kızlar ben acayyip açımçcanımda felaket derecede bi yemek çekiyo ama yiycek bi yerim yok.akaşm eve gidnce ilk işim bulantılara rağmen o yemeği yapmak olucak.
benimde randavum cuma.. aslında bugün çağırmıştı dr ama kociş maaşını cuma alıcağı için cuma günü gidicez..
inşlh güzel haberlerle dönücez..
senin kaç haftalık şimdi..
evet canım 5+5 te çok şükür hem keseyi hemde kalp atışlarını duyduk.. şimdi bu cuma 2. kontrol var.. çok özledim bebişimi.. cuma gelsede gidip görsem.. sen nasılsın...
bende kusmalar azaldı çok şükür ama çok fena baş dönmelerim var.. bugün iyiyim çok şükür.. bide her yer , her şey kokuyo.. hiç bişey yiyemiyorum.. bi tek meyve yiyebiliyorum.. aç dolaşıyorum yani...
Şöööölee bulantım olmadan iştahlı iştahlı yemek yemeyi o kadar özledim ki anlatamammmmafoldumben
BENDEEEEE mafoldumbenmafoldumben
BENDEEEEE mafoldumbenmafoldumben
en sevdiğim yemekler bile bulantı yapıyor.. Bir de yani çalışıyorum işteyim,, o zaman çok daha zor oluyor.. Işime konsantre olamıyorum mide bulantımdan:sinifsinif:
hele ben hele ben.yemek ypmaya karar veriyorum.mutfağa giriyorum.allahım sanki ceset var mutfakda sırnaşık şey öle bi kokuyo ki.buzdolabı kokusuna hiç girmiyorum :teytey:yemek pişirmeyi çok severdim ama yapamıyorum:gitme:
bende çalışıyorum canım ve yolum çok uzak birde arabadan inince motora binip motordan sonrada 10-15 dakika kadrad yürüyorum.allah hepimize kolaylık gelsin tavuk balık lafı duymak istemiyorum ellerim bile kokuyo gibi geliyo .yıkıyorum bu seferde sabun miğdemi kaldırıyo sadece çıkarsam iyi sevinicem ama bulantı mahvetti beni
seni o kadar iyi anlıyorum kii... Dua edelim bir an önce geçsin inş.. Balık falan ben de hiç yiyemiyorum ama o kadar faydalı ki... Bulantılarım geçer geçmez en çok balık yicemcokacimcoook
Seni o kadar iyi anlıyorum kii... Dua edelim bir an önce geçsin inş.. Balık falan ben de hiç yiyemiyorum ama o kadar faydalı ki... Bulantılarım geçer geçmez en çok balık yicemcokacimcoook
3-4 gun oldu benim bulantılar başlamaya ama sanki yıllardır böle gibi ne zmana geçicek acaba yaaa yemeden çıkarmak çok zor ilk gunelrde ne guzel yiyip içiyodum herşeyimi gunde 2-3 bardak süt içiyodum şimdi lafını duymak istemiyorum
ben en çok taze fasüle :teytey:
ya sorma ben içinde folik asit var diye ilk zamanlarda gitim bi markete badem, fındık, gün kurusu, kuru üzüm aldım hep ama 3 gün yiyebildim sonra bulantılar bi başladı,, bugün de bayatlamadan tüketilsin diye iş arkdaşlarıma dağıttım.. 10 dakikada bitirdiler kaydirigubbakcemile3
basakcım, sen pırasanı mutlaka yap ye.. canım o kadar bulantıya göre bir şey çekmiş. demek ki sana faydalı.. afiyet olsun
slm kızlar rabbim cümlemizin bebeklerini kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin. Bende kasım annesi olucam işallah sat 4. şubat doğum 11 kasım 8 haftalık filan olduk bisdee bulantım filan yok cok şükür kalp atışlarımızıda gördüm
basakcım, sen pırasanı mutlaka yap ye.. canım o kadar bulantıya göre bir şey çekmiş. demek ki sana faydalı.. afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?