nalancım dün benimde oldu sağ tarafım ağrıdı durdu ama doktorum demişti rahim ve bebek iyce büyüyor artar ağrılar demişti bide geçen tv de bi prof anlatıyordu sağ tarafta ana damar varmış ona baskı yapıyordur belki ondan sızlamıştır soluna yat bakıyım biraz ne olucak ben dün hep ayaklarımı diktim bide soluma yattım bugün geçti şükür
Ay bi şöylee evi siliyim süpüreyim dedim kan ter içinde kaldım sular fışkırıyor her yerimden.Duşa gireyim hemen bari tişörtümden her yerim görünüyor ıslaklıktan
ordan öyle görünüyor dimi :sinifsinif: ayıptır söylemesi 3 saattir wc'ye gidicem kalkamıyorum yerimden ama bu satırları yazdıktan sonra kalkıyorum daha fazla dayanamıcam zemuszemus
Görmedim sorunu zaten bu konuyla ilgili konuşmama ve hatırlamama kararı almıştım ama 2 defa sormuşsun madem anlatayım;
Amniyo istedi doktor kesin sonuç için ben yaptırmadım zaten amniyo haftasını da çoktan geçmişti..
Çok araştırdım sadece 1 sebeple down sendromu olmayacağı karşıma çıktı bu problemi yaşayanlar ile konuştum falan filan..
Sonuç itibariyle bir daha hatırlamamak üzere rafa kaldırdım bu olayı çünkü çok yıprandım..
Ben iyiyim, sen tatilden döndüğüne göre pek iyi değilsindirboshayallersmile
ayy kiyamam..çok zor iştir.Allah kolaylik wersin...
ben saldim kendimi walla.9 iş günüm kaldi şunun şurasinda :)))
bikmiyorum ki belki, sadece yürürken acıyo otururken bi şi yok, bende annamadım valla...
vaaayyyyyy sexi hatun seni...aklinialirimsmile
Allah kolaylık versin, bence hemen koşmaya başla yoksa her an altına yapabilirsin, ama bak bu bahaneyle oranın kaslarınıda çalıştırmış oluyosun...:kedi:
şükür çıkıyorum birazdan! eve gidip duşa atacağım kendimi!
bütün hafta sıcaklık 40 derecenin üzerinde.
hepinize iyi akşamlar!
herkese ii akşamlar kizlar..
yarin görüşürüz..
canım benim sağolasın ne güzel sen kurtuluyorsun ben de 37.haftama kadar çalışmayı düşünüyordum ama yok başaramayacağım sanırım direk 32. haftada ayrılırım ben bu gidişle
koştum nalancığım hiç sorma daha yeni geldim yerime
ben geldiiimmm....
ben yeminimi bir bozdum pir bozdum kızlar bugün paraları harcadım da harcadım yanii.. elim kolum dolu eve zar zor geldim :))
canım ben dibine kadar kurtuluyorum hemde :)))
walla yorulduysan kendini kasmanın işkolik anne moduna girmenin hiç manasi yok bence.
kendini iyi hissetmiosan çik sende 32. haftada.
bol bol yorulcaz zaten..şimdiden dinlenmek en iisi.
canım benim sağolasın ne güzel sen kurtuluyorsun ben de 37.haftama kadar çalışmayı düşünüyordum ama yok başaramayacağım sanırım direk 32. haftada ayrılırım ben bu gidişle
koştum nalancığım hiç sorma daha yeni geldim yerime
şükür çıkıyorum birazdan! eve gidip duşa atacağım kendimi!
bütün hafta sıcaklık 40 derecenin üzerinde.
hepinize iyi akşamlar!
herkese ii akşamlar kizlar..
yarin görüşürüz..
iyi akşamlar bende çıkıcam 5-10 dakikaya kadar grş. üzere iyi bakın kendinize
ben geldiiimmm....
ben yeminimi bir bozdum pir bozdum kızlar bugün paraları harcadım da harcadım yanii.. elim kolum dolu eve zar zor geldim :))
güle güle giysin oğlun, boşver ii yapmışın almışın...
Arkadaşıma nişanlısı araba almış, benim kocam da hala sen kullanamazsın diyo, peeehhhh..
lohusa geceliği aldım nalan kendıme.. şık olanlardan değil ama şıklardan bı tane alcam karar verıdm de ıkı takım da normal alıcaktım bugun denk geldım aldım.. memelerı acık kendınden bolerolu cok ılgınc bı gecelık :) kendıme de calıstım sayılır yanı bıraz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?