kızlarr aşımı oldum geldim ama bu kez çookk ağrıdı geçen sefer ilk gün ağrımamıştı bile neye uğradığımı şaşırdım( bu arada benim tansiyon yerlerde 6ya 4 olmuştu sağlık ocağında ölçtüklerinde genç bi hemşire ilgilendi kansızlık vardır ondan böyle düşüyodur bol bol kırmızı et ye dedi bana ne alaka ben hiç böyle bişey duymadım şimdiye kadar ki ben et yiyen bi insanım yani hiç yemesem belki diyecem...bana kan sayımı yapılalı çok oldu siz her kontrole gittiğinizde idrar testi kan testi falan yapılıyo mu bana en son 4.ayda yapıldı sanırım bu testler...
geçmiş olsun cnm.. benımde ilki çok ağrımıştı ikinci hiç ağrı olmamıştı.
ağrı kesici hafifletiyor baya.
ben heray gittiğimde idrar kan testi yapılıyor cnm .
baya bi model var güzel olan, bende baya bi model beğendim burdan ama araştırmaya devam tabi...
ben hastane çıkışı almadım hatta kıyafet namına 3-4 parça haricinde bi şi almadım önümüzdeki haftalarda inşallah...
sanki biraz alıngan mı olmuşuz tatilde...CADIARZU
cevap veriyorum:
evet aldik. ben bi tane 5li takim aldim burdan. annem de 2 tane battaniysiyle takim olanlardan aldi. kac parca tam bilmiyorum. daha bana ulasmadi. ama ben istedim turkiyedekiler cok sirin diye..
onlarin disinda ben ilk bir ayda giyebilecegi 4 tane kadife tulum, iki tane de penye tulum aldim... bi de hastane cikislarimiz var ama onlar 2-3 ay kadar giydirilebilecek gibi...
hastane cikislaindaki pijamanin veya tulumun altina zaten ayakli ic pijama giydiriliyor cocuk usumesin diye. takiminda var zaten.
penyenin ustune yelek giydirirsin, ic badisi zaten uzun kollu olmali ve ayakli pijama alti da olunca usumez herhalde.. ama ben yine de tulumlarda tercihimi kadifeden yana kullandim.
ama bence tam takim en azindan bi tane hastane cikisi olmali.
canım bende daha hiç bişey almadım hastane çıkışı 2 tane almayı düşünüyorum küçük oluyormuş onlar eğer çabuk kilo alırsa giyemezmiş onalrı öyle dediler bana valla kış bebeği bende ne alacağımı bilmiyorum açıkçası bizim buralarda evlerde doğal gaz yok ufo ve klimayla ısınıcağız salonda ufo yatak odasındada klima olacak ne giydirmek gerek bebek üşürmü hiç bilmiyorum burda kime sorsam herkes değişik bişey söylüyor bende şaşırdım kaldım...
sağol canım kötü ağrıdı bu kez belki hemşireden kaynaklanmıştır öteki kolumu büküp falan vurmuştu bu canımı acıttı..ya ne güzel her ay yapması benim doktor bana soruyor işte kokulu akıntı falan falan varmı diye bende yok deyince test falan yapmıyor sanırım kanı zaten hap içiyorum diye yapmıyor olabilir ama yapsa ii olur bi eksiklik varsa bende ona göre beslenirdim ..
kızlarr aşımı oldum geldim ama bu kez çookk ağrıdı geçen sefer ilk gün ağrımamıştı bile neye uğradığımı şaşırdım( bu arada benim tansiyon yerlerde 6ya 4 olmuştu sağlık ocağında ölçtüklerinde genç bi hemşire ilgilendi kansızlık vardır ondan böyle düşüyodur bol bol kırmızı et ye dedi bana ne alaka ben hiç böyle bişey duymadım şimdiye kadar ki ben et yiyen bi insanım yani hiç yemesem belki diyecem...bana kan sayımı yapılalı çok oldu siz her kontrole gittiğinizde idrar testi kan testi falan yapılıyo mu bana en son 4.ayda yapıldı sanırım bu testler...
bende çok fazla bireşy alamadım sıcaklarda dışarı çıkmaya korluyorum.
yok alınganlık değil kafam karıştı sizin fikirlerinizi alıp ona göre hareket edeyim dedim.
ağrı kesici yut bıtane cnm.
evet yapılması lazım yanii. banada soruyor koku varmı falan dıye ben yok dıyorum olmuyorda..
ama yınede yaptırıyor. son 3dür hep enfeksiyon çıkıyor idrarımda kafamçokkarıştı
melodi benim eltim de gecen kis dogum yapti. onden citcitli kadife tulumlardan kullandi en cok..
ama ilk uc aylik almak lazim.. kadife tulimlar cok rahatmis
evde hiç yok ağrı kesicim keşke gelirken eczaneye uğrayıp alsaydım şimdi eşim gelene kadar beklicem mecbur bu sıcakta bi daha dışarı çıkmayı göze alamadım:) hangi ağrı kesiciyi içebilriz tatlım biz ben inatla içmicem diye uğraştım aylardır ama bu kez dayanamıcam...ya bak işte belirtin olmadığı halde enfeksiyon çıkmış off ya iyi doktor tamam da o kadar kalabalık oluyoki adam jet hızıyla muayene ediyor ne soru sorabiliyorum doğru düzgün ne bi derdimizi anlatabiliyoruz ama 4 eylülde gittiğimde test istediğimi söylücem enfeksiyon erken doğuma biles ebep olabliyor bi zahmet ilaç verir en azından öyle bişey varsa...
melodi benim eltim de gecen kis dogum yapti. onden citcitli kadife tulumlardan kullandi en cok..
ama ilk uc aylik almak lazim.. kadife tulimlar cok rahatmis
benım kızım şanslı olcak :) bızım ev çok sıcak oluyor. kışın karda buzda cam açık otuyoruz. bilenler gelirken kısa kollu getırıyor . uzun kollu hiç giymıyorum ben kışın.
