- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
ayy canim yaa kiyama sana sen gitme nie gidiosun ki esin de zorluyo seni.. hasta numarasi yap yaaa aklinialirimsmile valla benimkilerde bugun aksam geliolar turkiyeden ama ben yanlarinna gitmicem :teytey: cunku turkiyede benim kulaklarimi cok cinlatti heryerde benden bahsetmis bende esime dedim onlarin yuzunu gormek istemiyorum die tamam bundan sonra gorusmiyeceksin dedi :dance: ne halleri varsa gorsunler valla bu ne yaa butun kaynanalar ayniymis vay bee ben bi benimki catlah zannediyodum heosi olemis. aman kizlar caninmizi SIKMAYA degmez şakkıdı bu hamile halimle bide onlarimi cekecem cnm bakalim benimki ne dedikodularla gelecek igggggggggg bahsederken bile sinir oluyorum
herekesede gunaydin bu arada kaynanlardan bahsettik ya kesin bugun gicik bi gun olurr gune onlarla baslamak poffff :umursamaz:
yaa hasta numarası nasıl yapayım benim adam ne olursa olsun götürür.bikere çok rahatsızdım zorla akrabalarının düğününe götürmüştü beni bursadan istanbula gelmiştim hasta hasta. o zman nişanlıydık hemde. anası çok kıymetliii çokkkayy canim yaa kiyama sana sen gitme nie gidiosun ki esin de zorluyo seni.. hasta numarasi yap yaaa aklinialirimsmile valla benimkilerde bugun aksam geliolar turkiyeden ama ben yanlarinna gitmicem :teytey: cunku turkiyede benim kulaklarimi cok cinlatti heryerde benden bahsetmis bende esime dedim onlarin yuzunu gormek istemiyorum die tamam bundan sonra gorusmiyeceksin dedi :dance: ne halleri varsa gorsunler valla bu ne yaa butun kaynanalar ayniymis vay bee ben bi benimki catlah zannediyodum heosi olemis. aman kizlar caninmizi SIKMAYA degmez şakkıdı bu hamile halimle bide onlarimi cekecem cnm bakalim benimki ne dedikodularla gelecek igggggggggg bahsederken bile sinir oluyorum
herekesede gunaydin bu arada kaynanlardan bahsettik ya kesin bugun gicik bi gun olurr gune onlarla baslamak poffff :umursamaz:
ah canım benim çok teşekkür ederim sana çok çok. görümce sürtüğü istanbulda inşallah gitmez bursayaevet meyve serinletir öle yapaım canım kaydirigubbakcemile5
hakkat bak aso maşallahın var haa.bacaklarını neim inceledim baya -tatlicadiarzu- benimki çatlak içinde kızgörümcen olacak karı nazar etmesin sana giderken oku kendini delikafadulden
bir denizimiz bile yokkkk anlıyor musun :roflol:
ohhh serin serin ii gelmiştir gidin tabi denizli memleket tadını çıkarın hihoyyyt
evet meyve serinletir öle yapaım canım kaydirigubbakcemile5
hakkat bak aso maşallahın var haa.bacaklarını neim inceledim baya -tatlicadiarzu- benimki çatlak içinde kızgörümcen olacak karı nazar etmesin sana giderken oku kendini delikafadulden
bir denizimiz bile yokkkk anlıyor musun :roflol:
ohhh serin serin ii gelmiştir gidin tabi denizli memleket tadını çıkarın hihoyyyt
kıyamaaam,deniziniz yoksa küvetinizdemi yok ayol? doldur gir içine oohhh mis gibi,al elinede kitabını,dergini yada ne istersen,serinle sendekaydirigubbakcemile5
stres yapma da değil ne bilim yaa istenmediğim yere gitmek sinirimi bozuyor.kendimi fazlalık gibi hissediyorum orda acayip içim daralıyor ooof uyuzlar.
kız stres yapma kendine. olcak biticek önceden sıkıntı yapmaya gerek yok hayatım kızını düşün bak..
