vardı hakat kız noldu ki onlara :roflol:bir zamanlar sarah ile musa vardı D:d:d:d:
barayscım bende sabah baktım kendime.
çok şükür popom dahil hiç çatlağım olmamış.
bende johson yağını kullanıyorum.
inşallah çatlamadan devam ederiz.
bu mobilyacı sektörü, daha doğrusu ustalarla yapılan işler genelde böyle sonuçlanıyor. Hep yarım bişeyler kalıyor malesef, İnsanlar işlerini severek ve özveri ile yapmıyorlar sanırım
ay ne uyuzlar yaaa.bizimki iyiymiş bari keşke bizimkine de sorsaydınız fiyat alsaydınız.ne sorumsuzlar ya. parayı almayı biliyolar ama
zaten türk yemeği yapcam cnm.kadın yok gelmeyelim sen hamilesin dedi kaç kere.benim kaynanam bikere bile demedi yorulma sen yapma etme diye.elin fransızı bile kıyamadı bana.
sempatiksalakcinnivardı hakat kız noldu ki onlara :roflol:
burada sarah ismi Sare olarak geçiyor. kızım olsaydı ya Sare ya da Beliz koyacaktım ben.. çok hoşumuza gidiyordu bu iki isim.. amaaa Topyak geldiii :)
melodi ben büyüyen alıcam canım yatağını..
Oruç başlarına vurmuş :)))) kız bu ara çok yoğunlar bu ara herkes çatır çatır doğuruyor galiba yoğunluktan unuttular belkide. aman sağlam olsun geç olsun güç olmasın boşvermaalesef öle canım, bu işten birazda iş ahlakı ile alakalı bi durum herhalde, ne diyolar bide biliyo musun, biz getirmeden önce mobilyaları kurup bakıyoruz atölyede diyor, he belli dedim...
mobilyalar çok kaliteli ama asoşum ona diyecek lafım yok işçilik felan çok ii yapılmış,
bizim dolap özel çizime göre yapıldı her şey tam istediğimiz gibi olmuş, hatta sadece dolabın çekmeceleri için stopper kullanılmasını konuştuğumuz halde bütün çekmecelerde stopper kullanılmış, buraya kadar her şey güzel ama sıra ince işe gelince maalesef tırtlar işte, hepsi aynı bunların...
ay burdaki şekerler çok hoşuma gitti benimmm..
canım büyüyen alırsan da dikkat et.. mesela çileğinkiler büyüyünce daracık oluyolar. geniş olmalı ki adam gibi yatabilsin çocuk beşiği yatağa çevirince..bijocum 2 kere masraf yapmak istemiyorum. bakalım neye karar vericem.
barayscım amin canım.
nalan odanı güle güle sağlıkla kullansın bebişin inşallah.
demek ki sadece bizim başımıza gelmiyor akslikler.
başlarında durup kılı kırk yaracaksın. birazda dikleneceksin. yoksa yutturmaya çalışıyorlar.
ben karyola konusunda kararsız kaldım. beşik tipi mi alayım yoksa büyüyen mi alayım bilmiyorum.
kenarlarınında çıkması lazım. mesela çocuk 2-3 yaşında kendi yatabilir. kenarları çıkmazsa zor olur.
yarın dr. çıkışı çarıya gidicez. orada eşimin müşterisinin bebek eşyaları satan bir mağazası var.
kıyafetten mobilyaya kadar.
oraya bir bakayım.
sümüklü böcek yerine kendi sümüklerimi koysamkirli günlük pedimin üstünde servis ederim. ayy ne iğrencim yaakaydirigubbakcemile3
benim puzzle biteli ohooooo çok oluyor ben 2 günde biirmiştim canım puzzle'mı ama hala çerçevesiz.evdeki puzzle'mın çerçevesini ankarada yaptırıp getirmiştim ben hem de puzzle ı evde kendimiz yerleştirdik çok güzle oldu:) Hem de palladiumda çerçeveci 100 tlye yapıyodu ben ankarada camıyla beraber 30a yaptırdım aynısını:)bozulcak ya boş odada duruyor öyle garibim bi çerçeve yaptırsaydım şuna.iki tane daha aldım bugün gelir belkibirini kızımın odasına birini de kapı girişine aldım umarım gelir bugün.
