2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben acayyip açımçcanımda felaket derecede bi yemek çekiyo ama yiycek bi yerim yok.akaşm eve gidnce ilk işim bulantılara rağmen o yemeği yapmak olucak.

yap canım ye, afiyet olsun sana da bebeğini de yarasın.Tabi akşama kadar aşermen geçmezse.Ben istediklerimi o anda yiyip içmezsem geçiyor, bi daha canım istemiyor.

benimde randavum cuma.. aslında bugün çağırmıştı dr ama kociş maaşını cuma alıcağı için cuma günü gidicez..

inşlh güzel haberlerle dönücez..

senin kaç haftalık şimdi..

6 hafta gibi olmalı. geçen cuma gittiğimde 5-5,5 haftalık demişti doktor. minicikti. bakalım bu cuma kalp atışını duyabilecek miyim minişimin. :Saruboceq:

ne güzel maşallah bende 7 sine kalp atışları için gidicem.işallah duyarım bendede bulantılar yeni başladı baş dönmem vardı hep.halsizlik bide gaz var o beni çok rahatsız ediyor.artık bebişlerimiz için katlanacağız sağlıkla gelsinlerde.

BENDEEEEE mafoldumbenmafoldumben

hele ben hele ben.yemek ypmaya karar veriyorum.mutfağa giriyorum.allahım sanki ceset var mutfakda sırnaşık şey öle bi kokuyo ki.buzdolabı kokusuna hiç girmiyorum :teytey:yemek pişirmeyi çok severdim ama yapamıyorum:gitme:

en sevdiğim yemekler bile bulantı yapıyor.. Bir de yani çalışıyorum işteyim,, o zaman çok daha zor oluyor.. Işime konsantre olamıyorum mide bulantımdan :sinifsinif:

bende çalışıyorum canım ve yolum çok uzak birde arabadan inince motora binip motordan sonrada 10-15 dakika kadrad yürüyorum.allah hepimize kolaylık gelsin tavuk balık lafı duymak istemiyorum ellerim bile kokuyo gibi geliyo .yıkıyorum bu seferde sabun miğdemi kaldırıyo sadece çıkarsam iyi sevinicem ama bulantı mahvetti beni

3-4 gun oldu benim bulantılar başlamaya ama sanki yıllardır böle gibi ne zmana geçicek acaba yaaa yemeden çıkarmak çok zor ilk gunelrde ne guzel yiyip içiyodum herşeyimi gunde 2-3 bardak süt içiyodum şimdi lafını duymak istemiyorum

Seni o kadar iyi anlıyorum kii... Dua edelim bir an önce geçsin inş.. Balık falan ben de hiç yiyemiyorum ama o kadar faydalı ki... Bulantılarım geçer geçmez en çok balık yicemcokacimcoook

seni o kadar iyi anlıyorum kii... Dua edelim bir an önce geçsin inş.. Balık falan ben de hiç yiyemiyorum ama o kadar faydalı ki... Bulantılarım geçer geçmez en çok balık yicemcokacimcoook

evet canım özelliklede somon çok faydalıymış. Ben hamile kaldıgımı öğrenince 2 kere yedim am aşimdi lafını duymak istemiyorum bir an evvel geçer inşallah çalışmak çok zorlaşıyo yoksa

ya sorma ben içinde folik asit var diye ilk zamanlarda gitim bi markete badem, fındık, gün kurusu, kuru üzüm aldım hep ama 3 gün yiyebildim sonra bulantılar bi başladı,, bugün de bayatlamadan tüketilsin diye iş arkdaşlarıma dağıttım.. 10 dakikada bitirdiler kaydirigubbakcemile3

ben en çok taze fasüle :teytey:

biri sebze pişirse yerim sadece agır kokusu olanlara dayanamıyorum balık tavuk gibi sanki üstüme siniyo gibi hissediyom. Mesela bugun açım sonuçta pırasa çekti canım zeytin yaglı limon dilimli eve gidince ben dograr ocaga koyarım eşim pişirir artık yoksa hiç bişey yiyip içimiyom ne olcak böle su bile miğdemi kaynatıyo

basakcım, sen pırasanı mutlaka yap ye.. canım o kadar bulantıya göre bir şey çekmiş. demek ki sana faydalı.. afiyet olsun

PİRANALAR GİBİ DESENE .sırnaşık şey BENDE İLK GUNLERDE YUMURTAYI ÇİFTER ÇİFTER YİYODUM.ŞİMDİ LAFI BİLE AGIR GELİYO

basakcım, sen pırasanı mutlaka yap ye.. canım o kadar bulantıya göre bir şey çekmiş. demek ki sana faydalı.. afiyet olsun

KIS BENİM CANIM ÇEKTİ AMA YAZINCA İNŞALLAH ONUNDA ÇEKMİŞTİRDE GİDİP YER BOGAZINDAN LOKMA GEÇER KIZCAGIZIN kaydirigubbakcemile3 BEN ÇIKARSAMDA ZORLUYORUM BİRAZCIK YEMEK İÇİN

slm kızlar rabbim cümlemizin bebeklerini kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin. bende kasım annesi olucam ışallah sat 4. Şubat doğum 11 Kasım 8 haftalık filan olduk bisdee bulantım filan yok cok şükür kalp atışlarımızıda gördüm

ne guzel yaa maşşallahhh bulantı olmaması çok guzel ALLAH tamamına erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…