2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy iftara misafir ağirlayamam walla.kocişim tutuyoda ona bile zor yemek yapiorum.mutfağa ocağin karşisina geçmek işkence gibi gelio bana.bi de misafir ağirlayamam.düşer bayilirim walla.

maşallah diorum ağirlayanlaran akannehir

asocum mide yanması bendede var gece ölüyorum

güselim miden hiç boş kalmasın az ve sık yee ben biras onu uyguluyorum kızartma tarzı şeylerden uzak durrr

slm kızlar nasılsınız işlerin yoğunluğundan 10 gündür giremdim
umarım herkes iyidir.

yarın benimde şeker yüklemem var bakalım nasıl geçicek

umarım çok midem bulnmaz.

Ben d eçok severim iftar sofralarını.Özellikle annemlere:) hatta bu sene oruç tutamıyorum ya özendim çok oruç tutmaya sırf iftardaki huzur için.iftarlar çok huzurlu oluyor çünkü. Bu senelik böyle yapcak bişi yok:)

vallahi benimde annem var o yardım ediyor yoksaa nerdeeeeeeee yarın ablamları alıcam ittara yabancı değiller yani yoksa bu halimizle çok zorrr

nalancım menüyü hasan paşa köftesinemi çevirsemm patlıcan oturtma ağır mı olur arkadaşlar bijoo arkadaşım ne dersin

kızz melodi hoş geldinnn ohh gene uzun tatil kullandın ben iki gün kullanabilmiştimmm

eylülün sonunda bende artık evdeyim iş yok uzun süre iş hayatından uzak olucammm patronla buhün konuştukk iyi niyetliydi bakalımmm :)

slm kızlar nasılsınız işlerin yoğunluğundan 10 gündür giremdim
umarım herkes iyidir.

yarın benimde şeker yüklemem var bakalım nasıl geçicek

umarım çok midem bulnmaz.

canım bende çok korkmuştum tadı kötü falan denilmişti. ama söylenildiği gibi değil. ben bir kerede içtim hepsini.
inşallah sonucun ii çıkar opuyorumnanaktan

figen hasan paşa köftede güsel olur bence. değişik olur.
patlıcanlarla uğraşmazsın hem sıcakta.
kolay gelsın cnm

tşk cnm umarım çok zorlanmam limon filan götür diyolar ama
şutarafagitti

bende götürdüm sordum ordakılere çok sıkma 1-2 damla sık, çok sıkarsan sonucu etkiler dediler . ben 2 damla sıktım gayet güsel içtim :)) sonucumda ii çıktı.. şüküürr..

bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnmopuyorumnanaktan

sağol cnm

ya bugün nette mi bişey var sitedemi anlamadım çok yavaş sizindemi öyle

ayynen asocum vereliniortak

nalancım menüyü hasan paşa köftesinemi çevirsemm patlıcan oturtma ağır mı olur arkadaşlar bijoo arkadaşım ne dersin
bence hasanpaşa köfte yap. herkes patlıcanı sevmeyebiliyor. hem bir kere yapmıştın o köfteden bize, gayet güzel gitmişti valla..

kadercim site yavaş bugünlerde. sanırım aşırı yüklenmeden oluyor..

Nalancım,başka doktordan randevu aldım.Kendi doktorumun önerdiği doktordan aldım.Hem yarın muayne ederim hem de yazarız yüklemeyi yaptırırız dedi.Yaniiii yarın kızımı görebilcem

ii sevindim valla, inşallah yarın hayırlısıyla rahat atlatırsın yüklemeyi cnm, yanına gazete felan al okursun beklerken zaman geçer...

Ohh ellerine sağlık nalancım.ben hala dötümü kaldıramadım şekere gitcez diye bişey yapmadım.bi silip süpürsem hiç fena olmıcak aslında.

aman bu saatten sonra yorma kendini, misafir gelmicekse bugünlük kalsın, yarın erken girişirsin hastaneden dönünce...

nalan maşallah kızına kocaman olmuş

saol canım, evet kocaman oldu valla ...

bir tek toz almak kaldı :dance: her yerimden terler iniyor o ayrı tabiii..

valla ben de bu sene hiiiççkimseleri almicam iftara yani alamicam.. kendimize zor yemek yapıyorum :bbo:

ellerine sağlık tatlım, bende almayı düşünmüyorum ama bakalım belki aniden fikir değiştirebilirim...

bence hasanpaşa köftesi daha ii olur, hem yapmasıda daha basit, ben onun içine azcık konserve bezelye ya da garnitürde koyuyorum dahada doyurucu oluyo...

bu arada bugünde evlilik yıldönünüm
allahın izniyle sağsalim 1 yılı doldurduk bakalım kavgasız gürültüsüz.

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...

Nalan kaçmış bak yemeğe mi gitti acaba.=)afiyet olsun nalancım:)

yok kaçmadım henüz, diyet listemi dün doldurmamıştım, her gün her öğün ne yediğimi yazıyorum ya onu yazdım, bugün yediklerimide yazdım, kocişim aradı bu arada onunlada konuştum, birazdanda yimek yicem, ay acıktım valla birden...

Yemek muhabbetlerinden acıkıyor insan yahu:) benim canım şidmi sıcacık pideye tereyağı sürüp içine tulum peynir koyup yemek istedi :)

site çok yavaş canım kaderr evllik yıldönümün kutlu olsunnn :) bir senede çocuk yapanlardansınn :) yarencim öyle yapem baliii gerçi köftelerede şekil vermek zor oluyor ama napammm

uff çok sıcakkkkk ayaklarım ilk defa şişdi normal ayakkabı giymiştim hep spor ayakkabı giyerim ayakkabıların üstüne basıyorummm

bugün lcw gittim çok güsel bir elbise vardı hamile elbisesi alıp almamak arasında kaldımmm dedim zati az kaldı e yazda bitiyor dedim çıktımmmm

döndüm askılı tşört aldımmm çok sıcakk yaaaa giyerim dedimmm çok sık terliyorumm

idare edilcek gibi değilll dün bursadan çok kaliteli değil ama pamuklu gecelikte aldım bir tane almıştım yetmiyor sucuk gibi terliyorummm eşimin atletlerini birlikte kullanıyoruz zartennn onlarda artık dar geliyor zatiii :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…