günaydin hanimlar bende geceleri uyku sorunu basladi hic deliksiz uyku uyuyamiyorum dön dön dönkafamçokkarıştıah söyle doyasiya uyusam ne güzel olucak
bizede yasak ilişki zaten istesemde yapmaz eşim ilki düşük olunca bide ardından tedaviyle gebe kalınca adam yatakta bile benden 10 metre ötede yatıyo. hatta ona kalsa ayrı yatmalıymışızmafoldumben
aminnn canım bugun rüyamdaydılarr hiçte zor değildi kucagımdna bırakmak istemedim çunku çok zorluklarla hamile kaldım bu bebeklere şükürler olsun RABBİME. İlk duydugun gece uyumakta biraz ozrlandım ama olsun ben hepsini istiyorum inşallah sağlıkla zamanında doğarlarda tek derdim o hayırlı evlat olurlar elleri ayakları düzgun olur zaten bu bulantılara bir dah akatlanmaktansa üçüz dogurmayı tercih ederim bittim daha 3 gundeÖzlem senin üçüz müydü ya maşallah maşallah.. Allah yardımcın olsun. Eve bir geleceksin üç çocuğun birden olmuş. Şaka gibi.
prophetic canım inanılmaz sayıda düşük yapan kişi tanıyorum, benim gibi bazılarında düşükten sonra gebede kalınması zorlaşıyor, bizim tam 9 ay sonra tedaviyle oldu bebişimiz.... rabbim inşallah bu kez kucağımıza almayı nasip eder hepimize...
ama korkma çünkü yorgunluk, ev işi falan düşüğe neden olmaz canım, ben çok yoğun çalışıyorum hergün kocaeli gebze arası dolmuşlarla ayakta gidip geliyorum, korktum ve dr sordum düşeceği varsa düşer zaten dedi...o nedenle rahat olmaya bak tatlım...
özlemcim senin doğal yollarlamı 3üz oldu canım... hayırlı olsun..
Allah hayırlısını versin hakkında özlem ne kadar güzel birşey,
içinde 3 tane yavrun var.. Çok değişik bir duygudur eminim..
benim karnım şimdiden çıktı kızlar sizin de çıktı mı.. zayıflar da hemen çıkarmış diyorlar ben de oldukça zayıf olduğum için karnım hiç bu kadar büyük olmamıştı şaşırıyorum normalde 3 ayda çıkmaz mı??
benim karnım şimdiden çıktı kızlar sizin de çıktı mı.. zayıflar da hemen çıkarmış diyorlar ben de oldukça zayıf olduğum için karnım hiç bu kadar büyük olmamıştı şaşırıyorum normalde 3 ayda çıkmaz mı??
bebek karnı değil de ne karnı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?