Mercimek çorbası
Paçanga Böreği
Patlıcan Salatası
Zeytinyağlı taze fasülye
Köfte/patates kızartma
Pilav
Tatlı
benneyaptımki
Bencede ama napayım işte ille kocam da gelcekmiş.Sabah işleri vardı o yüzden 1 saate kdr gelcek bakalım sabah kahvaltı yaptım ben zaten. doktor sabah aç karnına olcan diye bişey yok dedi. yüklemeden en az 3-4 saat önce bir şey yeme yeter dedikeşke uyanır uyanmaz gidebileceğin erken bi saate ayarlasaydın asocum şimdiye biterdi sende çok aç kalmamış olurdun..
Bencede ama napayım işte ille kocam da gelcekmiş.Sabah işleri vardı o yüzden 1 saate kdr gelcek bakalım sabah kahvaltı yaptım ben zaten. doktor sabah aç karnına olcan diye bişey yok dedi. yüklemeden en az 3-4 saat önce bir şey yeme yeter dedi
al benden de o kadarMemnunum yavrim erkek olmasından dolayı 2 kat daha memnunum kadın doktorlar bana göre değilmiş sempatiksalakcinni..
ben 2 kere oldumselam kızlar
tetanoz aşısını herkes vuruldumu?benim doktorum gerek yok dedi ama çoğu kişi aşısını olmuş napsam acaba?
selam kızlar nasılsınız ?
fınfık bence menün güzel canım daha ne olsun diyorum, hem hamilesin hem bu sıcakta yemek yapmak hiç çekilmiyor.
ben de bugün evi süpürdüm toz alıcam mutfağı toplıycam yerleri silcem daha çok işim var ama dinlene dinlene yapıcam.. çamaşır yıkama ütüleme işini dün hallettim Allahtan.
eşim işyerinde idrar tahlili vermiş doktor üroloji doktoruna görün taş düşürüyor olabilirsin demiş sabah sabah içim sıkıldı.. yarına randevu aldık inşallah önemli birşey çıkmaz..
yok kız değilim değilim.zaten şimdi doktor aradı.Yarın sabah gel ben de muayne edeyim öyle yapalım yüklemeni fln dedi.hemd e problem çıkmamış olur hastanede dedi.Şimdi yarın için doktordan randevu alcam.iyi o zaman canım sabah kahvaltı yaptıysan bende sabahtan beri açsın sanıyorum...
geçmiş olsun cnm inş bişey cıkmaz
yok kız değilim değilim.zaten şimdi doktor aradı.Yarın sabah gel ben de muayne edeyim öyle yapalım yüklemeni fln dedi.hemd e problem çıkmamış olur hastanede dedi.Şimdi yarın için doktordan randevu alcam.
50'lik istedi benden doktor.O yüzden sabah aç olmana gerek yok dedi.yüklemeden önce 3-4saat bişey yeme yeter dedi bana.3 saatlik açlık yetiyomuymuş asoşum en az 8 saat demişlerdi bana
inşallah yüksek çıkmaz :Saruboceq:
Yok canım geceden itibaren aç susuz kal gibi bişey demedi bana. zaten şimdi randevu aldım sabaha kaldı.Ne yüklemeymiş yaa .En iyisi iki doktorla bu işi devam ettirmek.al benden de o kadar
ben 2 kere oldum
aso canım bu saat şeker yüklemesi için geç değil mi? geceden itibaren aç susuz ilk seni alması gerekirdi doktorun ama elbet bildiği vardır heralde hadi hayırlısı bakalaım
çalışan bayanlar ssk ya hamilelik bildirirsinde bulunan varmı? Nasıl yapıcaz. vizite kagıdı ve kimlik yetiyormus sanırım. hastanede mi yapıcaz gec kalıcam diye korkuyorum bnedebilmiyorumkismile
selam kızlar nasılsınız ?
fınfık bence menün güzel canım daha ne olsun diyorum, hem hamilesin hem bu sıcakta yemek yapmak hiç çekilmiyor.
