2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun cnm.. benımde ilki çok ağrımıştı ikinci hiç ağrı olmamıştı.
ağrı kesici hafifletiyor baya.
ben heray gittiğimde idrar kan testi yapılıyor cnm .

geçmiş olsun cnm.. benımde ilki çok ağrımıştı ikinci hiç ağrı olmamıştı.
ağrı kesici hafifletiyor baya.
ben heray gittiğimde idrar kan testi yapılıyor cnm .

sağol canım kötü ağrıdı bu kez belki hemşireden kaynaklanmıştır öteki kolumu büküp falan vurmuştu bu canımı acıttı..ya ne güzel her ay yapması benim doktor bana soruyor işte kokulu akıntı falan falan varmı diye bende yok deyince test falan yapmıyor sanırım kanı zaten hap içiyorum diye yapmıyor olabilir ama yapsa ii olur bi eksiklik varsa bende ona göre beslenirdim ..

bende çok fazla bireşy alamadım sıcaklarda dışarı çıkmaya korkuyorum.
yok alınganlık değil kafam karıştı sizin fikirlerinizi alıp ona göre hareket edeyim dedim.

5 li takımda battaniye olmuyor. diğer 10 takımda battaniyesi ile çok şirin duruyor.
bende 5 li ve 10 ludan 1 takım alabilirim.
penye olduğu için kafam karıştı.

bende ne giydireceğim diye düşünüyorum.
1 takım penye alt üst takım aldım.
hastane çıkışı gerekli olacak sanırım.
benimde evimde soba yanacak büyük ihtimalle.
başka türlü ısınamıyorum ben.

Son düzenleme:

ağrı kesici yut bıtane cnm.
evet yapılması lazım yanii. banada soruyor koku varmı falan dıye ben yok dıyorum olmuyorda..
ama yınede yaptırıyor. son 3dür hep enfeksiyon çıkıyor idrarımda kafamçokkarıştı

melodi benim eltim de gecen kis dogum yapti. onden citcitli kadife tulumlardan kullandi en cok..
ama ilk uc aylik almak lazim.. kadife tulimlar cok rahatmis

benım kızım şanslı olcak :) bızım ev çok sıcak oluyor. kışın karda buzda cam açık otuyoruz. bilenler gelirken kısa kollu getırıyor . uzun kollu hiç giymıyorum ben kışın.
öyle çok kalın şeyler almıcam o yuzden. biyere giderken giydirmeye alırım bikaçtane .

banada en son o zamanlarda yapıldı valla...

bende çok fazla bireşy alamadım sıcaklarda dışarı çıkmaya korluyorum.
yok alınganlık değil kafam karıştı sizin fikirlerinizi alıp ona göre hareket edeyim dedim.

bi kaç kişi haricinde bi çok kişi daha yeni almaya başladı ya da başlayacak canım, onun için sana topicke yardım edebilecek kişiler az,

belki doğum yapmak üzere ya da yapmış olanların topiğinden bakarsan daha net bilgiler edinirsin bu konuda,

he bi de burcunun sitesine bak istersen, alıncakların listesini yaptı ve sitesine koydu burcu yani bizim prop...

Burcuname - Kadın, Hamilelik, Alışveriş, Aktivite, Mutfak ve daha fazlası...

evde hiç yok ağrı kesicim keşke gelirken eczaneye uğrayıp alsaydım şimdi eşim gelene kadar beklicem mecbur bu sıcakta bi daha dışarı çıkmayı göze alamadım:) hangi ağrı kesiciyi içebilriz tatlım biz ben inatla içmicem diye uğraştım aylardır ama bu kez dayanamıcam...ya bak işte belirtin olmadığı halde enfeksiyon çıkmış off ya iyi doktor tamam da o kadar kalabalık oluyoki adam jet hızıyla muayene ediyor ne soru sorabiliyorum doğru düzgün ne bi derdimizi anlatabiliyoruz ama 4 eylülde gittiğimde test istediğimi söylücem enfeksiyon erken doğuma biles ebep olabliyor bi zahmet ilaç verir en azından öyle bişey varsa...

melodi benim eltim de gecen kis dogum yapti. onden citcitli kadife tulumlardan kullandi en cok..

