Miracle pokum çıktı işte dün hem alışveriş hem temizlik hem yemek sabah 10 akşam 10, 12 saat mesai yapmışım valla:bbo:
inanırım canım misafir gelmeden önce ayrı bi dert varken ayrı bi dert gittikten sonra evin içine edilmiş oluyor o ayrı bi dert ama ii yapmışsın görümcen yurtdışından gelmiş mecbur çağrılacak akşama pek bişey kalmamış zaten misafir gibi oturmasınlar gelince kalkıp yardım etsinler sana...
fık fıkçım menün gayet güsel nalan aarkadaşımı dediği gibi iftarlıkta koyarsınn iyi olurrr
benimde yarın geliyor misafirim
patlıcan oturtma, pilav ,cacık, zeytinyağlı dolma(biber) yetişirse taze fasulye iftarlık olucakkk tabe annem yardıma gelcek yoksa nasıl yetişirrr
selam canım hoşgeldin, yorulmuşsundur baya.. ben de sonuçları almak için beklemiştim hastanede çok yorulmuştum.. uyu biraz dinlen canım..
sonuçlarında inşallah güzel çıkar.
selam kızlar nasılsınız ?
fınfık bence menün güzel canım daha ne olsun diyorum, hem hamilesin hem bu sıcakta yemek yapmak hiç çekilmiyor.
ben de bugün evi süpürdüm toz alıcam mutfağı toplıycam yerleri silcem daha çok işim var ama dinlene dinlene yapıcam.. çamaşır yıkama ütüleme işini dün hallettim Allahtan.
eşim işyerinde idrar tahlili vermiş doktor üroloji doktoruna görün taş düşürüyor olabilirsin demiş sabah sabah içim sıkıldı.. yarına randevu aldık inşallah önemli birşey çıkmaz..
yok kız değilim değilim.zaten şimdi doktor aradı.Yarın sabah gel ben de muayne edeyim öyle yapalım yüklemeni fln dedi.hemd e problem çıkmamış olur hastanede dedi.Şimdi yarın için doktordan randevu alcam.
son 1 haftada 2 şişe gaviscon bitirdim geceleri o kadar mı çok yanar bir mide yaa, 2 günlük demir ilacım var bitince sağlık ocağına gidip gavisconla birlikte yazdırıcam..
midem rahatsız olmasın diye rezene içmeye başladım günde 2-3 fincan kadar. dün rahat geçti inşallah öyle devam eder..
aranızda rezene içen var mı ?
selam millet nasilsiniz? bugun sabahin korunde kalktim seker testi icin seker testi yapdirdim sonuclar doktoruma gidecek o daha sonra cevap yollucak bize. cok fena uykum gelio biraz yatsam ii olur galiba..
iş yerindeyim nalanım dolabım boşalmış burda
birazdan gidip alışverişimi yapıcam peynirim domates-salatalığımda kalmamış sabah poğça yemek zorunda kaldımboshayallersmile
neyse şimdi ızgara etimi yedim doyurdum oğluşumu :asigim:
fık fıkçım menün gayet güsel nalan aarkadaşımı dediği gibi iftarlıkta koyarsınn iyi olurrr
benimde yarın geliyor misafirim
patlıcan oturtma, pilav ,cacık, zeytinyağlı dolma(biber) yetişirse taze fasulye iftarlık olucakkk tabe annem yardıma gelcek yoksa nasıl yetişirrr
Ohh ellerine sağlık nalancım.ben hala dötümü kaldıramadım şekere gitcez diye bişey yapmadım.bi silip süpürsem hiç fena olmıcak aslında.bende nihayet yemeklerimi yaptım, meyvemi yedim, çamaşırlarımı astım, şimdide ayaklarımı uzattım dinleniyorum, valla ayaklarım şişmiş görünüyo, en geç 1 saat içinde kalkim öğlen yemeğimi yiyeyim...
elleirne sağlıkkkk ohh miss ne güzel.bir tek toz almak kaldı :dance: her yerimden terler iniyor o ayrı tabiii..
valla ben de bu sene hiiiççkimseleri almicam iftara yani alamicam.. kendimize zor yemek yapıyorum :bbo:
melodi bayadır yoktun galıba sen ?
elleirne sağlıkkkk ohh miss ne güzel.
Aynen ben de kendimize zor yapıyorum yemeği.Hem sıcak hem tansiyon :S Kimselere kusura bakmasın zaten benim kocam da oru ç tutmuyo bizi de çağırmasınlar:)
inşallah taş düşürmüyordur, gerçekten kötü bi şeymiş taş düşürmek...
kendi dr.undandn mı yoksa hastane dr.undan mı randebvu alcen tatlım...
geçmiş olsun, mideni zorlicak yemekler yeme cnm, bide yemekten sonra en az 1 saat yatma oturki miden yediklerini hazmetsin...
inşallah sonuçlar ii çıkar...
kız dün börek bugün poğaça sen rejimi ii ce boşladın valla....kaydirigubbakcemile
Allahtan öğlen düzgün yemişsin, salata felan yeseydin bol bol bari...
iftar için patlıcan oturtma ağır olmaz mı acaba...akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?