2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladım canım doğru kaşıyınca tahriş olup kanar o normal..plesanta rahim ağzını kapatmadı canım bu büyük şans dedi doktor eğer kapatsaymış çook kanamam olurmuş şimdi yine çok doğru bi yerde değil ama her gittiğimde biraz daha çıkmış oluyor tabi yine dikkat etmem gerek öyle normal bi hamilelik geçirmiyorum ama artık evimin işini yemeğimi dinlene dinlene yapıyorum kısa mesafeli yürüyüşüde iizn verdi çok şükür eski halime göre çok rahatım şimdi bi de dediğim gibi büyüdü ya artık içim daha rahat Allah korousn erken doğsa bile yaşayacak konuma geldi...inş. canım inş. Allah o günleri göstersin bize...

asooo bencede çok bende 100 tane yaptırmayı planlıyorum çünkü..

Bu arada propun şekercisi gibi bunlarda randevulu çalışıyorlarmış : )))
Bir de çok pahalıya kaçmaya gerek yok bence çünkü çoğu kişi çöpe atcak:) valla doğrusunu söylemek gerekirse ben bebek şekerini bir müddet saklayıp sonra hoop atıyorum ne yapayım çeyizime mi koycam sanki.Bunlar nelerine randevulu çalışıyolar yahu prensip sahibi insanlar=)))))

elhamdulillah.. bebek iyi olsunda nasilsa hamilelik suresi bitecek.. :1hug:

aso dogru diyosun..
ben olsam sadece hastaneye gelenlere verirdim. onlar en yakinlar demektir, saklarlar atmazlar. mevlude gelenler ohoo dinisinin dinisi yani!

sanki izdiham var şekercilerin önünde bu randevu işini bende pek anlamadım valla:)))

kızlar çok yoğun bir gün geçiriyorum. Sabahtan beri uçak bileti, otel rezervasyonu falan filan derken bu saat oldu off daha 1 saat daha var işten çıkmama

kaderr evlilik yıldönümün kutlu olsun bu arada

Prensipleri yiyim bunların valla kusura bakmasınlar heç de randevu neyim alıp kıçı kırık bir şekerciye gitmem ha bir de üstüne kazık yiyemem
Bende bebek şekerlerini atıyorum çünkü benimkileri de atacakları için o kadar para vermem..
Aslında sonradan kullanılabilen birşeyler olsun istiyorum ben
Mesela küçücük saatlerden vardı magnetli onlar kullanışlı olurdu rengarenk çeşit çeşit..

gercekten iyi gliyorsa bende başlıyım rezeneye

ya bende almadım almak ıstıyoeum dun cevahırde mother care de gordum 10 parca 80 liraydı ohannes dedım almadım tabı

bakınıyorum hala

Nalancım,başka doktordan randevu aldım.Kendi doktorumun önerdiği doktordan aldım.Hem yarın muayne ederim hem de yazarız yüklemeyi yaptırırız dedi.Yaniiii yarın kızımı görebilcem
yaşasın allah kalbine gore verdi

kızlar bebek şekeri olarak bu nasıl...

ay cok sahaneymıs

50 adet az değil mi? 3 lira cok degıl mı?

ay pinti mi oldum ben yaa :bbo:

kızlar çok yoğun bir gün geçiriyorum. Sabahtan beri uçak bileti, otel rezervasyonu falan filan derken bu saat oldu off daha 1 saat daha var işten çıkmama

kaderr evlilik yıldönümün kutlu olsun bu arada
Ne iş yapıyodun cnm sen? turizm şirketi fln mı öyleyse aklımızda bulunsun da senden yapalım rezervasyonlarımızı

Aynen ben de gidemem valla hiç çok da tın.Benim kaynanamlar akrabalarına yaptırıp duruyolar kadıköyden biyerden direk seçip sipariş veriyolar randevu fln gerek olmuyor.bir de kazık yemeye hiç gerek yok valla gösteriş yapcam diye paramı çöpe atamam.zaten benim bir de doğum fotoğrafçısı masrafım var:)
bencede kullanışlı bir şey olsun oluyorsa en azından magnetli olursa buzdolabına yapıştırırlar fln filan. Bu işi de çözseydik bir hayırlısıyla

kaca anlastınız ben Belgesel Düğün ve Doğum Fotoğrafçısı Jasmin Traub | özel anlardan unutulmaz anılar için… u dusunuyorum.

Ne iş yapıyodun cnm sen? turizm şirketi fln mı öyleyse aklımızda bulunsun da senden yapalım rezervasyonlarımızı

aaaaaaaaaa sende mı turızmcı sın yahuu-tatlicadiarzu-

yok canlarım özel bir şirkette yönetici asistanıyım.
ses, ışık görüntü sistemleri üzerine bir firma. Şimdi tam eğlence sezonu olduğu için yani yaz mevsimi olduğundan dolayı konserler, oteller, açılışlar vs.. bizim satışçılar çok gezerler, onlarında organizasyonunu yapıyorum işte

zemuszemusşahaneym,iş

ordan öyle görünüyor dimi :sinifsinif: ayıptır söylemesi 3 saattir wc'ye gidicem kalkamıyorum yerimden ama bu satırları yazdıktan sonra kalkıyorum daha fazla dayanamıcam zemuszemus

ayy kiyamam..çok zor iştir.Allah kolaylik wersin...
ben saldim kendimi walla.9 iş günüm kaldi şunun şurasinda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…