicik bi gun olurr gune onlarla baslamak poffff :umursamaz:

evet meyve serinletir öle yapaım canım kaydirigubbakcemile5
hakkat bak aso maşallahın var haa.bacaklarını neim inceledim baya -tatlicadiarzu- benimki çatlak içinde kız görümcen olacak karı nazar etmesin sana giderken oku kendini delikafadulden

bir denizimiz bile yokkkk anlıyor musun :roflol:
ohhh serin serin ii gelmiştir gidin tabi denizli memleket tadını çıkarın hihoyyyt

Oh dinlen iyice bugün valla ne güzel.keşke bende evimde kalabilseydim bugün. bu gece çabuk geçsin çabuk çabuk çabuk.

kız stres yapma kendine. olcak biticek önceden sıkıntı yapmaya gerek yok hayatım kızını düşün bak..

ayrıca evet taş gibisin, nerde senin tatil fotoları nerde benimkilerr

kıyamaaam,deniziniz yoksa küvetinizdemi yok ayol? doldur gir içine oohhh mis gibi,al elinede kitabını,dergini yada ne istersen,serinle sendekaydirigubbakcemile5

ya kizlar hepiniz face de gozukuyormusunuz?? valla ben merak ediorum sizi yaa bu face e kayit olmadan bakamammi size?? illa kayit olmam mi gerekio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…