2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam güzel annneleeeeeer =) aman da aman birilerinin canı fasülye istemiş:) ben de bugün durmadan salatalık domates yiyorum hıyarlı ana oldum bugün doktora gittim kontrol için bebeğim büyümüşşşşş :) 1 cm 12 mm olmuş

Oooo sen benden de küçüksün Begüm, ben ağustos doğumluyum en azından :) Kaç yıllık evlisin?

bende kasım doğumluyum canım. 7 aylık evliyim 2010 ağustos geliniyim aklinialirimsmile

gene yaparmı annen.benide çağırmısın bende parmaklarma varana kadar yemek istiyorum fasüleyeyi :teytey::teytey:

canım benimm sen gel yapmazmı hiççç. parmaklarımızı bandıra bandıra yeriz :dance:

oyy oyy maşallah 1cm 12mm olmuş yiğenimiz bende en son gittiğimde 1 cmdi. şimdi ne kadar oldu ki :ecrin_bebek:

Begüm ben de 31 Temmuz, valla korkuyorum soru sormaya başka kardeş çıkıcaz :)) Ben kaçar hanımlar mutfak alışverişi yapıcam, akşama biber kızartması yapmaya karar verdim, hmmm bol sarımsaklı yoğurtlu, ohh burnumda koktu valla :))) Canınız istedi dimiiiiiiiii.... Görüşürüz bakalım

hanimlar masallah sohpet ilerlemis bizde oturma odasiyla ugrasiyoruz o boyuyor ben bakiyorum bitsede yerlestirsem hicte canim istemiyorşakkıdı

oyy oyy maşallah 1cm 12mm olmuş yiğenimiz bende en son gittiğimde 1 cmdi. şimdi ne kadar oldu ki :ecrin_bebek:
Ah sağol teyzesi büyüyor artık =) seninki benimkinden de büyük kocaman olmuştur artık o da bu süreçte çok hızlı büyüyorlarmış.:) Yerim ben onları yaa:)

valla haa benimde 2 ağustostu çok fark yok kaydirigubbakcemile3
o kadar açım ki şuan canım herşei çekior. yaaa benim durumum hiç normal deil. sürekli acıkıorum sürekli. daha 1 saat önce ekmeğin içine domates koydum yedim. yine acıktım. aşçı kızım sen baya yiyosun dikkat et şişmanlarsın dio :roflol: hamile oldumu bilmio

Ah sağol teyzesi büyüyor artık =) seninki benimkinden de büyük kocaman olmuştur artık o da bu süreçte çok hızlı büyüyorlarmış.:) Yerim ben onları yaa:)

büyüsünde tepiklesinler annişlerini minikler

cnm benm bende ağustosun 16 sında evlendim.aynı ayda evlenmiiz:teytey:
gerçektenmi canım. sende taze gelinsin yani bayanssulusmile 2009 yazı gelinlerinde varmıydın takılmışmıydın o topiğe hiç

merhaba kızlar,

ben de hamileyim, 1 kasım'da bekliyoruz işallah meleğimi. herkese sağlıklı güzel günler diliyorum.

hahah çok güldüm. niye söylemiyorsun ben çatlarım söylemeden duramam. boşver seni şişko sansınlar.

merhaba kislar..

ekim ayinda ewlendim bende..7 haftalikta hamileyim:hulya:
herşey çok hizli gidio yetişemiorum walla yaakaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,

ben de hamileyim, 1 kasım'da bekliyoruz işallah meleğimi. herkese sağlıklı güzel günler diliyorum.

hoşgeldin canım. etiketine göre 9+1 aynıyız seninle

yok hiç girmemiştim.ilk kez hamile oldğumda girmeye başladım.opuyorumnanaktan

hımm tamam o zmaan.değilse muhakkak denk gelirdik. o dönem sürekli o tür topiclerdeydim ben bayanssulusmile

hahah çok güldüm. niye söylemiyorsun ben çatlarım söylemeden duramam. boşver seni şişko sansınlar.

hehe azcık öle sansın bakalım. inşallah bi büyüyelim de hamiş giyimleri giyip gelince anlarlar sositososito:CüvCüv:

Ben geldimmmmm. Begüm hakkaten nasıl saklıosun ben marketteki adama bi bi bahane bulup söyledim hamile oldumu :S :)))

bende mayıs ayında evlendim hamilelik için erken diyordum ama baya yeni evli arkadaş varmış forumda kaydirigubbakcemile3

walla çok büyük sürpriz oldu,planlar alt üst oldu

hatta öğrendiğimde şok geçirdim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…