nalancım sen sormuştun ya bebek şekerlerinin fiyatlarını.. dediğim gibi bazı modellerin fiyatını sormuştum mail atmışlar aşağıya yazıyorum.
adres bu:
Bebek Şekeri Modelleri, Bebek Şekeri Sepetleri
Fiyatlarımız aşağıdaki gibidir. Tüm ürünlerimizde 2 adet çikolata kaplı iri badem şekerleri mevcuttur. Şekerler ve bebeğinizin adının yazılacağı kartlarda bu fiyatlara dahildir. Minumum sipariş adedi 50 adettir. Sipariş ve ödemeyi takiben 7 iş günü sonra teslim edilir/ kargoya verilir. Kargo ücreti alıcıya aittir.
BS 12: 3,0 TL
BS 19: 2,5 TL 4 şekerli
BS 26: 3,5 TL
BS 38: 2,5 TL
BS 46: 2,5 TL
BS 47: 3,0 TL 3 şekerli
BS 49: 4,0 TL
BS 59: 4,5 TL
BS 99: 3,5 TL
BS 102: 4,0 TL
BS 103: 2,5 TL
BS 109: 5,5 TL
ay burdaki şekerler çok hoşuma gitti benimmm..
evet ya kazıkçılar benim evdeki puzzle'mn çerçevesi çok güzel hemde 1500 lük puzzle çerçevesi 30 tl düşün yani sudan ucuz hemde çok şık ve kaliteli. alcam aslında bi puzzle halısı da niye almıyosam ben de bilmiyorum .ben de puzzledepodan alıyorummmsaol tatlım darısı senin başına inşallah...
böööggggghhhhhhh, asoş ben kendime iğrenç diyodum tam sen bunları yazdın kız, iğrençsiiiinnnnnnn(
burda çerçeveler çok pahalı zaten ya, bizde hemen hemen o ciavrda ödüyoruz çerçeveler için, ama kaliteli oluyo gerçekten, ucuz olanlarda var ama onlar çok kötü duruyo...
asoşum puzzledepo dan alıyoruz biz puzzle ları galiba orda çuha var onuda alsana tatlım, biz o çuhadan aldık onun üzerinde yapıp yuvarlayıp sarıyoruz öle götürüyor eşim çerçeveciye çok rahat oluyo hiç dağılmıyo yerde kaplamıyo...
Puzzle Halısı - Educa Heidi Puzzle Halısı | Puzzledepo.com Puzzle Dünyası
bak bu işte, çokta ucuz bi şi...
çok saol tatlım birazdan hepsini tek tek inceliyecem...bizede fikir olur bari...
Çok hoş huzur verici ya beğendim çok.Bu da mı kızına canım? ben de koyayım bak aldıklarımı.bizde bunu sipariş verdik dün akşam, bi duvar var ora boş kaldı bunuda yapıp oraya takıcaz...
ben de çok sevdim canım. 46 numarayı düşünüyorum ben nasıl sence?
güzel bence. içine foto mu koyucan boş mu vericen nasıl yapıcan?
evet ya kazıkçılar benim evdeki puzzle'mn çerçevesi çok güzel hemde 1500 lük puzzle çerçevesi 30 tl düşün yani sudan ucuz hemde çok şık ve kaliteli. alcam aslında bi puzzle halısı da niye almıyosam ben de bilmiyorum .ben de puzzledepodan alıyorummmkeşke dün onu da ekleseydim. neyse bi arayım bakayım puzzle yola çıkmadıysa eklesinler. ama büyük ihtimalle bugün gelir sipariş durumunda paketleye gönderildi yazıyodu dün.kızımın odasına melekli yapcam 1000lik:)
Çok hoş huzur verici ya beğendim çok.Bu da mı kızına canım? ben de koyayım bak aldıklarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?