2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar söyleğdim yemeklerden canı çeken arkaşlardan çok özür diliyorum.affedin beni.canınıza söyleyin çekmesin fasülye kaydirigubbakcemile3

hay allah razı olsun bende bunu merak edıyordum

bende bende kasım annesıyım
hoşgeldin hayırlı olsun

korkma canım normal dıyor doktorlar o tarz renklere

bu tşörtler çook güzeelll

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

bayıldımmmmmmmmmm nerde bunlar

hoşgeldin hayırlı olsun

kızlar maşallag sohbet ilerlemiş... vallahi benimde canım çektiii:kedi:

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

hey maşşallahhhhihoyyyt 72 oldukolumunekankayizsmile

Selamlar yeniden, biraz kestirdim geldim :) Bafo özelden mesaj atamıyorum henüz buraya yazayım olmaz mı? Yoksa bekliyim mi? Çatlar mıyım acaba :)))

yasemines26 26 29 ocak 05 Kasım 56 ????????????? ????????????? büyüyor henüz

yasemin nerelerde yaaaa

fasulye çıktı mı yaa, ben geçen kocama al dedim bulamadı herhaldeeee ah olsa da yesek

fasulye çıktı mı yaa, ben geçen kocama al dedim bulamadı herhaldeeee ah olsa da yesek

Ayşe kadın fasulye diosanız hiç gitmedi ki migrasta fln hep vardı, tabi tadı ve kendisi çok başarısız. Biraz daha iyicesi var onun da kilosu 10 TL, yok artık yani...

Burdaki en genç annelerden biriyim galiba ben, anne adayı daha doğrusu:)

kaç yaşındasın canım :ecrin_bebek:

ayyy salına salına yürümek ne güzel olurrr. hayali bile çok şeker yaa kaydirigubbakcemile3

cuma günü doktor randevum var bakalım ne diyecek doktor... bilmiyorumkismile

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

hoşgeldin canım aramıza a.s.

Ayşe kadın fasulye diosanız hiç gitmedi ki migrasta fln hep vardı, tabi tadı ve kendisi çok başarısız. Biraz daha iyicesi var onun da kilosu 10 TL, yok artık yani...

kurutmalar ne kadar faydalı bilmiorum ama annem kurutmuş zamanında. dün yaptı valla bende çok sevdiğimden mi bilmem parmaklarımı yicektim resmen cokacimcoook

kurutmalar ne kadar faydalı bilmiorum ama annem kurutmuş zamanında. dün yaptı valla bende çok sevdiğimden mi bilmem parmaklarımı yicektim resmen cokacimcoook

gene yaparmı annen.benide çağırmısın bende parmaklarma varana kadar yemek istiyorum fasüleyeyi :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…