ben de bugün evi süpürdüm toz alıcam mutfağı toplıycam yerleri silcem daha çok işim var ama dinlene dinlene yapıcam.. çamaşır yıkama ütüleme işini dün hallettim Allahtan.
eşim işyerinde idrar tahlili vermiş doktor üroloji doktoruna görün taş düşürüyor olabilirsin demiş sabah sabah içim sıkıldı.. yarına randevu aldık inşallah önemli birşey çıkmaz..
benim de kasıklarım çok ağrıdı dün yaa. öyle gelip giden bişey değildi sürekli ağrıdı. uzun zaman sonra korktum valla :bbo:
valla öyle olmuştu di mi.. 3 gün elim ayağım ağrımıştı mahvolmuştum evet. o zaman tatil dönüşü temizliğiydi ama. şimdi dinlene dinlene yapıyorum sistemli bir şekilde :) yarın da ağrır oram buram ama o zamanki gibi olmaz. ben seviyorum ya temizlik yapmayı :)
kız bi bak bebişimizin adı altında ne yazıyo "değerler normal" :roflol:
günaydın kızlar. cuma günü diyetisyene gittim kan testlerimde kolestrolum yüksek cıktı hayatımda ilk defa kolestrolüm yüksek.. neyse diyet listemi hazırladık. seker aclık tokluk bakıldı değerler normal bu kadar şekersizliğe yükselmiyor tabi... bu cuma tekrar diyetisyen ve bebişimin kontrolü var.. sıcaklardan geçen hafta işe gidemedim bu hafta inşallah kötü olmam.. kendinize iyi bakın yawruzllar
Nalancım aynen öyle yorulmadan bişey olmuyor bakma böyle dediğime.Ben de bir işe başladım mı bitsin diye uğraşırır dururum.Bir anda yorulayım bitsin dinleneyim moduna girerim
Nalan sana akşamki menümü söylesem acaba az mı olur bir değerlendirsene
Mercimek çorbası
Paçanga Böreği
Patlıcan Salatası
Zeytinyağlı taze fasülye
Köfte/patates kızartma
Pilav
Tatlı
benneyaptımki
hello şişkolar
yine çok sıcak
yine çok acıktım boshayallersmile
3 saatlik açlık yetiyomuymuş asoşum en az 8 saat demişlerdi bana
inşallah yüksek çıkmaz :Saruboceq:
evet ya acıkmıştım zaten öğle yemeğimi yerim artık:) Neyse sabahtan kalkar kalkmaz giderim hemen randevu alayımohh böyle daha iyi olmuş hemen bişeyler yersin şimdi :))
kolay gelsin ve geçmiş olsun..taş düşürse ağrısı olmazmıydı inş.önemli bişey değildir...
selam millet nasilsiniz? bugun sabahin korunde kalktim seker testi icin seker testi yapdirdim sonuclar doktoruma gidecek o daha sonra cevap yollucak bize. cok fena uykum gelio biraz yatsam ii olur galiba..
hamarat hatun döktümüşsün maşallah eline sağlık...
daha ne olsun kuzum bu sıcakta
boşansınlarda semerlerini yesinler boshayallersmile
Aman fınfık benecde yeter yaa hamilesin sen ne gerek var.Yemeğe geldiklerine şükretsinler
kız sen haftasonu misafir ağırlıcaktın kaynanan görümcen ben bunu haftasonu yaptın sanıyorum ya işten eve gidip bu kadar yorma kendini ....
yok canım gayet güzel olmuş daha fazlasını yiyemezler ki zaten bu havada...
eğer sofra biraz daha zengin dursun istersen komposto, cacık, kavun, karpuz, reçel, zeytin, kaşar gibi atıştırmalıklardan bir kaç tanesinide küçük kaselerle sofraya koyabilirsin, böylelikle sen servis yaparken onlarında ağzı boş durmaz pide ile yerler onları hemde sofra çok kalabalık durur, tabi keyfin isterse...
ama menü gayet yeterli, bi de pide aldınmı misler gibi daha ne olsun...
hoş geldin iloş, meyveni yemedin mi arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?