2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
için.

oh ne rahatsın valla. bu sıcağın kaynağı nedir.
izmirde termalden yararlanalar kışın cam açık oturuyorlar.

bızım kaloriferleri çok yakıyorlar canım . biz çok sıcak oluyor diye şikayet ederken ön taraftakiler üşüyoruz dyorlarmış o yuzden çok yakıyorlar.

inş. cnm. suda bool içiyorum . ilaçlarıda kullanıyorum nıye oluyor hala bende anlamadım .
sende yaptır tabi . kafan rahatlar en azından. opuyorumnanaktan

Melodicimmm bende iki tane hastane çıkışı aldım birisi çok parçalı herşeyi vasr birisi 10 parçalı altlı üstlü pijama takımları adım 3 4 adett tulum aldım kadife ve penye zıbın hiç almadım cıt çıtlı badi aldım kısa kollu uzun kollu ve atlet şeklinde üçer dörderde onlardan aldımm yeni doğan yelek ördü ananesiii

ayy şu isim konusu benimde çok canımı sıkar oldu doğrusu..
hiçbişii beğenmez oldum.

Bende kaya ismine takdım çok beğeniyorumm

güzel isim kayra..

be im oglum son gunlerde coook sakin.. nie boyle oldu bu cocuk yaa :çok üzgünüm:

bende sormuştum doktora çok sakin bebeğim niye ki diye..
bazi bebekler sakin olabilir dedi.kipirdanmasini istediğinde yemek ye,üzerine biraz tatli ye we sol yanina yat demişti.

bizim bebekler biraz tembel galiba :)))

ya benimkide bugün çok sakin sıcaktan ben mayışıyorum o da etkileniyor sanırım ...

evet olabilir. insan panik yapiyo nie sakin diye.. benimki belki 5 gundur falan cok sakin, neden anlamadim.
bu sabah korkuttu beni tamam gidiyo herhalde dedim allah korusun. zaten hareketleri de cok azaldi ya ödüm koptu..allah saglikla kucagimiza almayi nasib etsin

sağol canım. almak gerekli olacak.

kalorifer çok rahat olur. ne güzel rahat edeceksin.

sağol canım. zıbın bende istemiyorum.

yok canım benim öyle telaş yapma iidir o annesi büyüyolar yerleri dar geliyor artık uyku düzenleride varmış belki uykucudur bilemezsin :) amin inş.vaktinde sağlığıyla hayırlısyla kucağımıza alırız...

canim, oglumu seyredip babasiyla guluyoduk. gece yattigimda uyutmuyodu. her gece ayniydi karnimin sekli semali degisiyodu. diyodum ki bu cocuk bizi kesin uyutmucak heralde..
ama son gunlerde cok durgunlasti. bak simdi bi gofret yedim gümletti bi kere o kadar gene tik yok. benneyaptımki

benimki bazen çok hareketli oluyor bazen çok sakin.
bugün baya hareketli kıpırdanıp duruyor.
allahtan geceleri uyurken rahatsızlık vermiyor.

kadercim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nice senelere inşallah...

bende evi süpürdüm toz aldım elektrikler gitti çıkmak zorunda kaldım, çok terledim duş aldım komşularla dışarda oturduk serin serin ohh.. birazdan eşim gelir..

haber veriyim dedim :)

allaha sukur ara sira hissettiriyo kendini de icim rahat.
bu sabah kan gordum tuvalete girdigimde. yani sahur vaktinde. sabah olsun acilen kendi dptoruma gideyim dedim.
sonradan dank etti benim vajinamda sorun aluyor arada bir. ordan kaynaklandigini anladim sonra..
hamdolsun.. hareket ediyo az da olsa... yuregim agzima geldi bu gun..
oncesinde 2 bebegimi kaybetmistim o yuzden ufacik bisiy bile beni korkutuyo fazla panikliyorum.

anladım canım kan görünce korkman normal benim plesanta aşağıda ya paranoyak oldum bi ara gece akıntı gelse kanmı diye zıplıyodum yataktan insan korkuyor bişey olacak diye..senin ne tür bi sorun var vajinada istersen yinede bi doktoru ara söyle gerek duyarsa gidersin bi için rahat eder...inş. bişey olmucak bu kez tatlım büyüttük Allahın izniyle ben mayısta kanama geçirdiğimde ağustosta bebeğimin hala karnımda olacağına inanmıyordum o kadar ümitsizleşmiştim ama çok şükür bugünleri gördük doğumlarınıda hayırlısıyla görürüz inş.

FINFIK nasılsın dedim cevap vermemişsin. bebişinin sağlığını sordum.

Görmedim sorunu zaten bu konuyla ilgili konuşmama ve hatırlamama kararı almıştım ama 2 defa sormuşsun madem anlatayım;

Amniyo istedi doktor kesin sonuç için ben yaptırmadım zaten amniyo haftasını da çoktan geçmişti..
Çok araştırdım sadece 1 sebeple down sendromu olmayacağı karşıma çıktı bu problemi yaşayanlar ile konuştum falan filan..
Sonuç itibariyle bir daha hatırlamamak üzere rafa kaldırdım bu olayı çünkü çok yıprandım..

Ben iyiyim, sen tatilden döndüğüne göre pek iyi değilsindirboshayallersmile

sanirim mantar oluyor. onceki sefer doktor fitil vermisti gecti. gene oldu. cok kasiniyo tuvalete girince iyice kasiyorum rahatliyorum, cok kasimisim baya bi tahris olmus. sanirim o yuzden oldu. 1 hafta kaldi randevuma tekrarlarsa acile giderim artik. insallah olmaz ama..

senin plesenta simdi normale dondu mu, raht misin biraz?

insallah bisey olmaz, kavusuruz bebeklerimize sag saglim

asooo bencede çok bende 100 tane yaptırmayı planlıyorum çünkü..

Bu arada propun şekercisi gibi bunlarda randevulu çalışıyorlarmış : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…