çaresi yok cnmm valla öğürüp öğürüp duruyorum karnım ağrıdı bu sabah öğürmektenn
gündüz bende 2 yada 3 kere çıkıyorum ama gece uykumdan 4 kere kalkıyorum valla tuvalate uyku haram oldu hem tuvalete kalk hem bulantıyaa -tatlicadiarzu-ne yapalım bebişler için dayanıcaz artık..
normalde de beni araba tutar ama bu şekilde olduğumu hiç hatırlamıyorum ben..
Bu arada çün içinde 2-3 kere tuvalete çıkıyorum bu sizde de oluyor mu ?
ay süper yaa afişe oldu desene şok baskınn:roflol:Ay canım bugün benim için de geldiler sağlık ocağından.Ev ziyareti yapıyorlar yaa.Ama birden şaşırdım.Apartman da öğrendi hamile olduğumu .Magazincilere yakalanmış ünlü gibi oldum sırnaşık şeyMadem öyle diyip annemlere de haber verdik. :teytey:
Hafta içi uğra tahlillerini yapalım dediler.Tetanos aşısı da olacakmışım ..Kalp atışlarını da bakarız dediler.Yarın bir uğramayı düşünüyorum.Aç karnına gideyim. Haftaya kendi doktoruma gideceğim zaten
canım ben 8+2 deyim bugün kalp atışını dinlemediler 10 haftadan önce o alette gözükmezmişş ben 2 hafta sonra dinlemeye gidebilirim seninde çıkmaz şimdi ama kaydını yaptır 10 haftadan sonra duyabilirsinkızlar bişsey sorcam size.ben kalp atışlarını duymadım daha 8 nisanda randevum var.yani daha çokkkk.aacaba sağlık ocağına bende gidip dinlesemmi kalp atışlarını.içim hiç rahat değil
sağol canımmmm aminnn bene dediysen eğerr :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:kalp atışlarını duyan arkadaşları tebrik ediyorum.perşembeden bu yana yoktum.
üçüz annesine maşalah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
MİLİ boş gebelik yaşamışsın.alah bi daha göstermesin canım.en kısa zamanda sağlılı bi gebelik yaşarsın inşallah
yeni gelen arkadaşlara hoş geliniz diyorum
ayy ne guzel yaaa keşek benimde böle olsa mahvoldum sabah beridir 2 kere çıkardımcanim valla sagol benimde icime su serptin Şenizbende niye mide bulantim yok diye takintili oldum resmen:uhm:
çok kasılıyo kasıklarım ve agrıyo korkuyorumbende öğürmektenkızlar günaydın dün geceden beri mide bulantısı gece uykumdan uyandım yaaa ama kusmadım direttim valla sabahta kahvaltı hazırlarken öğürtü öğürtü ama mide boş bişey çıkmıyokii belki 10 15 kere öğürdüm ard arda bide öğürürken rahmim kasılıyo korkuyorum artıkk
aynen canım ya sanki öğürürken duyduğum o kasıntı sorun çıkarıcakmış gibi his yaratıyo korkuyorum bu seferdesağol canımmmm aminnn bene dediysen eğerr :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayy ne guzel yaaa keşek benimde böle olsa mahvoldum sabah beridir 2 kere çıkardım
çok kasılıyo kasıklarım ve agrıyo korkuyorumbende öğürmekten
canım ben 8+2 deyim bugün kalp atışını dinlemediler 10 haftadan önce o alette gözükmezmişş ben 2 hafta sonra dinlemeye gidebilirim seninde çıkmaz şimdi ama kaydını yaptır 10 haftadan sonra duyabilirsin
yani cnm senin zaten 8 günün kalmış randevuyao zamana kadar zaten kendi doktorm dinletir bana 2 hafta sonra randevum var.beklemek çok yordu beni.bidee bulantılı bi bekleyişbilmiyorumkismile
ay süper yaa afişe oldu desene şok baskınn:roflol:
yani cnm senin zaten 8 günün kalmış randevuya
canım sorun yoktur bende duyana kadar senin gibiydim ama kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz sorun olunca zaten düşük oluyomuşş kanama oluyomuşş ben 2 gün önce çok iyiydim hemen sorunmu var diye düşünmeye başladım şimdide tekrar bulantım başladıevt 8 gün çok korkuyrum ya ya duylmazsa kalp atışları.Allahım paranoyak oldum çıktım alsanaalsanasmile
sana vitavim verdilermi cnmm megadyn diyeBen de dinlemedim sağlık ocağında.
Başak bikaç gün önce de gidebilirsin doktora.Bir sürü hastası vardır.Nereden bilecek senin geleceğin tarihi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?