için.
oh ne rahatsın valla. bu sıcağın kaynağı nedir.
izmirde termalden yararlanalar kışın cam açık oturuyorlar.
tamam canım bende parol aldırayım eşime sağol...inş. geçmiştir ama ilaç kullanınca geçiyormuş tedavi etmezsen tehlikeli enfeksiyon kafan rahat olsun o yüzden çıkmaz bu gittiğinde bi de bol bol su için o çok ii geliyomuş valla ha benim doktor tam müneccim olmuş bi akıntı sorunca olmadığına emin oluyor ben kesin test yaptırcam gidince..
biraz uzanayım bebeğim kıpırdanıyor habire :))
görüşürüz şekerler :CüvCüv:
be im oglum son gunlerde coook sakin.. nie boyle oldu bu cocuk yaa :çok üzgünüm:
Bende kaya ismine takdım çok beğeniyorumm
be im oglum son gunlerde coook sakin.. nie boyle oldu bu cocuk yaa :çok üzgünüm:
ya benimkide bugün çok sakin sıcaktan ben mayışıyorum o da etkileniyor sanırım ...
canım bende 2 tane 5 li 1 tane 10 lu set aldım tecrübeli annişler bukadar yeter zaten 1-2 kez giyebilicek yeter diye düşündüm başka yerlerde okudum aman allahım millet 5 tane 5 li 10 tane 10 lu filan almış hep ellerinde patlıycak haberleri yok zaten bir dünya hediye gelicek ve yakınların aldıkları sende bol bol tulum takım filan al hastane çıkışına çok yüklenme derim
bızım kaloriferleri çok yakıyorlar canım . biz çok sıcak oluyor diye şikayet ederken ön taraftakiler üşüyoruz dyorlarmış o yuzden çok yakıyorlar.
inş. cnm. suda bool içiyorum . ilaçlarıda kullanıyorum nıye oluyor hala bende anlamadım .
sende yaptır tabi . kafan rahatlar en azından. opuyorumnanaktan
Melodicimmm bende iki tane hastane çıkışı aldım birisi çok parçalı herşeyi vasr birisi 10 parçalı altlı üstlü pijama takımları adım 3 4 adett tulum aldım kadife ve penye zıbın hiç almadım cıt çıtlı badi aldım kısa kollu uzun kollu ve atlet şeklinde üçer dörderde onlardan aldımm yeni doğan yelek ördü ananesiii
evet olabilir. insan panik yapiyo nie sakin diye.. benimki belki 5 gundur falan cok sakin, neden anlamadim.
bu sabah korkuttu beni tamam gidiyo herhalde dedim allah korusun. zaten hareketleri de cok azaldi ya ödüm koptu..allah saglikla kucagimiza almayi nasib etsin
güzel isim kayra..
bende sormuştum doktora çok sakin bebeğim niye ki diye..
bazi bebekler sakin olabilir dedi.kipirdanmasini istediğinde yemek ye,üzerine biraz tatli ye we sol yanina yat demişti.
bizim bebekler biraz tembel galiba :)))
yok canım benim öyle telaş yapma iidir o annesi büyüyolar yerleri dar geliyor artık uyku düzenleride varmış belki uykucudur bilemezsin :) amin inş.vaktinde sağlığıyla hayırlısyla kucağımıza alırız...
benimki bazen çok hareketli oluyor bazen çok sakin.
bugün baya hareketli kıpırdanıp duruyor.
allahtan geceleri uyurken rahatsızlık vermiyor.
allaha sukur ara sira hissettiriyo kendini de icim rahat.
bu sabah kan gordum tuvalete girdigimde. yani sahur vaktinde. sabah olsun acilen kendi dptoruma gideyim dedim.
sonradan dank etti benim vajinamda sorun aluyor arada bir. ordan kaynaklandigini anladim sonra..
hamdolsun.. hareket ediyo az da olsa... yuregim agzima geldi bu gun..
oncesinde 2 bebegimi kaybetmistim o yuzden ufacik bisiy bile beni korkutuyo fazla panikliyorum.
FINFIK nasılsın dedim cevap vermemişsin. bebişinin sağlığını sordum.
anladım canım kan görünce korkman normal benim plesanta aşağıda ya paranoyak oldum bi ara gece akıntı gelse kanmı diye zıplıyodum yataktan insan korkuyor bişey olacak diye..senin ne tür bi sorun var vajinada istersen yinede bi doktoru ara söyle gerek duyarsa gidersin bi için rahat eder...inş. bişey olmucak bu kez tatlım büyüttük Allahın izniyle ben mayısta kanama geçirdiğimde ağustosta bebeğimin hala karnımda olacağına inanmıyordum o kadar ümitsizleşmiştim ama çok şükür bugünleri gördük doğumlarınıda hayırlısıyla görürüz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?