2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kesinlikle asocum iftarların tadı bir başka oluyor nerde olursan ol ister evde ister dışarda iftarda içtiğim bir kase çorbanın zevkini hiç bir zaman alamam ben bu sene böyle geçiyor ramazan kısmet böyleymiş boshayallersmile

inşallah cnm ya resmen şaka gibi olay oldu:) neyse artık o doktorun hastasıymışım gibi arada ona da giderim işte iyi olur.saat resmen 2 olmuş sabahtan beri burda çençen çene çaldım vakit nasıl geçmiş anlamadım.şekeri bekleyim zaman geçsin diye beklerken 2 olmuş saat:)

ayynen asocum vereliniortak

bence hasanpaşa köfte yap. herkes patlıcanı sevmeyebiliyor. hem bir kere yapmıştın o köfteden bize, gayet güzel gitmişti valla..

he ondan kızzzzz yapmıştım sizeee onada şekil vermek zor ama yetişirr erken çıkıyorum pişirmeğede iftara yakın koyarım fırınaa :)

menü değişmiştir hasan paşa köftesii şekillerde bozuk oluversin artıkın yabancı değillerr nasıl olsaa :).):)

Yemek muhabbetlerinden acıkıyor insan yahu:) benim canım şidmi sıcacık pideye tereyağı sürüp içine tulum peynir koyup yemek istedi :)

ay asoş ne kadar güzel gider valla ama ben eski kaşarla daha çok severim, bu sene daha hala pide açılışını yapamadım, c.tesi günü şeker yüklemesini atlatayım, Allah kısmet ederse pazar günü kaçamak günüm olacak, pazar sabah kahvaltıda hem çay içecem hem pide hemide bal yicem, sefam olsun valla...

ay bak şimdiden sevindirik oldum valla...

aynen canım benim ya,şimdi hiç ramazan gibi gelmiyor bana zaten.Normal bir günmüş gibi geliyor. Seneye kısmet olursa hep beraber acısını çıkarırız.Bebişleirmizi de alır güzel bir iftara gideriz:)

ohhhhh sefan olsun canım benimm afiyetler olsun şimdiden.hak ettin valla güzel bir pideyi sen.Ohh ohh afiyet olsun yarasın kızına:)

hep öle oluyo burda takılınca, insan bilgisayarın başından kalkamıyo bi türlü...

göremedim bilmiyorumkismile

http://butik.files.wordpress.com/2007/06/ashe2.jpg

burdan görebiliyormusun, resimi bilgisayara indirmedim, sitenin linkini verdim direk...

ohhhhh sefan olsun canım benimm afiyetler olsun şimdiden.hak ettin valla güzel bir pideyi sen.Ohh ohh afiyet olsun yarasın kızına:)

yarasın valla, hiç kaçamak yapmadım daha yarın tam bir hafta oluyo, artık pazar günü hem kendimi hem kızımı ödüllendircem, sonra aynen devam rejime...

nalan çok hooşş ve değişikkkmiş gerçekten .

dimi bende çok beğendim ama daha kesin değil tabi daha yeni başladım araştırmaya...

cıkss açılmadı bende yasaklı galiba bilmiyorumkismile

indirdim senin görebileceğin siteden yükledim canım inşallah şimdi görünür...

evet şimdi gördüm değişikmiş bilezik gibi görünüyor arkası di mi
bende farklı birşeyler arıyorum bakalım bulabilecekmiyim bilmiyorumkismile

evet bilezik gibi, arkasınada şeker yapılır, insanlar süs olarak da kullanabilir hiç olmazsa, ya da magnetli yapılır mesela dolaba felan asılır..

bunu nerden buldum biliyo musun, bebek şekeri diye google da arattım sonra google üstünde görseller diye bi bölüm var ya ordan, bazı sitelerde acayip değişik modeller var..
burda bazı modeller var bi bak istersen...

Bebek Şekeri Modelleri, Bebek Şekeri Sepetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…