ayrıca evet taş gibisin, nerde senin tatil fotoları nerde benimkilerr
valla iyi kocan varmış canım yani benim kocam hiççç sanmıom bidaa onlarla görüşmiceksin desin bana alsanaalsanasmile
benim hakkımda da neler dediler kocam sonuçta ailem sen haklısın ama görüşmemek olmaz dedi. ben çokkkk mesafeliyim artık ailesine ama mecburen görüşüoruz kafamçokkarıştı
yaa hasta numarası nasıl yapayım benim adam ne olursa olsun götürür.bikere çok rahatsızdım zorla akrabalarının düğününe götürmüştü beni bursadan istanbula gelmiştim hasta hasta. o zman nişanlıydık hemde. anası çok kıymetliii çokkk
hehehe oda yok anacım valla. bu ev sahibimde inanılmazzzzz pis cimri...
ne istersen yaptır giderken ister sök ister kalsın. ben bişe yaptırmam kiradan düşmem dio alsanaalsanasmile
hiçççç bi kazık yapmadım eve yani. banyo kuru fayanstan oluşuo kaydirigubbakcemile3
yaa hasta numarası nasıl yapayım benim adam ne olursa olsun götürür.bikere çok rahatsızdım zorla akrabalarının düğününe götürmüştü beni bursadan istanbula gelmiştim hasta hasta. o zman nişanlıydık hemde. anası çok kıymetliii çokkk
ah canım benim çok teşekkür ederim sana çok çok. görümce sürtüğü istanbulda inşallah gitmez bursayagörmek istemiyorum onu hiç hemde. nefretim kabardı buara hepsine birden. bana nazarları çok değiyor onların annesinden tut da teyzesine kadar. ben oraya her gittiğimde biyerime bişey oluyor. bu hep böyle oldu bol bol dua okuyorum zaten napayım.
allahımmmm sen kızıma çok iyi bir kaynana ver yarabbim:)))))) mümkünse görümcesi de olmasın :)
hahaha kiz begum kapali yuzme havuzu varya kiz orda kipanin karsisindaki ora git. konyam cok sicakmis valla bende orda olsam hic sicaklari takmazdim valla cok ozledim cokkk olumunekankayizsmile
stres yapma da değil ne bilim yaa istenmediğim yere gitmek sinirimi bozuyor.kendimi fazlalık gibi hissediyorum orda acayip içim daralıyor ooof uyuzlar.
sana da çok çok teşekkür ederim şekercimmmmmmbakalım bugün doktor ne dicek :)
talep yolla cnm kabul edeyimasocum facebook ta ben seni eklemiştim şimdi listemde görünmüyorsun beni eklesene bakayim bir sanaa .):):) hoş hatun olmuşun bayanssulusmile
zaten öyle yapcam canım ya laptopumu da götürcem artık akşam burda olurum:) burda olmazsam da kuzenimdeyimdir zaten:)laptopunu al kitap al oje sür oyalan bir şekilde canım ne yapıcaksın eşinin annesi :bbo:
ee bursaya taşınrısanız nolcak görüşmek zorunda kalmicak mısın onlarla? bi de bebek var diye zırt pırt gelirlerse akannehir
Öyle tabi cnm aman herkes ne hali varsa görsünAsocuğum çok düşündükçe sorun kafanda sorun büyür
boşver gidersin kuzeninle takılırsın
sıkma canını kızını düşün tatlım
Doğru diyosun barayscımInsanlar sana ne kadar yakın samimi olursa sen de bi okadar yakın olmak istersin
eee sana ne kadar soğuk ve uzak olursa sen daha da uzak olursun
etki-tepki meselesi
hamilelik sürecinde kendini yıpratma tatlım
bebişini düşün bakalım ne kadar büyümüş
gunaydin kizlar dun arkadasim dogum yapti bugun hastaneye ziyaretine gidicem. Bir tulum almistim ona birde emzirme onlugu anne için. acaba onlari sonrami versem evine gittigimde? simdilik sadece çiçek alip gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?