2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalancım sağol canım.
tetanoz aşışını doktoruma sordum oda temmuz sonuna kadar yaptır dedi.
hem sağlık ocağına kayıt oldum hemde aşımı yaptırdım. 1 eylülde 2. doz olucak.
bazen elimi kolumu farketmeden çizdiriyorum. içim rahat ediyor.
bende hiçbir yan ekisi olmadı.
kızlar size kıyafet konusunda soracağım şeyler var.
şimdi bebişlerimiz kış bebeği olacağı için ben kadife tulumlardan aldım.
1-2 tane penye almak istiyorum.
birde hastane çıkış takımları konusunda kararszı kaldım.
5 li takımlarda battaniye yok.
10 lu takımlara ne alakaysa atlet ve külot koymuşlar üstelik minicik.
gereksiz bir parça ilk aylar atlet ve kilot giyemeyecek.
birde penyeden takımlar.
aranızda alan var mı yada hastane çıkışı olarak tek parçalardan ne götürmem lazım kafam karıştı?

yok yok senin menün daha iştah açıcıymış hımmmcokacimcoook

FINFIK bebişin iyidir umarım. bir problem vardı barsaklarında galiba sonuç ne oldu? tatilde olduğum için uzak kaldım konulara? herşey yolundadır inşallah!

CANAH'ın son durumu ne onunda problem vardı?

hepinizi ve bebişleriniz iyidir inşallah!
benim cuma dr. kontrolüm var.
ve şeker yüklemesi yapılacak!

selam canım hoşgeldin, yorulmuşsundur baya.. ben de sonuçları almak için beklemiştim hastanede çok yorulmuştum.. uyu biraz dinlen canım..
sonuçlarında inşallah güzel çıkar.

hosbuldum canim hemde ne yorulmak yaa hastanede koltukta uyudum valla. 5 bucuktan beridir ayaktayim uykum gelio. insaallah sonuclarda guzel cikar..

selammm
ohh iftara davetler var ne güsselll.
eşimde iftara çağıranlara gitmiyelım nasısa biz çağıramıcaz sen hamılesın dedı :)))
geçen sene gittiklerimizi hep bızde çağırdık ozaman bıle zor olmuştu koştur koştur . çok yoğundu . şimdi düşünemıyorum .:bbo:
kayınvalıdemlerı çağırmayı hiç düşünmüyorum zaten . :umursamaz: busene de gelmesınler .

inşallah taş düşürmüyordur, gerçekten kötü bi şeymiş taş düşürmek...

kendi dr.undandn mı yoksa hastane dr.undan mı randebvu alcen tatlım...

geçmiş olsun, mideni zorlicak yemekler yeme cnm, bide yemekten sonra en az 1 saat yatma oturki miden yediklerini hazmetsin...

selam millet nasilsiniz? bugun sabahin korunde kalktim seker testi icin seker testi yapdirdim sonuclar doktoruma gidecek o daha sonra cevap yollucak bize. cok fena uykum gelio biraz yatsam ii olur galiba..

inşallah sonuçlar ii çıkar...

kız dün börek bugün poğaça sen rejimi ii ce boşladın valla....kaydirigubbakcemile

Allahtan öğlen düzgün yemişsin, salata felan yeseydin bol bol bari...

iftar için patlıcan oturtma ağır olmaz mı acaba...akannehir

Herkesler misafir hazırlığında:) Bize de dün arkadaşımız geldi.Ben bu sene iftara misafir alır mıyım meçhul çok yoruluyorum tansiyonum zorluyor beni.Tansiyon problemim feci. Aldığım duyumlara göre kaynanalar bugün istanbulda olcaklardı acaba geldiler mi.bize gelcez demediler ama ben de aramak istemiyorum bana ne bana ne=)))

Nalancım,başka doktordan randevu aldım.Kendi doktorumun önerdiği doktordan aldım.Hem yarın muayne ederim hem de yazarız yüklemeyi yaptırırız dedi.Yaniiii yarın kızımı görebilcem

bir tek toz almak kaldı :dance: her yerimden terler iniyor o ayrı tabiii..

valla ben de bu sene hiiiççkimseleri almicam iftara yani alamicam.. kendimize zor yemek yapıyorum :bbo:

bende nihayet yemeklerimi yaptım, meyvemi yedim, çamaşırlarımı astım, şimdide ayaklarımı uzattım dinleniyorum, valla ayaklarım şişmiş görünüyo, en geç 1 saat içinde kalkim öğlen yemeğimi yiyeyim...

Ohh ellerine sağlık nalancım.ben hala dötümü kaldıramadım şekere gitcez diye bişey yapmadım.bi silip süpürsem hiç fena olmıcak aslında.

bir tek toz almak kaldı :dance: her yerimden terler iniyor o ayrı tabiii..

valla ben de bu sene hiiiççkimseleri almicam iftara yani alamicam.. kendimize zor yemek yapıyorum :bbo:
elleirne sağlıkkkk ohh miss ne güzel.
Aynen ben de kendimize zor yapıyorum yemeği.Hem sıcak hem tansiyon :S Kimselere kusura bakmasın zaten benim kocam da oru ç tutmuyo bizi de çağırmasınlar:)

elleirne sağlıkkkk ohh miss ne güzel.
Aynen ben de kendimize zor yapıyorum yemeği.Hem sıcak hem tansiyon :S Kimselere kusura bakmasın zaten benim kocam da oru ç tutmuyo bizi de çağırmasınlar:)

hadi darısı başına da bi kalkamadım toz almaya. şunu yollim de kalkim bari yemek vaktime az kalmış..

tutsa da tutmasa da maksat beraber olmak olsun ama hem sıcaklar hem de hamilelik dediğin gibi çağırmasınlar da çağırmayalım da. bu yıl böyle olsun yoksa ben severim iftara misafiri..

nalancımm onu yapalım dedik ama ağır jmı olur dersin patlıcanlatı fırında az yağda pişircemm

yada köftemi yapsam çanak gibi şekil veriyorsun içinede patates püresi koyuyorsun fırında pişiyorrr hasn paşa köftesiii onumu yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…