izindeydim yarencim. bugün geldim.
şansıma 40 derecenin üzerinde sıcaklarla başladım işe
Ben d eçok severim iftar sofralarını.Özellikle annemlere:) hatta bu sene oruç tutamıyorum ya özendim çok oruç tutmaya sırf iftardaki huzur için.iftarlar çok huzurlu oluyor çünkü. Bu senelik böyle yapcak bişi yok:)hadi darısı başına da bi kalkamadım toz almaya. şunu yollim de kalkim bari yemek vaktime az kalmış..
tutsa da tutmasa da maksat beraber olmak olsun ama hem sıcaklar hem de hamilelik dediğin gibi çağırmasınlar da çağırmayalım da. bu yıl böyle olsun yoksa ben severim iftara misafiri..
slm kızlar nasılsınız işlerin yoğunluğundan 10 gündür giremdim
umarım herkes iyidir.
yarın benimde şeker yüklemem var bakalım nasıl geçicek
umarım çok midem bulnmaz.
zaten dikkat ediyorum da artık katlancam napayım yapcak bişey yok işte :Sasocum mide yanması bendede var gece ölüyorum
güselim miden hiç boş kalmasın az ve sık yee ben biras onu uyguluyorum kızartma tarzı şeylerden uzak durrr
canım bende çok korkmuştum tadı kötü falan denilmişti. ama söylenildiği gibi değil. ben bir kerede içtim hepsini.
inşallah sonucun ii çıkar opuyorumnanaktan
tşk cnm umarım çok zorlanmam limon filan götür diyolar ama
şutarafagitti
bende götürdüm sordum ordakılere çok sıkma 1-2 damla sık, çok sıkarsan sonucu etkiler dediler . ben 2 damla sıktım gayet güsel içtim :)) sonucumda ii çıktı.. şüküürr..
bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnmopuyorumnanaktan
ayynen asocum vereliniortakBen d eçok severim iftar sofralarını.Özellikle annemlere:) hatta bu sene oruç tutamıyorum ya özendim çok oruç tutmaya sırf iftardaki huzur için.iftarlar çok huzurlu oluyor çünkü. Bu senelik böyle yapcak bişi yok:)
bence hasanpaşa köfte yap. herkes patlıcanı sevmeyebiliyor. hem bir kere yapmıştın o köfteden bize, gayet güzel gitmişti valla..nalancım menüyü hasan paşa köftesinemi çevirsemm patlıcan oturtma ağır mı olur arkadaşlar bijoo arkadaşım ne dersin
Nalancım,başka doktordan randevu aldım.Kendi doktorumun önerdiği doktordan aldım.Hem yarın muayne ederim hem de yazarız yüklemeyi yaptırırız dedi.Yaniiii yarın kızımı görebilcem
Ohh ellerine sağlık nalancım.ben hala dötümü kaldıramadım şekere gitcez diye bişey yapmadım.bi silip süpürsem hiç fena olmıcak aslında.
nalan maşallah kızına kocaman olmuş
bir tek toz almak kaldı :dance: her yerimden terler iniyor o ayrı tabiii..
valla ben de bu sene hiiiççkimseleri almicam iftara yani alamicam.. kendimize zor yemek yapıyorum :bbo:
nalancımm onu yapalım dedik ama ağır jmı olur dersin patlıcanlatı fırında az yağda pişircemm
yada köftemi yapsam çanak gibi şekil veriyorsun içinede patates püresi koyuyorsun fırında pişiyorrr hasn paşa köftesiii onumu yapayim
bu arada bugünde evlilik yıldönünüm
allahın izniyle sağsalim 1 yılı doldurduk bakalımkavgasız gürültüsüz.
Nalan kaçmış bak yemeğe mi gitti acaba.=)afiyet olsun nalancım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?