ya şimdi kendileri yapıyo nasıl dikkat ediyolar dimi bende geçen sabah bütün camları açtım havalansın diye rüzgarda vardı baktım tek tek camları kapatıyoo hayırdır dedim rüzgar var evin içi toz olur daha dün süpürdüm dedi:roflol:
geçen gece ben televizyon izliyorum almışım kuruyemişimide hanım ağalar gibi oturmuşum bu aldı süpürgeyi banada bişey demedi ama başladı süpürmeye ayy gülesimde geldii komple evi süpürdü bi geldiki yüzü kızarmış terlemişş bende dalga geçiyorum yatakta çalışma yok enerjini böyle atıyosun bak ne güzel diyeee:lepi::roflol:
bi de süper süpürüyolar evi valla güçlü güçlü böyle..
Günaydın Kasım Anne Adayları :))
Hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun... Herşey istediğiniz gibi olsun ve yolunda gitsin inş. sonuna kadar sağlıklı hamilelikler geçirip kucağımıza alalım yavrularımızı Allah'ın izni ile inş. ben de Ağustos anne adayıyım.. ben de daha yeni sayılır bu zamanlardan geçeli :)) Allah hepimizn yardımcısı olsun...
Ne kocalar var maşallah, Allah nazardan saklasın..
Erkek olsa üzülecek misin, sağlıklı olsun diye dua et.. Ben eskiden hep kız isterdim yeğenim erkek olduktan sonra erkek bebek de çok güzel. O yüzden farketmez yanii. Ama çok merak ediyorum daha iki ay var herhalde..
sende benim gibisin desene 1 ayımız kaldı kızlar az daha sabredelimm ondan sonra alışveriş cinsiyet telaşı bunlarda tatlı telaşlar olucak bizim için
ya şimdi kendileri yapıyo nasıl dikkat ediyolar dimi bende geçen sabah bütün camları açtım havalansın diye rüzgarda vardı baktım tek tek camları kapatıyoo hayırdır dedim rüzgar var evin içi toz olur daha dün süpürdüm dedi:roflol:
geçen gece ben televizyon izliyorum almışım kuruyemişimide hanım ağalar gibi oturmuşum bu aldı süpürgeyi banada bişey demedi ama başladı süpürmeye ayy gülesimde geldii komple evi süpürdü bi geldiki yüzü kızarmış terlemişş bende dalga geçiyorum yatakta çalışma yok enerjini böyle atıyosun bak ne güzel diyeee:lepi:
oda yasak canım doktorum 3 aya kadar yasakladı banaYatakta niye calısma yok, onu da mı yasakladı doktor :S
sende benim gibisin desene 1 ayımız kaldı kızlar az daha sabredelimm ondan sonra alışveriş cinsiyet telaşı bunlarda tatlı telaşlar olucak bizim için
:roflol:
bi de süper süpürüyolar evi valla güçlü güçlü böyle..
Günaydın Kasım Anne Adayları :))
Hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun... Herşey istediğiniz gibi olsun ve yolunda gitsin inş. sonuna kadar sağlıklı hamilelikler geçirip kucağımıza alalım yavrularımızı Allah'ın izni ile inş. ben de Ağustos anne adayıyım.. ben de daha yeni sayılır bu zamanlardan geçeli :)) Allah hepimizn yardımcısı olsun...
oda yasak canım doktorum 3 aya kadar yasakladı bana
mafoldumbenmafoldumbenAh canımmmm, senin halin hepten harap, kıyamam :)))
ben kaçıyorum kızlarr dışardayım bugün öptüm hepinizi kendinize iyi bakınnn
güle güle canım görüşürüz.
ya bizede yasak ama haftada bir çok titiz bi şekilde yapıos bis :kedi::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?