bende dün mothercare den birsürü tulum aldim.çok şirinler.
bi kismini new born aldim bi kismini 0-3 ay.
kadife tulumlardan da alicam.
hastane çikişindanda bir takim almayi düşünüyorum.
ayakli tulum almicam hiç.

ben parol kullanıyorum canım.
günde 3 tane kullabılırsın dedi doktorum . benim başım çok ağrıyor ağrıdıkça yutuyorum günde 1 tane .
tabiki önemli enfeksiyon . test yaptırmadan nerden bıleceksınkı olup olmadığını.
bana fitil , hap falan verdi yınede çıkıyor. inşallah bu gittiğimde çıkmaz.

sağol canım. kadife tulum daha almam lazım 3 aylık için.

oh ne rahatsın valla. bu sıcağın kaynağı nedir.
izmirde termalden yararlanalar kışın cam açık oturuyorlar.

sağol nalancım bakayım burcunun sitesine.

benimde doktorum çok klabalık ama ben sorularımı yazıyorum bir kağıda soruyorum.
benimde kan ve idrar testim ilk muaynede oldu. birde 4 lü testte yapıldı.
sağlık ocağına tetanoz aşısı için gittiğimde dr. kan testi istedi.
yaptırdım kanım biraz düşük çıktı. hemşirede doktorunun yaptığı testlerin sonuçlarını banada getir dedi. idrar testi bende istiyorum aslında.

tamam canım bende parol aldırayım eşime sağol...inş. geçmiştir ama ilaç kullanınca geçiyormuş tedavi etmezsen tehlikeli enfeksiyon kafan rahat olsun o yüzden çıkmaz bu gittiğinde bi de bol bol su için o çok ii geliyomuş valla ha benim doktor tam müneccim olmuş bi akıntı sorunca olmadığına emin oluyor ben kesin test yaptırcam gidince..

MELODİ
Bende 20li takım almıştım
ayrıca 5li hediye geldi sonra 15 li tekrar hediye geldi
ayaklı tulumlardan da aldım
geçen gün lcw den bady şeklinde 3lü tulum aldım
bana sorarsan 20li bitane almalısın

nalancım dün benimde oldu sağ tarafım ağrıdı durdu ama doktorum demişti rahim ve bebek iyce büyüyor artar ağrılar demişti bide geçen tv de bi prof anlatıyordu sağ tarafta ana damar varmış ona baskı yapıyordur belki ondan sızlamıştır soluna yat bakıyım biraz ne olucak ben dün hep ayaklarımı diktim bide soluma yattım bugün geçti şükür

[

benimde doktorum çok klabalık ama ben sorularımı yazıyorum bir kağıda soruyorum.
benimde kan ve idrar testim ilk muaynede oldu. birde 4 lü testte yapıldı.
sağlık ocağına tetanoz aşısı için gittiğimde dr. kan testi istedi.
yaptırdım kanım biraz düşük çıktı. hemşirede doktorunun yaptığı testlerin sonuçlarını banada getir dedi. idrar testi bende istiyorum aslında.
[/QUOTE]

canım ben soruları unutmuyorum aklımda oluyor ama oldu bittiye geliyor her muayene adam alışmış o hıza konuşması falan da hızlı içeri girince bende böyle bi salaklaşıyorum açıkçası...

Hımm 3 çok fiyatı yaa ben 100 tane yaptırcam çünkü.
anam seninkinin de mi adı yokk..e masal olacaktı diye hatırlıyorumm..
Yok cnm maalesef masaldan vazgeçeli çok oldu.Sıkıldım o isimden daha ciddi daha güzel bir isim arayışına girdim:)
Benden kan testi istendi yine yarın o da yapılcak mesela.

Ay bi şöylee evi siliyim süpüreyim dedim kan ter içinde kaldım sular fışkırıyor her yerimden.Duşa gireyim hemen bari tişörtümden her yerim görünüyor ıslaklıktan

canım bende 2 tane 5 li 1 tane 10 lu set aldım tecrübeli annişler bukadar yeter zaten 1-2 kez giyebilicek yeter diye düşündüm başka yerlerde okudum aman allahım millet 5 tane 5 li 10 tane 10 lu filan almış hep ellerinde patlıycak haberleri yok zaten bir dünya hediye gelicek ve yakınların aldıkları sende bol bol tulum takım filan al hastane çıkışına çok yüklenme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…