öyle çok kalın şeyler almıcam o yuzden. biyere giderken giydirmeye alırım bikaçtane .
banada en son o zamanlarda yapıldı valla...
bi kaç kişi haricinde bi çok kişi daha yeni almaya başladı ya da başlayacak canım, onun için sana topicke yardım edebilecek kişiler az,
belki doğum yapmak üzere ya da yapmış olanların topiğinden bakarsan daha net bilgiler edinirsin bu konuda,
he bi de burcunun sitesine bak istersen, alıncakların listesini yaptı ve sitesine koydu burcu yani bizim prop...
Burcuname - Kadın, Hamilelik, Alışveriş, Aktivite, Mutfak ve daha fazlası...
evde hiç yok ağrı kesicim keşke gelirken eczaneye uğrayıp alsaydım şimdi eşim gelene kadar beklicem mecbur bu sıcakta bi daha dışarı çıkmayı göze alamadım:) hangi ağrı kesiciyi içebilriz tatlım biz ben inatla içmicem diye uğraştım aylardır ama bu kez dayanamıcam...ya bak işte belirtin olmadığı halde enfeksiyon çıkmış off ya iyi doktor tamam da o kadar kalabalık oluyoki adam jet hızıyla muayene ediyor ne soru sorabiliyorum doğru düzgün ne bi derdimizi anlatabiliyoruz ama 4 eylülde gittiğimde test istediğimi söylücem enfeksiyon erken doğuma biles ebep olabliyor bi zahmet ilaç verir en azından öyle bişey varsa...
ben parol kullanıyorum canım.
günde 3 tane kullabılırsın dedi doktorum . benim başım çok ağrıyor ağrıdıkça yutuyorum günde 1 tane .
tabiki önemli enfeksiyon . test yaptırmadan nerden bıleceksınkı olup olmadığını.
bana fitil , hap falan verdi yınede çıkıyor. inşallah bu gittiğimde çıkmaz.
çok güzel gidiyo valla, alıştım ben bu işe galiba, sık sık yemek yemek ya da hazırlamak beni baya uğraştırıyo ve yoruyo bazen ama yinede kendimi hafif ve zinde hissdiyorum, bi de spor yapsam hafiflikten uçarım artık ama spor yasak bana dr. bol bol dinlen dedi...
ya benim sağ kasığım ağrıyo dünden beri kızlar ya, kızım dün sağ tarafımı çok gerdi bir an için sağ tarafımdan dışarı fırlayacak sandım, sonra bu kasık ağrısı başladı, acaba normalmidir bilemedim ilk defa olduğu için, belki dr.umu arar sorarım bugün...
Hımm 3 çok fiyatı yaa ben 100 tane yaptırcam çünkü.Yalnız değilsin çünkü benimde kızımın adı yok fiyatlar geldi sitede ki kodlara göre bakın ben bir kaç kod göndermiştim Aso 3,00 TL miş adet fiyatı o pabuçların
İyi günler,
Fiyatlarımız aşağıdaki gibidir. Tüm ürünlerimizde 2 adet çikolata kaplı iri badem şekerleri mevcuttur. Şekerler ve bebeğinizin adının yazılacağı kartlarda bu fiyatlara dahildir. Minumum sipariş adedi 50 adettir. Sipariş ve ödemeyi takiben 7 iş günü sonra teslim edilir/ kargoya verilir. Kargo ücreti alıcıya aittir.
BS 204: 3,0 TL
BS 51: 3,0 TL
BS 26: 3,5 TL
BS 11: 2,5 TL
BS 22: 3,0 TL
Yok cnm maalesef masaldan vazgeçeli çok oldu.Sıkıldım o isimden daha ciddi daha güzel bir isim arayışına girdim:)anam seninkinin de mi adı yokk..e masal olacaktı diye hatırlıyorumm..
Benden kan testi istendi yine yarın o da yapılcak mesela.kızlarr aşımı oldum geldim ama bu kez çookk ağrıdı geçen sefer ilk gün ağrımamıştı bile neye uğradığımı şaşırdım( bu arada benim tansiyon yerlerde 6ya 4 olmuştu sağlık ocağında ölçtüklerinde genç bi hemşire ilgilendi kansızlık vardır ondan böyle düşüyodur bol bol kırmızı et ye dedi bana ne alaka ben hiç böyle bişey duymadım şimdiye kadar ki ben et yiyen bi insanım yani hiç yemesem belki diyecem...bana kan sayımı yapılalı çok oldu siz her kontrole gittiğinizde idrar testi kan testi falan yapılıyo mu bana en son 4.ayda yapıldı sanırım bu testler...
tekrar soruyorum.
hastane çıkışı aldınız mı?
benim kafam karıştı. 10 lu takımlarda atlet ve külot var. bana gereksiz geldi.
birde takımlar penyeden.
5 li takımlarda battaniyesi yok.
set almak yerine neler götürmek gerekir hastaneye.
hastane çıkışı alma konusunda karar veremedim.
birde kadife tulumlardan aldım kış bebeği diye.
penye tulumda alayım mı bir kaç adet.
FINFIK nasılsın dedim cevap vermemişsin. bebişinin sağlığını sordum.
Ay bi şöylee evi siliyim süpüreyim dedim kan ter içinde kaldım sular fışkırıyor her yerimden.Duşa gireyim hemen bari tişörtümden her yerim görünüyor ıslaklıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?