2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir zamanlar sarah ile musa vardı D:d:d:d:
vardı hakat kız noldu ki onlara :roflol:

burada sarah ismi Sare olarak geçiyor. kızım olsaydı ya Sare ya da Beliz koyacaktım ben.. çok hoşumuza gidiyordu bu iki isim.. amaaa Topyak geldiii :)

melodi ben büyüyen alıcam canım yatağını..

barayscım bende sabah baktım kendime.
çok şükür popom dahil hiç çatlağım olmamış.
bende johson yağını kullanıyorum.
inşallah çatlamadan devam ederiz.

inş. canım benim isteğimde bu
ama son haftalar çok önemli karın hizla genişlediği için çatlama riskide artıyormuş
elimizden geleni yapacaz
çatlayacağı varsa da birşey yapamayızguclubacismile

bu mobilyacı sektörü, daha doğrusu ustalarla yapılan işler genelde böyle sonuçlanıyor. Hep yarım bişeyler kalıyor malesef, İnsanlar işlerini severek ve özveri ile yapmıyorlar sanırım

maalesef öle canım, bu işten birazda iş ahlakı ile alakalı bi durum herhalde, ne diyolar bide biliyo musun, biz getirmeden önce mobilyaları kurup bakıyoruz atölyede diyor, he belli dedim...

mobilyalar çok kaliteli ama asoşum ona diyecek lafım yok işçilik felan çok ii yapılmış,

bizim dolap özel çizime göre yapıldı her şey tam istediğimiz gibi olmuş, hatta sadece dolabın çekmeceleri için stopper kullanılmasını konuştuğumuz halde bütün çekmecelerde stopper kullanılmış, buraya kadar her şey güzel ama sıra ince işe gelince maalesef tırtlar işte, hepsi aynı bunların...

sempatiksalakcinni bilmem valla nerdelersırnaşık şey
üf isim bulmak çok zor yaa bakalım ne olcak

benim teyzemin kızı yeğeni için inik bebe patiği örmüştü elinde. hepsi beyaz sadece bilek kısmı mavi, pembe,yeşil, sarı renklerinden yapmışlar. içine çikolata koyup dağıttılr. çikolatayı yedikten sonra içine pamuk doldurup vitrine koydum.
fotosunu çekip gösterreyim size.
tabi yapması biraz uğraştırıcı. ama kalıcı oluyor. ben öremem doğrusu.

Oruç başlarına vurmuş :)))) kız bu ara çok yoğunlar bu ara herkes çatır çatır doğuruyor galiba yoğunluktan unuttular belkide. aman sağlam olsun geç olsun güç olmasın boşver

bijocum 2 kere masraf yapmak istemiyorum. bakalım neye karar vericem.
barayscım amin canım.

saol tatlım darısı senin başına inşallah...

böööggggghhhhhhh, asoş ben kendime iğrenç diyodum tam sen bunları yazdın kız, iğrençsiiiinnnnnnn (

burda çerçeveler çok pahalı zaten ya, bizde hemen hemen o ciavrda ödüyoruz çerçeveler için, ama kaliteli oluyo gerçekten, ucuz olanlarda var ama onlar çok kötü duruyo...

asoşum puzzledepo dan alıyoruz biz puzzle ları galiba orda çuha var onuda alsana tatlım, biz o çuhadan aldık onun üzerinde yapıp yuvarlayıp sarıyoruz öle götürüyor eşim çerçeveciye çok rahat oluyo hiç dağılmıyo yerde kaplamıyo...

Puzzle Halısı - Educa Heidi Puzzle Halısı | Puzzledepo.com Puzzle Dünyası

bak bu işte, çokta ucuz bi şi...

çok saol tatlım birazdan hepsini tek tek inceliyecem...bizede fikir olur bari...

evet ya kazıkçılar benim evdeki puzzle'mn çerçevesi çok güzel hemde 1500 lük puzzle çerçevesi 30 tl düşün yani sudan ucuz hemde çok şık ve kaliteli. alcam aslında bi puzzle halısı da niye almıyosam ben de bilmiyorum .ben de puzzledepodan alıyorummm keşke dün onu da ekleseydim. neyse bi arayım bakayım puzzle yola çıkmadıysa eklesinler. ama büyük ihtimalle bugün gelir sipariş durumunda paketleye gönderildi yazıyodu dün.kızımın odasına melekli yapcam 1000lik:)

günaydın kızlar nasılsınız.bugün bende yatakdan zor kalkanlardanım.gece geç yattm bide yoruldum baya.vücudum iflas etmek üzere.çok yükleniyorum kendime :)))

Çok hoş huzur verici ya beğendim çok.Bu da mı kızına canım? ben de koyayım bak aldıklarımı.

he buda hanımefendinin odasına, zaten evin diğer duvarlarında yer kalmadıki, her yerde puzzle asılı...biz puzzle manyağıyız anacım...

sende koysana bakalım neler seçmişsin, hem belki yapacak olanlar vardır fikir olur...

keşke sipariş verseydin, şimdi versen gelmezmi hemen, valla çok rahat oluyo asoşum aklında bulunsun o çuha...hem yapmadığın zamanda sarıp kaldırabiliyorsun hiç bi parça kımıldamıyo yerinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…