slm hanımlar benimde satım 29 ocak bende kasım annesi olucam inşallah benide listeye eklermisiniz lütfen...(beklenen doğum tarihi 5 kasım)
bu arada hiç merak etmeyin zaman çinde bulantılar başlıyo, benim 7. haftada başladı keşke başlamasaydı diyorum bazen... sabahları işe gelmek çok zor oluyor... bu arada tabiki herkesi bulantı yaşayacak diye bir kaide de yok unutmayın...
hımm dün gördüm bende markette çıkmış çağla canım istemedi ama bebişin ister belki diye 2 tane yedim vallagünaydın kızlarrr. nerden geldiyse aklıma canım çağla istio acaip bilmiyorumkismile
kızlar günaydın dün geceden beri mide bulantısı gece uykumdan uyandım yaaa ama kusmadım direttim valla sabahta kahvaltı hazırlarken öğürtü öğürtü ama mide boş bişey çıkmıyokii belki 10 15 kere öğürdüm ard arda bide öğürürken rahmim kasılıyo korkuyorum artıkk
arkadaşlar saglık ocağına gitmelisiniz tabi aşılarınız var sonra bebişin aşıları var yani mutlaka oraya kaydolmanız lazım. herkesin bir ebesi oluyor ve sizi hep o takip ediyor.
ben ilaç yazdırmaya gittim dün onlar beni kaydettiler zaten kontrole gittiğiniz hastaneden bağlı olsuğunuz sağlık ocağına isminiz adresiniz ulaşıyomuş siz gitmesenizde onlar kapıya geliyolar eltime gelmişlerdiSağlık ocağına kaydolma işini bana biri anlatabilir mi? çalışıyorum ben ve ayağımın dibinbde sağlık ocağı var ne yapmam gerekiyor ?
Sağlık ocağına kaydolma işini bana biri anlatabilir mi? çalışıyorum ben ve ayağımın dibinbde sağlık ocağı var ne yapmam gerekiyor ?
kafamçokkarıştıo parfüm kokusu bana varya çok iğrenç geliyoo çamaşır atarken makineye yumuşatıcı ve deterjanı burnumu kapatıp koyuyorumm:umursamaz:sorma canım dün berbat durumdaydım eşime bile sinir oldum ohh rahat diye kaydirigubbakcemile3 bazen de parfüm sıkıyo o zaman da dom dom kurşunuyla vurasım geliyo onuuuuuuuu
bu arada biz kimseye söylemedik hamile olduğumu sempatiksalakcinni
2-3 hafta sonra sürpriz yapmayı düşünüyoruz :) şöyle 9-10 haftalık olduğunda..
Hem de nazar değmesinden korkuyorum. aralık ayında boş gebelik yaşadım herkeze söylemiştim sonra üzülen ben oldum
evet cnmm bana haziranda tetanoz aşısı vurucaklar ücretsiz dün söylediler bebek doğunca tetenazo karşı bağışıklık kazanıyomuşşarkadaşlar saglık ocağına gitmelisiniz tabi aşılarınız var sonra bebişin aşıları var yani mutlaka oraya kaydolmanız lazım. herkesin bir ebesi oluyor ve sizi hep o takip ediyor.
ben de gelişmeyen gebelik yaşadığım için bu sefer kalp atışı duyana kadar kimseye söylemedim. ama çok geç kalma söylemek için kırılıyorlar sonra kaydirigubbakcemile3
çaresi yok cnmm valla öğürüp öğürüp duruyorum karnım ağrıdı bu sabah öğürmektennteşekkür ederim kızlar, yarın gidip bi öğreneyim...
mide bulantılarıyla nasıl baş ediyorsunuz ya geçen sabah öğüre öğüre mahfoldum
iştahım yok ama zorla bişeyler yeme çabası içerisindeyim..ki bebişime faydası olsun.. yediğimin tadını alamıyorum bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?