2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla iyi kocan varmış canım yani benim kocam hiççç sanmıom bidaa onlarla görüşmiceksin desin bana alsanaalsanasmile
benim hakkımda da neler dediler kocam sonuçta ailem sen haklısın ama görüşmemek olmaz dedi. ben çokkkk mesafeliyim artık ailesine ama mecburen görüşüoruz kafamçokkarıştı

yaa hasta numarası nasıl yapayım benim adam ne olursa olsun götürür.bikere çok rahatsızdım zorla akrabalarının düğününe götürmüştü beni bursadan istanbula gelmiştim hasta hasta. o zman nişanlıydık hemde. anası çok kıymetliii çokkk
ah canım benim çok teşekkür ederim sana çok çok. görümce sürtüğü istanbulda inşallah gitmez bursaya görmek istemiyorum onu hiç hemde. nefretim kabardı buara hepsine birden. bana nazarları çok değiyor onların annesinden tut da teyzesine kadar. ben oraya her gittiğimde biyerime bişey oluyor. bu hep böyle oldu bol bol dua okuyorum zaten napayım.
allahımmmm sen kızıma çok iyi bir kaynana ver yarabbim:)))))) mümkünse görümcesi de olmasın :)

hahaha kiz begum kapali yuzme havuzu varya kiz orda kipanin karsisindaki ora git. konyam cok sicakmis valla bende orda olsam hic sicaklari takmazdim valla cok ozledim cokkk olumunekankayizsmile

kıyamaaam,deniziniz yoksa küvetinizdemi yok ayol? doldur gir içine oohhh mis gibi,al elinede kitabını,dergini yada ne istersen,serinle sendekaydirigubbakcemile5

hehehe oda yok anacım valla. bu ev sahibimde inanılmazzzzz pis cimri...
ne istersen yaptır giderken ister sök ister kalsın. ben bişe yaptırmam kiradan düşmem dio alsanaalsanasmile
hiçççç bi kazık yapmadım eve yani. banyo kuru fayanstan oluşuo kaydirigubbakcemile3

kız stres yapma kendine. olcak biticek önceden sıkıntı yapmaya gerek yok hayatım kızını düşün bak..

ayrıca evet taş gibisin, nerde senin tatil fotoları nerde benimkilerr
stres yapma da değil ne bilim yaa istenmediğim yere gitmek sinirimi bozuyor.kendimi fazlalık gibi hissediyorum orda acayip içim daralıyor ooof uyuzlar.
sana da çok çok teşekkür ederim şekercimmmmmm bakalım bugün doktor ne dicek :)

evet cnm ben onlarla beraberken kaynanam herseyime karismak isterdi carsiya gitsem nie gitti kiyafet alsam nie aldi hep esimi doldururdu hatta esim bana gecen sene sevgililer gununde taki seti almisti kaynanam esime dedike neden banada almadin :bbo: dusun yani beni kiskanan bi kaynanam varrrr herseye maydonoz esim herdefasinda soledi annesine senkarisma hicbiseyimize die ama kari laftan anlamiyo dedigi dedik caldigi duduk. hele esim benim tarafimi tutunca karsimda catlardi gorumcem ile birlikte. beter olsunlar onlarin yaptigi her turlu kotulukten ALLAHA sigindim ben..

ayy cnm ya valla uzuldum simdi insalah canini sikacak bi sey yapmazlar zaman cabuk gecerde sende cabuk donersin evine :Saruboceq:

e tek çare şu şişme havuzlarda aldırıcan o zaman tatlım kaydirigubbakcemile3,salonun ortasına kurucan,girip içine serinlicen,Hem tv bilem izleyebilirsin biliyonmukaydirigubbakcemile5
şaka bi yana insana bu sıcaklarda hiçbişey denize yada havuza girmek kadar iyi gelmiyo malesef

Son düzenleme:

öyle valla karılarrr naparsa yapsınlar toz kondurmuyorlar anaları babaları yaa. onların yaptıklarını benim ailem yapmış olsa varya eşim yüzlerine bakmaz. diyorum haklısın bakmam dio bide böle çatlak işte sırnaşık şey
Allahtan bende görümce yok bide o olsa nolurdu halim bilmem -tatlicadiarzu- hamilelik iice etki yaptı asocum bende daha bi nefret eder oldm valla onlardan :dilcikar: sen kendi keyfine göre takıl muhabbetlerine girme hiç canını sıkmalarına izin verme. sen ilgilenmezsen laf atmaz uğraşmazlar nassa

hahaha kiz begum kapali yuzme havuzu varya kiz orda kipanin karsisindaki ora git. konyam cok sicakmis valla bende orda olsam hic sicaklari takmazdim valla cok ozledim cokkk olumunekankayizsmile

evettt çok sıcak canımmm ya. dayanılır gibi diil. geceleri uyuyamıorum artık. havuza bi pazar günü gidebiliorum tatlım hafta içi çalışınca. bayan seansında sabah erkenden pazar günü. bi pazarım var erken kalkıpta gidemedim. yalnız gitmekte istemiorum gidecek birini bulamadım yanıma :bbo:

asocum facebook ta ben seni eklemiştim şimdi listemde görünmüyorsun beni eklesene bakayim bir sanaa .):):) hoş hatun olmuşun bayanssulusmile

laptopunu al kitap al oje sür oyalan bir şekilde canım ne yapıcaksın eşinin annesi :bbo:
ee bursaya taşınrısanız nolcak görüşmek zorunda kalmicak mısın onlarla? bi de bebek var diye zırt pırt gelirlerse akannehir

asocum facebook ta ben seni eklemiştim şimdi listemde görünmüyorsun beni eklesene bakayim bir sanaa .):):) hoş hatun olmuşun bayanssulusmile
talep yolla cnm kabul edeyim
zaten öyle yapcam canım ya laptopumu da götürcem artık akşam burda olurum:) burda olmazsam da kuzenimdeyimdir zaten:)

Asocuğum çok düşündükçe sorun kafanda sorun büyür
boşver gidersin kuzeninle takılırsın
sıkma canını kızını düşün tatlım

Ayy uyuyacam nerdeyse
çok uykusuzum
birde çok sıcak var neyseki klima var işyerinde kapı dışarı çıktı mı
sıcak yüzümü yakıyor

Insanlar sana ne kadar yakın samimi olursa sen de bi okadar yakın olmak istersin
eee sana ne kadar soğuk ve uzak olursa sen daha da uzak olursun
etki-tepki meselesi
hamilelik sürecinde kendini yıpratma tatlım
bebişini düşün bakalım ne kadar büyümüş

Doğru diyosun barayscım

gunaydin kizlar dun arkadasim dogum yapti bugun hastaneye ziyaretine gidicem. Bir tulum almistim ona birde emzirme onlugu anne için. acaba onlari sonrami versem evine gittigimde? simdilik sadece çiçek alip gideyim diyorum

gunaydin kizlar dun arkadasim dogum yapti bugun hastaneye ziyaretine gidicem. Bir tulum almistim ona birde emzirme onlugu anne için. acaba onlari sonrami versem evine gittigimde? simdilik sadece çiçek alip gideyim diyorum

günaydın
canım yakınn arkadaşınsa şimdilik bi çiçekle git
evine gidince hediyesini verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…