2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bikmiyorum ki belki, sadece yürürken acıyo otururken bi şi yok, bende annamadım valla...

Ay bi şöylee evi siliyim süpüreyim dedim kan ter içinde kaldım sular fışkırıyor her yerimden.Duşa gireyim hemen bari tişörtümden her yerim görünüyor ıslaklıktan

vaaayyyyyy sexi hatun seni...aklinialirimsmile

ordan öyle görünüyor dimi :sinifsinif: ayıptır söylemesi 3 saattir wc'ye gidicem kalkamıyorum yerimden ama bu satırları yazdıktan sonra kalkıyorum daha fazla dayanamıcam zemuszemus

Allah kolaylık versin, bence hemen koşmaya başla yoksa her an altına yapabilirsin, ama bak bu bahaneyle oranın kaslarınıda çalıştırmış oluyosun...:kedi:

canım kusura bakma hatırlatıp canını sıkmak istemedim. uzun süredir olmadığım için neler oldu bilmiyorum. sağlık durumunu merak ettim iyiymişsin çok sevindim.
allak sağlıkla kavuştursun bebeklerimizi inşallah.
ben evdeki düzenime alıştığım için burada pek iyi değil. çok sıcak ve terliyorum sürekli. az önce bir kalktım belim oturduğum yer sırılsıklam olmuş.
elbisemi sallaya sallaya kuruttum.
elimde kağıt havlu akşama kadar ter siliyorum.

ayy kiyamam..çok zor iştir.Allah kolaylik wersin...
ben saldim kendimi walla.9 iş günüm kaldi şunun şurasinda :)))

canım benim sağolasın ne güzel sen kurtuluyorsun ben de 37.haftama kadar çalışmayı düşünüyordum ama yok başaramayacağım sanırım direk 32. haftada ayrılırım ben bu gidişle

koştum nalancığım hiç sorma daha yeni geldim yerime

şükür çıkıyorum birazdan! eve gidip duşa atacağım kendimi!
bütün hafta sıcaklık 40 derecenin üzerinde.

hepinize iyi akşamlar!

ben geldiiimmm....
ben yeminimi bir bozdum pir bozdum kızlar bugün paraları harcadım da harcadım yanii.. elim kolum dolu eve zar zor geldim :))

canım ben dibine kadar kurtuluyorum hemde :)))
walla yorulduysan kendini kasmanın işkolik anne moduna girmenin hiç manasi yok bence.
kendini iyi hissetmiosan çik sende 32. haftada.
bol bol yorulcaz zaten..şimdiden dinlenmek en iisi.

ben geldiiimmm....
ben yeminimi bir bozdum pir bozdum kızlar bugün paraları harcadım da harcadım yanii.. elim kolum dolu eve zar zor geldim :))

bende şimdi diycektim ki prop cevahirin altını üstüne getirmiştir diye yazacakken senin yazını gördüm canım hoşgeldin güle güle kullansın yavrucuğun cicilerini eklersin artık bizde görelim fikir olsun

kesinlikle öyle tatlım zaten kızımda isyanlarda her sabah anne ne olursun bugün işe itme sözleri ile çıkıyorum kapıdan. zaten bende dönmeyi düşünmüyyorum belli bir süre. tatil bile yapamadım düşünün yani daha izinlerim duruyor

off neyse hadi bende çıkıyorum iyi akşamlar kızlar

ben bebeğimle daha çok zaman geçirmek için 37 haftada ayrılacağım. doğumdan sonra iznim bitince başka izin kullanma şansım yok. kullanmadığım senelik iznimi bile ekleyemiyorum doğum iznine.
ihtiyacım olmasa şimdiden işi bırakırdım.

valla aslıcım bokunu bıle cıkarttım :) nerden anladın sıpama aldıgımı belkı kendıme almısımdır yanı :))) evet hep ona aldım işim ne zaten :) eklerım bı ara..
iyi akşamlar sana hadi..

kız ii hapşırmadın koşarken, salıverirdin valla her şeyi, şaka bi yana bu kadar tutma canına yazık senin ya....

şükür çıkıyorum birazdan! eve gidip duşa atacağım kendimi!
bütün hafta sıcaklık 40 derecenin üzerinde.

hepinize iyi akşamlar!

herkese ii akşamlar kizlar..
yarin görüşürüz..

iyi akşamlar bende çıkıcam 5-10 dakikaya kadar grş. üzere iyi bakın kendinize

ii akşamlar kızlar...

güle güle giysin oğlun, boşver ii yapmışın almışın...

lohusa geceliği aldım nalan kendıme.. şık olanlardan değil ama şıklardan bı tane alcam karar verıdm de ıkı takım da normal alıcaktım bugun denk geldım aldım.. memelerı acık kendınden bolerolu cok ılgınc bı gecelık :) kendıme de calıstım sayılır yanı bıraz :))

Arkadaşıma nişanlısı araba almış, benim kocam da hala sen kullanamazsın diyo, peeehhhh..

neden şimdiden almış ki, çok saçma bence... benim kocam alim lazım olacak çocuk olunca diyo, ben istemiyorum, taxiyle gitmek varken ne yorayım kendimi...

o eskidenmiş demek, trafikte fırtına gibi eserdim valla hız manyağı olarak, evlendiğimden beri toplasan 20 kere bile kullanmamışımdır, bu gidişle kullanmayıda unutcam zaten...

benım kocam da cocuk olunca hıc almam sen beceremezsın dıyo :) kavgaya basladım sımdıden alısırım valla butun gerızekalılar bıle kullanıo da ben mı kullanamıcam.. kocam ıstanbul trafıgınden korkuo ıste :))

ay nesı sacma ne guzel, kız yenı ehlıyet aldı alıssın dıye almıs, direk jipi veremeyecegı ıcın altına, evlenene kdr alıs bunla ıdare et dıye almış :))

anaaamm cok merak ettım hemen koyuver ciciler topiğine....

BİRİLERİ ALIŞVERİŞ Mİ YAPMIŞ?
NEYSE EYLÜLE NE KALMIŞTI ŞUNUN ŞURASINDA Dİ Mİ PROP:roflol:
CANIM İŞİN ŞAKASI Bİ YANA GÜLE GÜLE KULLAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…