sanirim mantar oluyor. onceki sefer doktor fitil vermisti gecti. gene oldu. cok kasiniyo tuvalete girince iyice kasiyorum rahatliyorum, cok kasimisim baya bi tahris olmus. sanirim o yuzden oldu. 1 hafta kaldi randevuma tekrarlarsa acile giderim artik. insallah olmaz ama..
senin plesenta simdi normale dondu mu, raht misin biraz?
insallah bisey olmaz, kavusuruz bebeklerimize sag saglim
Bir de çok pahalıya kaçmaya gerek yok bence çünkü çoğu kişi çöpe atcak:) valla doğrusunu söylemek gerekirse ben bebek şekerini bir müddet saklayıp sonra hoop atıyorum ne yapayım çeyizime mi koycam sanki.Bunlar nelerine randevulu çalışıyolar yahu prensip sahibi insanlar=)))))asooo bencede çok bende 100 tane yaptırmayı planlıyorum çünkü..
Bu arada propun şekercisi gibi bunlarda randevulu çalışıyorlarmış : )))
anladım canım doğru kaşıyınca tahriş olup kanar o normal..plesanta rahim ağzını kapatmadı canım bu büyük şans dedi doktor eğer kapatsaymış çook kanamam olurmuş şimdi yine çok doğru bi yerde değil ama her gittiğimde biraz daha çıkmış oluyor tabi yine dikkat etmem gerek öyle normal bi hamilelik geçirmiyorum ama artık evimin işini yemeğimi dinlene dinlene yapıyorum kısa mesafeli yürüyüşüde iizn verdi çok şükür eski halime göre çok rahatım şimdi bi de dediğim gibi büyüdü ya artık içim daha rahat Allah korousn erken doğsa bile yaşayacak konuma geldi...inş. canım inş. Allah o günleri göstersin bize...
elhamdulillah.. bebek iyi olsunda nasilsa hamilelik suresi bitecek.. :1hug:
Bir de çok pahalıya kaçmaya gerek yok bence çünkü çoğu kişi çöpe atcak:) valla doğrusunu söylemek gerekirse ben bebek şekerini bir müddet saklayıp sonra hoop atıyorum ne yapayım çeyizime mi koycam sanki.Bunlar nelerine randevulu çalışıyolar yahu prensip sahibi insanlar=)))))
Prensip meselesi hayatım=)))sanki izdiham var şekercilerin önünde bu randevu işini bende pek anlamadım valla:)))
gercekten iyi gliyorsa bende başlıyım rezeneyeson 1 haftada 2 şişe gaviscon bitirdim geceleri o kadar mı çok yanar bir mide yaa, 2 günlük demir ilacım var bitince sağlık ocağına gidip gavisconla birlikte yazdırıcam..
midem rahatsız olmasın diye rezene içmeye başladım günde 2-3 fincan kadar. dün rahat geçti inşallah öyle devam eder..
aranızda rezene içen var mı ?
ya bende almadım almak ıstıyoeum dun cevahırde mother care de gordum 10 parca 80 liraydı ohannes dedım almadım tabınalancım sağol canım.
tetanoz aşışını doktoruma sordum oda temmuz sonuna kadar yaptır dedi.
hem sağlık ocağına kayıt oldum hemde aşımı yaptırdım. 1 eylülde 2. doz olucak.
bazen elimi kolumu farketmeden çizdiriyorum. içim rahat ediyor.
bende hiçbir yan ekisi olmadı.
kızlar size kıyafet konusunda soracağım şeyler var.
şimdi bebişlerimiz kış bebeği olacağı için ben kadife tulumlardan aldım.
1-2 tane penye almak istiyorum.
birde hastane çıkış takımları konusunda kararszı kaldım.
5 li takımlarda battaniye yok.
10 lu takımlara ne alakaysa atlet ve külot koymuşlar üstelik minicik.
gereksiz bir parça ilk aylar atlet ve kilot giyemeyecek.
birde penyeden takımlar.
aranızda alan var mı yada hastane çıkışı olarak tek parçalardan ne götürmem lazım kafam karıştı?
yaşasın allah kalbine gore verdiNalancım,başka doktordan randevu aldım.Kendi doktorumun önerdiği doktordan aldım.Hem yarın muayne ederim hem de yazarız yüklemeyi yaptırırız dedi.Yaniiii yarın kızımı görebilcem
ay cok sahaneymıskızlar bebek şekeri olarak bu nasıl...
