2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ebem mektup gondermis simdi 16 agustosta seker yuklemesi yapilacak. kendim istedim yapilmasini seze ozendim sempatiksalakcinni ne yapiolar seker yuklemesinde burda yazilarinizda glikoz iciyormussunuz cok kotu tadi varmis ayy ben icersem cikariririm yine yaa cok mu kotu kizlar bide gece 12 den sonra yemek yemicekmisim normaldede yemem zaten o yonden sorun yok.

oğlumun park yatağı kargoya verilmiş
bugün elimde olacak çok sevindim
içine yatak alacam
sonra nevresim falan alacam off çok güzel yaa böyle hazırlık yapmakkaydirigubbakcemile2

ebeni yerim senin
oğlumun park yatağı kargoya verilmiş
bugün elimde olacak çok sevindim
içine yatak alacam
sonra nevresim falan alacam off çok güzel yaa böyle hazırlık yapmakkaydirigubbakcemile2
nerden aldın park yatağı canım gelsin bakalım nasıl bişey gelcek.

canım şekerli su içip bir saat hiçbirşey yemiyor içmiyorsun
benim tatlı ile aram iyi olmadığı için şok kötü gelmişti
kişiden kişiye değişiyor
bazıları limon sıkıpta içiyormuş
sorarsın olmazsa limon sıkıp içersin
1 saat mecbur katlanıyorsun

ebeni yerim senin

kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

ya benim midem cok hassas cnm yaa insallah cikarmam tadi kotu ise sagol cnm bilgilendirdigin icin. ben bol limon sikarim o zaman yanimda limonla gidiiim

barays,

bu siteden daha önce de alışveriş yaptın mı? bebekavm.den? istoçtaymış da netteki ürünler var mı acaba ellerinde biz geçerken görür de alırız ordan diye düşündük de...

ben yemeğe geçiyorum
gelince görüşürüz
bugün erken çıkmaya çalışacam malum kuzenimin kınası var
gelemezsem de herkese iyi hafta sonları

daha saat 2ye kadar okuyabıldım allahtan cok yazmamıssınız :))
sıcaklardan dert yanmışsınız hıc sozumu dınlemıosunuz.. ben sıze ne dedım gıdın bı alısverıs merkezıne dedım.. bendun arkadasımla sbh 11de girdim İstinye Parka akşam 18.30a kadar orda serin serin püfür püfür gezdik oturduk :)

Aso hoşgeldin :) gerçek hayata döndün bak nihayet, işte böyle bi cehennemdeyiz biz kaç gündürrr.. işalla en kısa zamanda soğur havalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…