2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol:
bi de süper süpürüyolar evi valla güçlü güçlü böyle..

Günaydın Kasım Anne Adayları :))

Hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun... Herşey istediğiniz gibi olsun ve yolunda gitsin inş. sonuna kadar sağlıklı hamilelikler geçirip kucağımıza alalım yavrularımızı Allah'ın izni ile inş. ben de Ağustos anne adayıyım.. ben de daha yeni sayılır bu zamanlardan geçeli :)) Allah hepimizn yardımcısı olsun...

geçen gece ben televizyon izliyorum almışım kuruyemişimide hanım ağalar gibi oturmuşum bu aldı süpürgeyi banada bişey demedi ama başladı süpürmeye ayy gülesimde geldii komple evi süpürdü bi geldiki yüzü kızarmış terlemişş bende dalga geçiyorum yatakta çalışma yok enerjini böyle atıyosun bak ne güzel diyeee:lepi:

teşekkürler canım opuyorumnanaktan

Hakikaten katılıyorum ne kocalar varmış mübarek :) Nası zaman buluo sizin herifler ev işi yapmaya onu da anlamadım,sabah gidip akşam gelıo işten ne ara evı supurcek :S

Erkek olursa uzulme denmez ama hayal kırıklıgı yasarım canım. Tabı kı onemlısı saglıklı bı cocuk sahıbı olmak ama ınsanın yuregınde bı cınsıyet yatıo sonucta, emınım hepınız ıcın gecerlıdır bu.

sende benim gibisin desene 1 ayımız kaldı kızlar az daha sabredelimm ondan sonra alışveriş cinsiyet telaşı bunlarda tatlı telaşlar olucak bizim için

benim içime hep erkek bebek doğuyor ama eşimin tarafı kız olsun istiyor hiç ailede kız olmamış bir ah alma durumu olmuşda her ikisinide düşünmek beni heyecanlandırıyor allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için inşallah hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3

Yatakta niye calısma yok, onu da mı yasakladı doktor :S

vayy maşallah enişteye benimki hiç takmıor. ben şunu yap onu yap die 10 kere dicem anca o zaman klava:

sende benim gibisin desene 1 ayımız kaldı kızlar az daha sabredelimm ondan sonra alışveriş cinsiyet telaşı bunlarda tatlı telaşlar olucak bizim için

inşallah canımm. hamile kıyafetlerine içim gidio yaa. çok şekerler bayanssulusmile

benimki gücünü ev işinde hiç kullanmıo valla. arkasındayım habire orayı almadın burası kaldı :roflol:

Sağolasın canıma.s.

valla bana kız erkek hiç farketmez sağlıklı hayırlı olsun da.. ilk bebeğimi kaybettikten sonra dank etti kafama.. ikisini de büyütürüz Allahın izniyle.

Hey kızlar, şimdi farkettim, bu anne olarak geçireceğimiz ilk anneler günü olacakzemuszemusHediye isteyelim:)

bizede yasak ilişki zaten istesemde yapmaz eşim ilki düşük olunca bide ardından tedaviyle gebe kalınca adam yatakta bile benden 10 metre ötede yatıyo. hatta ona kalsa ayrı yatmalıymışızmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…