2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşke uyanır uyanmaz gidebileceğin erken bi saate ayarlasaydın asocum şimdiye biterdi sende çok aç kalmamış olurdun..
Bencede ama napayım işte ille kocam da gelcekmiş.Sabah işleri vardı o yüzden 1 saate kdr gelcek bakalım sabah kahvaltı yaptım ben zaten. doktor sabah aç karnına olcan diye bişey yok dedi. yüklemeden en az 3-4 saat önce bir şey yeme yeter dedi

iyi o zaman canım sabah kahvaltı yaptıysan bende sabahtan beri açsın sanıyorum...

selam kızlar nasılsınız ?

fınfık bence menün güzel canım daha ne olsun diyorum, hem hamilesin hem bu sıcakta yemek yapmak hiç çekilmiyor.

ben de bugün evi süpürdüm toz alıcam mutfağı toplıycam yerleri silcem daha çok işim var ama dinlene dinlene yapıcam.. çamaşır yıkama ütüleme işini dün hallettim Allahtan.

eşim işyerinde idrar tahlili vermiş doktor üroloji doktoruna görün taş düşürüyor olabilirsin demiş sabah sabah içim sıkıldı.. yarına randevu aldık inşallah önemli birşey çıkmaz..

Memnunum yavrim erkek olmasından dolayı 2 kat daha memnunum kadın doktorlar bana göre değilmiş sempatiksalakcinni..
al benden de o kadar

selam kızlar
tetanoz aşısını herkes vuruldumu?benim doktorum gerek yok dedi ama çoğu kişi aşısını olmuş napsam acaba?
ben 2 kere oldum

aso canım bu saat şeker yüklemesi için geç değil mi? geceden itibaren aç susuz ilk seni alması gerekirdi doktorun ama elbet bildiği vardır heralde hadi hayırlısı bakalaım

çalışan bayanlar ssk ya hamilelik bildirirsinde bulunan varmı? Nasıl yapıcaz. vizite kagıdı ve kimlik yetiyormus sanırım. hastanede mi yapıcaz gec kalıcam diye korkuyorum bnedebilmiyorumkismile

geçmiş olsun cnm inş bişey cıkmaz

iyi o zaman canım sabah kahvaltı yaptıysan bende sabahtan beri açsın sanıyorum...
yok kız değilim değilim.zaten şimdi doktor aradı.Yarın sabah gel ben de muayne edeyim öyle yapalım yüklemeni fln dedi.hemd e problem çıkmamış olur hastanede dedi.Şimdi yarın için doktordan randevu alcam.

3 saatlik açlık yetiyomuymuş asoşum en az 8 saat demişlerdi bana
inşallah yüksek çıkmaz :Saruboceq:
50'lik istedi benden doktor.O yüzden sabah aç olmana gerek yok dedi.yüklemeden önce 3-4saat bişey yeme yeter dedi bana.
Yok canım geceden itibaren aç susuz kal gibi bişey demedi bana. zaten şimdi randevu aldım sabaha kaldı.Ne yüklemeymiş yaa .En iyisi iki doktorla bu işi devam ettirmek.

son 1 haftada 2 şişe gaviscon bitirdim geceleri o kadar mı çok yanar bir mide yaa, 2 günlük demir ilacım var bitince sağlık ocağına gidip gavisconla birlikte yazdırıcam..
midem rahatsız olmasın diye rezene içmeye başladım günde 2-3 fincan kadar. dün rahat geçti inşallah öyle devam eder..
aranızda rezene içen var mı ?

kolay gelsin ve geçmiş olsun..taş düşürse ağrısı olmazmıydı inş.önemli bişey değildir...

benimde dünden beri ağrıyo geçmedi, demek hepimizde olmaya başlamış...kesin ağrır yarında bi yerlerin ama çok ağrımasa bari, benim nedense hep totom et kesiyo...

geçmiş olsun umarım kolesterolün en kısa zamanda düşer, bakalım hamileliğin sonuna kadar daha ne rahatsızlıklar çıkacak...

Nalancım aynen öyle yorulmadan bişey olmuyor bakma böyle dediğime.Ben de bir işe başladım mı bitsin diye uğraşırır dururum.Bir anda yorulayım bitsin dinleneyim moduna girerim

aynen bende öle yapıyorum sonra koltuğa yapışıyorum yorgunluktan...