Yalnız değilsin çünkü benimde kızımın adı yok fiyatlar geldi sitede ki kodlara göre bakın ben bir kaç kod göndermiştim Aso 3,00 TL miş adet fiyatı o pabuçların
İyi günler,
Fiyatlarımız aşağıdaki gibidir. Tüm ürünlerimizde 2 adet çikolata kaplı iri badem şekerleri mevcuttur. Şekerler ve bebeğinizin adının yazılacağı kartlarda bu fiyatlara dahildir. Minumum sipariş adedi 50 adettir. Sipariş ve ödemeyi takiben 7 iş günü sonra teslim edilir/ kargoya verilir. Kargo ücreti alıcıya aittir.
BS 204: 3,0 TL
BS 51: 3,0 TL
BS 26: 3,5 TL
BS 11: 2,5 TL
BS 22: 3,0 TL
Ne iş yapıyodun cnm sen? turizm şirketi fln mı öyleyse aklımızda bulunsun da senden yapalım rezervasyonlarımızıkızlar çok yoğun bir gün geçiriyorum. Sabahtan beri uçak bileti, otel rezervasyonu falan filan derken bu saat oldu off daha 1 saat daha var işten çıkmama
kaderr evlilik yıldönümün kutlu olsun bu arada
kızlar çok yoğun bir gün geçiriyorum. Sabahtan beri uçak bileti, otel rezervasyonu falan filan derken bu saat oldu off daha 1 saat daha var işten çıkmama
kaderr evlilik yıldönümün kutlu olsun bu arada
aso dogru diyosun..
ben olsam sadece hastaneye gelenlere verirdim. onlar en yakinlar demektir, saklarlar atmazlar. mevlude gelenler ohoo dinisinin dinisi yani!
Aynen ben de gidemem valla hiç çok da tın.Benim kaynanamlar akrabalarına yaptırıp duruyolar kadıköyden biyerden direk seçip sipariş veriyolar randevu fln gerek olmuyor.bir de kazık yemeye hiç gerek yok valla gösteriş yapcam diye paramı çöpe atamam.zaten benim bir de doğum fotoğrafçısı masrafım var:)Prensipleri yiyim bunların valla kusura bakmasınlar heç de randevu neyim alıp kıçı kırık bir şekerciye gitmem ha bir de üstüne kazık yiyemem
Bende bebek şekerlerini atıyorum çünkü benimkileri de atacakları için o kadar para vermem..
Aslında sonradan kullanılabilen birşeyler olsun istiyorum ben
Mesela küçücük saatlerden vardı magnetli onlar kullanışlı olurdu rengarenk çeşit çeşit..
50 adet az değil mi? 3 lira cok degıl mı?
ay pinti mi oldum ben yaa :bbo:
Aynen ben de gidemem valla hiç çok da tın.Benim kaynanamlar akrabalarına yaptırıp duruyolar kadıköyden biyerden direk seçip sipariş veriyolar randevu fln gerek olmuyor.bir de kazık yemeye hiç gerek yok valla gösteriş yapcam diye paramı çöpe atamam.zaten benim bir de doğum fotoğrafçısı masrafım var:)
bencede kullanışlı bir şey olsun oluyorsa en azından magnetli olursa buzdolabına yapıştırırlar fln filan. Bu işi de çözseydik bir hayırlısıyla
Ne iş yapıyodun cnm sen? turizm şirketi fln mı öyleyse aklımızda bulunsun da senden yapalım rezervasyonlarımızı
aaaaaaaaaa sende mı turızmcı sın yahuu-tatlicadiarzu-
yok canlarım özel bir şirkette yönetici asistanıyım.
ses, ışık görüntü sistemleri üzerine bir firma. Şimdi tam eğlence sezonu olduğu için yani yaz mevsimi olduğundan dolayı konserler, oteller, açılışlar vs.. bizim satışçılar çok gezerler, onlarında organizasyonunu yapıyorum işte
zemuszemusşahaneym,iş
ordan öyle görünüyor dimi :sinifsinif: ayıptır söylemesi 3 saattir wc'ye gidicem kalkamıyorum yerimden ama bu satırları yazdıktan sonra kalkıyorum daha fazla dayanamıcam zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?