Ben d eçok severim iftar sofralarını.Özellikle annemlere:) hatta bu sene oruç tutamıyorum ya özendim çok oruç tutmaya sırf iftardaki huzur için.iftarlar çok huzurlu oluyor çünkü. Bu senelik böyle yapcak bişi yok:)
inşallah cnm ya resmen şaka gibi olay oldu:) neyse artık o doktorun hastasıymışım gibi arada ona da giderim işte iyi olur.saat resmen 2 olmuş sabahtan beri burda çençen çene çaldım vakit nasıl geçmiş anlamadım.şekeri bekleyim zaman geçsin diye beklerken 2 olmuş saat:)ii sevindim valla, inşallah yarın hayırlısıyla rahat atlatırsın yüklemeyi cnm, yanına gazete felan al okursun beklerken zaman geçer...
aman bu saatten sonra yorma kendini, misafir gelmicekse bugünlük kalsın, yarın erken girişirsin hastaneden dönünce...
saol canım, evet kocaman oldu valla...
ellerine sağlık tatlım, bende almayı düşünmüyorum ama bakalım belki aniden fikir değiştirebilirim...
bence hasanpaşa köftesi daha ii olur, hem yapmasıda daha basit, ben onun içine azcık konserve bezelye ya da garnitürde koyuyorum dahada doyurucu oluyo...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...
yok kaçmadım henüz, diyet listemi dün doldurmamıştım, her gün her öğün ne yediğimi yazıyorum ya onu yazdım, bugün yediklerimide yazdım, kocişim aradı bu arada onunlada konuştum, birazdanda yimek yicem, ay acıktım valla birden...
ayynen asocum vereliniortak
bence hasanpaşa köfte yap. herkes patlıcanı sevmeyebiliyor. hem bir kere yapmıştın o köfteden bize, gayet güzel gitmişti valla..
bu arada bugünde evlilik yıldönünüm
allahın izniyle sağsalim 1 yılı doldurduk bakalımkavgasız gürültüsüz.
Yemek muhabbetlerinden acıkıyor insan yahu:) benim canım şidmi sıcacık pideye tereyağı sürüp içine tulum peynir koyup yemek istedi :)
aynen canım benim ya,şimdi hiç ramazan gibi gelmiyor bana zaten.Normal bir günmüş gibi geliyor. Seneye kısmet olursa hep beraber acısını çıkarırız.Bebişleirmizi de alır güzel bir iftara gideriz:)Kesinlikle asocum iftarların tadı bir başka oluyor nerde olursan ol ister evde ister dışarda iftarda içtiğim bir kase çorbanın zevkini hiç bir zaman alamam ben bu sene böyle geçiyor ramazan kısmet böyleymiş boshayallersmile
bu arada bugünde evlilik yıldönünüm
allahın izniyle sağsalim 1 yılı doldurduk bakalımkavgasız gürültüsüz.
kızlar bebek şekeri olarak bu nasıl...
ohhhhh sefan olsun canım benimm afiyetler olsun şimdiden.hak ettin valla güzel bir pideyi sen.Ohh ohh afiyet olsun yarasın kızına:)ay asoş ne kadar güzel gider valla, bu sene daha hala pide açılışını yapamadım, c.tesi günü şeker yüklemesini atlatayım, Allah kısmet ederse pazar günü kaçamak günüm olacak, pazar sabah kahvaltıda hem çay içecem hem pide hemide bal yicem, sefam olsun valla...
ay bak şimdiden sevindirik oldum valla...
inşallah cnm ya resmen şaka gibi olay oldu:) neyse artık o doktorun hastasıymışım gibi arada ona da giderim işte iyi olur.saat resmen 2 olmuş sabahtan beri burda çençen çene çaldım vakit nasıl geçmiş anlamadım.şekeri bekleyim zaman geçsin diye beklerken 2 olmuş saat:)
göremedim bilmiyorumkismile
hep öle oluyo burda takılınca, insan bilgisayarın başından kalkamıyo bi türlü...
http://butik.files.wordpress.com/2007/06/ashe2.jpg
burdan görebiliyormusun, resimi bilgisayara indirmedim, sitenin linkini verdim direk...
Fınfıkcım şimdi oldu mu....
ohhhhh sefan olsun canım benimm afiyetler olsun şimdiden.hak ettin valla güzel bir pideyi sen.Ohh ohh afiyet olsun yarasın kızına:)
nalan çok hooşş ve değişikkkmiş gerçekten .
cıkss açılmadı bende yasaklı galiba bilmiyorumkismile
kızlar bebek şekeri olarak bu nasıl...
evet şimdi gördüm değişikmiş bilezik gibi görünüyor arkası di mi
bende farklı birşeyler arıyorum bakalım bulabilecekmiyim bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?