2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lazer epilasyon da iğneli epilasyon da ömür boyu çözüm değil ama 10 sene sonra fln azıcık azıcık cıkmaya baslıo ve azıcık agdayla hemen kurtuluverıosun.. benım kayınvalıdem tüm vücuduna yaptırmıs 10 sene evel :)) su an hala kaymak gıbı 4-5 tuy cıkınca elıyle bıle cekıverıyo valla.. ben de yarım bıraktım hamıle kalınca genıtal ve koltuk altı gıdıodum ben de 2 seans gıdebılmıstım ınanılmaz farketmıstı o ıkı seansta bıle kesınlıkle tavsıye edıyorum..

edit: ben hala dunku muhabbetlere cvp yetıstırıyorum :))

evet cumartesi ya o yuzen, sen niye burdasin kocan yuok mu? benimki ogleden sonra gelicek kismetse, insallah gec kalmaz..
dun cook konusmuslar bitiremezsin bosver :)
arkadasin mi gelicekti senin oyle diyodun dimi? ee gitti mi simdi

evet cumartesi ya o yuzen, sen niye burdasin kocan yuok mu? benimki ogleden sonra gelicek kismetse, insallah gec kalmaz..
dun cook konusmuslar bitiremezsin bosver :)
arkadasin mi gelicekti senin oyle diyodun dimi? ee gitti mi simdi

:)) işte canım.. öğlen arkadaşımla beraber cıktılar işte onu gıtcegı yere bırakıp işe gecti kocacıgım gec bıle kaldı bızım yuzumuzden :) benımkı 6 da fln anca gelır zaten aksam dogum gunune gıtcez daha gec kalmaması lazım:)

arkadasım geldiiii.. daha donmedı ıstanbulda ama dun sbh bıze geldı dırek ıste butun gun ve gece beraberdık bugun oglen aılesının yanına gectı yrn da baska arkadaslarıyla bulusup oyle döncek evıne.. cok ıyı oldu ozlemıstım valla kendısını cok fazla :) ev hedıyesı dıye de ogluma kıyafetler getırmıs :) zaten herkes sımdı oglumu dusunuo eve ya da bana hedıye alan yok :))

selam kızlar..sabah doktora gitttim 960 gr.olmuş benim tosuncukdurumumuz da daha iyiymiş şimdilik bi sorun görünmüyor dedi doktor..bu arada şeker testinden de yüzümüzün akıyla çıktık o da normalmiş öle işte güzel haberler aldım keyfim yerinde:)))misafirim gelecek şimdi şaftım kaydı dünden beri ama dün temizlik bugünde ikram için bişeyelr yapim dedim yoruldum baya...

ne guzel, sana da iyi gelmistir tahmin edebiliyorum :)
gerçekten ilaç gibi geldi opuyorumnanaktan

ohh cok sukur.. yolculuk ıcın ne dedı yapabılırmıymıssın? cok sevındım herseyın yolunda olmasına. bu arada ben de yıgılmıs vazıyetteyım bı kenara cunku bı gun once temızlık yapmıstım dun de butun gun gezınce bugun valla pilim bitik sen de dıkkat et..

masallah bebegine..
sevindim herseyin yolunda olmasina ...

çok sağol canım benim...arabayla dinlene dinlene olabilir dedi ama şimdide kocam yan çiziyor napıcaz ankarada burdan yap alışverişi diyor gittiğimizde ablasında kalıyoruz yeğeni var 8 yaşında çok sever ama çok bunaltıyo arkadaşlarım ankarada olduğu için ben çok tepki vermiyorum ben sabahtan çıkıyorum ama o büütn gün çocuk peşinde o yüzden pek istemiyor gibi bakalım yarın foruma bi bakarım içime sinerse artık burdan alırım bu sene böyle evde geçsin artık...ayy sorma prop ağırlaştık diye galiba artık ayakta durunca çok yoruluyorum sende dinlen bugün uzat ayağını bişey yapma akşama gezcen zaten di miiii ohhh :))

dun burda bebek icin canta mevzusu oldu, sen nasil aldin prop seninki hazirdir?
yok canım almadım hazır değil.. gecelıklerı alıcaktım bu haftasonu o zaman bakıcaktım ona da ama vaktımız olmıcak galıba bugun de gezınce yrn sokaga cıkamam sanıyorum :)

evet yıne gezcem.. ayyy cok gezıorum kaynanam dalga gecıo oglan sımdıden alıstı gezmeye dıye :) sokak cocugu olmasa barı :) sen yıne de zorla ankara ısını degısıklık ıyı gelır sana da ne zamandır evdesın.. hazır odktorun bısı olmaz demıs yavas yavas gıdersınız ıste..

ben seni cok iyi anliyorum ben de ilk 3,4 ay senin gibiydim. patladim evde.. ama bence de kocan hakli ordan yap alisverisi, ne olur ne olmaz.. allaha sukur hersey yoluna girmis bi sIKINTI olmasin..

bak bana da doktor hersey normal dedi ama ben gene de turkiyeye gitmedim .. biraz sIk disini bence gecer gider.. azcik daha dayanalim

bak bana da doktor hersey normal dedi ama ben gene de turkiyeye gitmedim .. biraz sIk disini bence gecer gider.. azcik daha dayanalim

ya kendılerı karar vercek tabı de senınkı ucak yolculugu uzun yol havaalanı var gıt gelı var.. onlarınkı oyle degıl arabayla ıstedıklerı zmn cekerler kenara fln.. tabı ıclerı nası rahat etcekse..

canım herşeyin iyi olmasına sevindim
bence de eşini ikna et ankaraya
ya da yakınınızda olan büyük bir yere gidin değişiklik olur

aaaaa olamaz prop sende işini nasıl halletmezsinsempatiksalakcinni
olmadı şimdi bakkkguclubacismile

aman gez kız kışın pek gezemeyiz
soğuk oluyor diye acısını çıkar valla
keşke çalışmasamda bende bol bol gezsemm ahh ahhhh

evet fark var arada,, kendileri bilir tabi ama allah korusun bisey olursa kendini suclar sonra.. insallah bisey olmaz insallah selametle dunyaya gelir ama hicbirimizin garantisi yokki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…