Nalan sana akşamki menümü söylesem acaba az mı olur bir değerlendirsene

Mercimek çorbası
Paçanga Böreği
Patlıcan Salatası
Zeytinyağlı taze fasülye
Köfte/patates kızartma
Pilav
Tatlı

benneyaptımki

yok canım gayet güzel olmuş daha fazlasını yiyemezler ki zaten bu havada...

eğer sofra biraz daha zengin dursun istersen komposto, cacık, kavun, karpuz, reçel, zeytin, kaşar gibi atıştırmalıklardan bir kaç tanesinide küçük kaselerle sofraya koyabilirsin, böylelikle sen servis yaparken onlarında ağzı boş durmaz pide ile yerler onları hemde sofra çok kalabalık durur, tabi keyfin isterse...

ama menü gayet yeterli, bi de pide aldınmı misler gibi daha ne olsun...

hello şişkolar
yine çok sıcak
yine çok acıktım boshayallersmile

hoş geldin iloş, meyveni yemedin mi arada...

3 saatlik açlık yetiyomuymuş asoşum en az 8 saat demişlerdi bana
inşallah yüksek çıkmaz :Saruboceq:

banada öle dediler, hatta burdan bazı arkadaşlara akşam 10 dan sonra hiç bi şi yiyip içmeyin demişler...

kolay gelsin ve geçmiş olsun..taş düşürse ağrısı olmazmıydı inş.önemli bişey değildir...

sağol canım,
geçen sene ağrısı oluyordu doktor hem idrar testi hemde film çekti ama taş düşürmüyorsun bol bol su iç dedi. bu sene de ağrısı yok çok şükür yarın bi doktora gidelim de bakalım doktor ne diyecek

selam millet nasilsiniz? bugun sabahin korunde kalktim seker testi icin seker testi yapdirdim sonuclar doktoruma gidecek o daha sonra cevap yollucak bize. cok fena uykum gelio biraz yatsam ii olur galiba..

selam millet nasilsiniz? bugun sabahin korunde kalktim seker testi icin seker testi yapdirdim sonuclar doktoruma gidecek o daha sonra cevap yollucak bize. cok fena uykum gelio biraz yatsam ii olur galiba..

selam canım hoşgeldin, yorulmuşsundur baya.. ben de sonuçları almak için beklemiştim hastanede çok yorulmuştum.. uyu biraz dinlen canım..
sonuçlarında inşallah güzel çıkar.

hamarat hatun döktümüşsün maşallah eline sağlık...

Miracle pokum çıktı işte dün hem alışveriş hem temizlik hem yemek sabah 10 akşam 10, 12 saat mesai yapmışım valla:bbo:

daha ne olsun kuzum bu sıcakta
boşansınlarda semerlerini yesinler boshayallersmile

Öylemi diyon iloşum yeter demi

Aman fınfık benecde yeter yaa hamilesin sen ne gerek var.Yemeğe geldiklerine şükretsinler

Yavrim aslında ben bu sene almayacaktım iftara ama görümcem yurtdılından geldi ve çarşamba geri dönecek ondan yani

kız sen haftasonu misafir ağırlıcaktın kaynanan görümcen ben bunu haftasonu yaptın sanıyorum ya işten eve gidip bu kadar yorma kendini ....

Dün çağıracaktım vazgeçtim bu güne salladım akşama sadece kızartmalar ve pilav kaldı onları yapacağım eve gidince..

O atıştırmalıklardan zaten koyacağım aman zaten hiç birşey yenmiyor doğru düzgün bu sıcaklarda :bbo:

hoş geldin iloş, meyveni yemedin mi arada...

iş yerindeyim nalanım dolabım boşalmış burda
birazdan gidip alışverişimi yapıcam peynirim domates-salatalığımda kalmamış sabah poğça yemek zorunda kaldımboshayallersmile
neyse şimdi ızgara etimi yedim doyurdum oğluşumu :asigim:

fık fıkçım menün gayet güsel nalan aarkadaşımı dediği gibi iftarlıkta koyarsınn iyi olurrr

benimde yarın geliyor misafirim

patlıcan oturtma, pilav ,cacık, zeytinyağlı dolma(biber) yetişirse taze fasulye iftarlık olucakkk tabe annem yardıma gelcek yoksa nasıl yetişirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…