Bencede yani çünkü bir de evine gidince hediye götürmen lazımgünaydın
canım yakınn arkadaşınsa şimdilik bi çiçekle git
evine gidince hediyesini verirsin
ebeni yerim seninkizlar ebem mektup gondermis simdi 16 agustosta seker yuklemesi yapilacak. kendim istedim yapilmasini seze ozendim sempatiksalakcinni ne yapiolar seker yuklemesinde burda yazilarinizda glikoz iciyormussunuz cok kotu tadi varmis ayy ben icersem cikariririm yine yaa cok mu kotu kizlar bide gece 12 den sonra yemek yemicekmisim normaldede yemem zaten o yonden sorun yok.
nerden aldın park yatağı canım gelsin bakalım nasıl bişey gelcek.oğlumun park yatağı kargoya verilmiş
bugün elimde olacak çok sevindim
içine yatak alacam
sonra nevresim falan alacam off çok güzel yaa böyle hazırlık yapmakkaydirigubbakcemile2
kizlar ebem mektup gondermis simdi 16 agustosta seker yuklemesi yapilacak. kendim istedim yapilmasini seze ozendim sempatiksalakcinni ne yapiolar seker yuklemesinde burda yazilarinizda glikoz iciyormussunuz cok kotu tadi varmis ayy ben icersem cikariririm yine yaa cok mu kotu kizlar bide gece 12 den sonra yemek yemicekmisim normaldede yemem zaten o yonden sorun yok.
ebeni yerim senin
nerden aldın park yatağı canım gelsin bakalım nasıl bişey gelcek.
ebeni yerim senin
canım şekerli su içip bir saat hiçbirşey yemiyor içmiyorsun
benim tatlı ile aram iyi olmadığı için şok kötü gelmişti
kişiden kişiye değişiyor
bazıları limon sıkıpta içiyormuş
sorarsın olmazsa limon sıkıp içersin
1 saat mecbur katlanıyorsun
geldi bilekaydirigubbakcemile2
pratik ev sitesinden aldım
dün linkini atmıştım
kraft marka
günaydın
canım yakınn arkadaşınsa şimdilik bi çiçekle git
evine gidince hediyesini verirsin
Bencede yani çünkü bir de evine gidince hediye götürmen lazım
güle güle kullanın barayscım :)
beşiğe karar vermeden önce biz de bunu alacaktık...
Stork Garden Lx Oyun Park & Ryam Uyku Seti & Viscolex Oyun Park Yata ok Fiyat! | | Bebefix.com
barays,
bu siteden daha önce de alışveriş yaptın mı? bebekavm.den? istoçtaymış da netteki ürünler var mı acaba ellerinde biz geçerken görür de alırız ordan diye düşündük de...
pardon canım ya sen zonguldaktaymışsın... ben ist diye sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?