Oooo sen benden de küçüksün Begüm, ben ağustos doğumluyum en azından :) Kaç yıllık evlisin?
gene yaparmı annen.benide çağırmısın bende parmaklarma varana kadar yemek istiyorum fasüleyeyi :teytey::teytey:
gene yaparmı annen.benide çağırmısın bende parmaklarma varana kadar yemek istiyorum fasüleyeyi :teytey::teytey:
Selam güzel annneleeeeeer =) aman da aman birilerinin canı fasülye istemiş:) ben de bugün durmadan salatalık domates yiyorum hıyarlı ana oldumbugün doktora gittim kontrol için bebeğim büyümüşşşşş :) 1 cm 12 mm olmuş
Ah sağol teyzesi büyüyor artık =) seninki benimkinden de büyük kocaman olmuştur artık o da bu süreçte çok hızlı büyüyorlarmış.:) Yerim ben onları yaa:)oyy oyy maşallah 1cm 12mm olmuş yiğenimizbende en son gittiğimde 1 cmdi. şimdi ne kadar oldu ki :ecrin_bebek:
bende kasım doğumluyum canım. 7 aylık evliyim2010 ağustos geliniyim aklinialirimsmile
canım benimm sen gel yapmazmı hiççç. parmaklarımızı bandıra bandıra yeriz :dance:
Begüm ben de 31 Temmuz, valla korkuyorum soru sormaya başka kardeş çıkıcaz :)) Ben kaçar hanımlar mutfak alışverişi yapıcam, akşama biber kızartması yapmaya karar verdim, hmmm bol sarımsaklı yoğurtlu, ohh burnumda koktu valla :))) Canınız istedi dimiiiiiiiii.... Görüşürüz bakalım
Ah sağol teyzesi büyüyor artık =) seninki benimkinden de büyük kocaman olmuştur artık o da bu süreçte çok hızlı büyüyorlarmış.:) Yerim ben onları yaa:)
gerçektenmi canım. sende taze gelinsin yani bayanssulusmile 2009 yazı gelinlerinde varmıydın takılmışmıydın o topiğe hiçcnm benm bende ağustosun 16 sında evlendim.aynı ayda evlenmiiz:teytey:
büyüsünde tepiklesinler annişlerini minikler
gerçektenmi canım. sende taze gelinsin yani bayanssulusmile 2009 yazı gelinlerinde varmıydın takılmışmıydın o topiğe hiç
o kadar açım ki şuan canım herşei çekior. yaaa benim durumum hiç normal deil. sürekli acıkıorum sürekli. daha 1 saat önce ekmeğin içine domates koydum yedim. yine acıktım. aşçı kızım sen baya yiyosun dikkat et şişmanlarsın dio :roflol: hamile oldumu bilmio
merhaba kızlar,
ben de hamileyim, 1 kasım'da bekliyoruz işallah meleğimi. herkese sağlıklı güzel günler diliyorum.
yok hiç girmemiştim.ilk kez hamile oldğumda girmeye başladım.opuyorumnanaktan
hahah çok güldüm. niye söylemiyorsun ben çatlarım söylemeden duramam. boşver seni şişko sansınlar.
merhaba kislar..
ekim ayinda ewlendim bende..7 haftalikta hamileyim:hulya:
herşey çok hizli gidio yetişemiorum walla yaakaydirigubbakcemile3
bende mayıs ayında evlendim hamilelik için erken diyordum ama baya yeni evli arkadaş varmış forumda kaydirigubbakcemile3
bende mayıs ayında evlendim hamilelik için erken diyordum ama baya yeni evli arkadaş varmış forumda kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?