bende gece uyandım yataktan kalkamadım valla sırf kusmayım diye o saatte sonra tekrar uyumuşumm kıpırdasam çıkıcaktı herşeyygünaydın benimde mide bulantım var ama işyerindeyim arkadaşlardan çekindiğim için kendimi zor tutuyorum öhh desem gelecek çok kötü yaa
sana vitavim verdilermi cnmm megadyn diye
bende dün aradım sormadan kullanmak istemedim ben vitamin kullanmıyodum kan hapı aspirin folik asit içiyodum bunuda gün aşırı iç dediEvet hemşire verdi.Tüm gebelere ücretsiz veriyorlarmış zaten.Ama doktoruma sorucam ullanmadan önce.Zaten ben elevit kullanıyorum
beyaz leblebi yiyorum habiree oda iyi geliyooUfff inşalllah bir an önce geçer canım bulantıların bulandıkça çubuk kraker grisini fln ye onlar çok iyi geliyor
CANIM çubuk kraker grisini fln ye onlar bulantıyı alıyor rahatlarsın hem biraz :Sgünaydın benimde mide bulantım var ama işyerindeyim arkadaşlardan çekindiğim için kendimi zor tutuyorum öhh desem gelecek çok kötü yaa
bende dün aradım sormadan kullanmak istemedim ben vitamin kullanmıyodum kan hapı aspirin folik asit içiyodum bunuda gün aşırı iç dedi
Evet beyaz leblebi de iyi gelir hem de tok tutar. Off ya çok bir şey yemiyorum 2 kilo aldım sinir oluyorum kendime :S Dün doktor kontrolüm vardı normalmiş mi kilo almam.Kilo vermektense almam normaliymiş.beyaz leblebi yiyorum habiree oda iyi geliyoo
canım ben kağan kocatepenin sitesinde okumuştum hamile kalınca rahim ağzını kan pıhtısı kapatırmış bu 9 ay böyle olur doğum zamanıda rahim ağzındaki kan akar nişan denilen kanama olurmuşş seninde bu kanama olabilir daha kan yeni yeni toparlanıyosa ordaKızlar dün gece yine az kan geldi benden.Şu anda bişey yok.Kötü düşünmemeye çalışıyorum.ınşallah bebeklerim iyidir.Düşük tehlikem olsaydı 2 gün önce doktor söylerdi dimi .O zaman da zaten böyle az kanamam olmuştu da gitmiştim.Ama doktor rahim ağzından geliyordur,önemli değil dedi.
aa valla daha içmedim zatenn ama bugün bi tane alıyım bakayım yaparsa içmem zatenBana hemşire kullananlarda mide ağrısı yapabiliyor dedi
Şu an içerde çalışmalar olduğundan dolayı kanama olması normalmiş canım internetten okuduğum kadarıyla. Ama yine de doktorunu ara sor bence.Kızlar dün gece yine az kan geldi benden.Şu anda bişey yok.Kötü düşünmemeye çalışıyorum.İnşallah bebeklerim iyidir.Düşük tehlikem olsaydı 2 gün önce doktor söylerdi dimi .O zaman da zaten böyle az kanamam olmuştu da gitmiştim.Ama doktor rahim ağzından geliyordur,önemli değil dedi.
evet içerde çalışma çok bu sıralarr bebiş hem yerini hazırlıyo hemde vucutla savaşıyo yazık yaa işi çok zorr bu sıralarr biz nekadar zorluk çekiyosak oda içerde çekiyoo kıyamamŞu an içerde çalışmalar olduğundan dolayı kanama olması normalmiş canım internetten okuduğum kadarıyla. Ama yine de doktorunu ara sor bence.
Evet valla onların da işi zor:) Dün gördüm keyfi yerindeydi.2 hafta sonra yine görcem bakalım keyifleri nasılmış :)evet içerde çalışma çok bu sıralarr bebiş hem yerini hazırlıyo hemde vucutla savaşıyo yazık yaa işi çok zorr bu sıralarr biz nekadar zorluk çekiyosak oda içerde çekiyoo kıyamam
canım benim daha önce düşüğüm olduğu için doktor 3 ay kendini yorma dedi bende bu sefer yapmıyorum yemek yatak toplama mutfak toplama dışında elimi sürmüyorum kociş evi süpürüyoYa kızlar ben bişi sormak istiyorum. Siz ev işi filan yapıyor musunuz, yapıyorsanız ne kadar yapıyorsunuz? Ben bebeğe bir zararı olur diye evi toplamak ya da mutfak işleri dışında temizlik fln yapmıyorum hiç, ama zamanında annelerimiz fln yapmış tabi. Sizde durumlar nedir merak ettim.
Ben kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum.Çünkü hemen yoruluyorum ve bunaltım başlıyor tansiyonum düştüğü için.Zaten 2 haftada bir kadın geliyor dip köşe yaptığı için çok da kirlenme olmuyor.Ama kendimizi yormamamız lazım. ilk 3 ay çok önemli.Yüksekten tabak çanak almayın.Yavaşa yavaş kendinizi yormadan yapın.Ya kızlar ben bişi sormak istiyorum. Siz ev işi filan yapıyor musunuz, yapıyorsanız ne kadar yapıyorsunuz? Ben bebeğe bir zararı olur diye evi toplamak ya da mutfak işleri dışında temizlik fln yapmıyorum hiç, ama zamanında annelerimiz fln yapmış tabi. Sizde durumlar nedir merak ettim.
canım benim daha önce düşüğüm olduğu için doktor 3 ay kendini yorma dedi bende bu sefer yapmıyorum yemek yatak toplama mutfak toplama dışında elimi sürmüyorum kociş evi süpürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?