Bunu kapı girişi için aldım.
Gold Puzzle 1000 Parça Bahar Perisi - - Puzzle Depo
Bunu da kızımın odasınaaaaaa
Ricordi Arte 1000 Parça Puzzle Trionfo di Galatea-Raffaello - - Puzzle Depo
nalan senin şeker yüklemesi dün müydü? nasıl çıktı? ben bugün yaptırdım. öğleden sonra alıcam.
günaydınnnngünaydın kızlar nasılsınız.bugün bende yatakdan zor kalkanlardanım.gece geç yattm bide yoruldum baya.vücudum iflas etmek üzere.çok yükleniyorum kendime :)))
günaydınnnn:)Herkese selamlar... Nasılsınız kızlar
yerim ben o hanımefendiyiii mıncık mıncık yaparım pamuk popoluyu:) koydum cnm ben de linklerini puzzle'ların.he buda hanımefendinin odasına, zaten evin diğer duvarlarında yer kalmadıki, her yerde puzzle asılı...biz puzzle manyağıyız anacım...
sende koysana bakalım neler seçmişsin, hem belki yapacak olanlar vardır fikir olur...
keşke sipariş verseydin, şimdi versen gelmezmi hemen, valla çok rahat oluyo asoşum aklında bulunsun o çuha...hem yapmadığın zamanda sarıp kaldırabiliyorsun hiç bi parça kımıldamıyo yerinden...
yok canım c.tesi yaptırcam ben 75 lik yapılcakmış bu sefer, sen kaçlık yaptırdın...
günaydınnnn
günaydınnnn:)
yerim ben o hanımefendiyiii mıncık mıncık yaparım pamuk popoluyu:) koydum cnm ben de linklerini puzzle'ların.
ya evet hep alcam alcam diyorum niyeyse cimriliğim mi tutuyor neyim tutuyorsa almıyorum bir türlü. Onu da sipariş vereyim bari bugün.benim puzzle lar yoldaymış gelir bugün.zaten bugün de yarın da başlayamıcam yapmaya yoğunluktan.ben başlayana kdr gelir herhalde diye düşünüyorum
50 lik yaptırdım. bakalım nolcek..
kızlar ben kaçtım. yemek yapcam. görüşürüz.
olsun ya zor olsun daha iyi:) ben seviyorum ya zor olunca daha keyifli oluyor uğraşması:)stresimi alıyor benim puzzle yapmak.çocuk olunca biraz zor yaparız vakit bile kalmaz.Uyuduğu an ancak yemek ev işi fln yaparız gibime geliyor.bahar perisini biliyorum bende çok beğeniyorum onu ama maalesef yer kalmadı artık, kızının odası için seçtiğin meleklerde çok güzelmiş canım, bahar perisi biraz zor olabilir siyah kısımları...aman eğlence oluyo bari ben seviyorum valla...
hasanpaşa değil de antrikot almayı düşünüyorum canım.Soya soslu antrikot yapıyorum ben çok güzel oluyor.Yanına patates püresi yapcam pilav yapcam bir zeytinyağlı yemek yapcam salata bir de bir iki meze yaparım yeter zaten. Akşam alışverişe gitcez sabahtan yaparım salataları zeytinyağlıyı fln pilav ve etin pişirme işini de iftara yakın yaparım işte. çorbayı da sabahtan yaparımasoş hasanpaşa köftesi yapabilirsin misafirin için bak aklıma geldi şimdi ya da biftek yap salçalı yanınada pilav ve püre yaparsın mis gibi olur...
günaydın hanımlar
hala isim bulamayanlara güzel bir alternatif
En Güzel Bebek İsimleri için LeiLeo İsim Cini
çok eğlendim benhihoyyyt
günaydın hanımlar
çok eğlendim benhihoyyyt
olsun ya zor olsun daha iyi:) ben seviyorum ya zor olunca daha keyifli oluyor uğraşması:)stresimi alıyor benim puzzle yapmak.çocuk olunca biraz zor yaparız vakit bile kalmaz.Uyuduğu an ancak yemek ev işi fln yaparız gibime geliyor.
hasanpaşa değil de antrikot almayı düşünüyorum canım.Soya soslu antrikot yapıyorum ben çok güzel oluyor.Yanına patates püresi yapcam pilav yapcam bir zeytinyağlı yemek yapcam salata bir de bir iki meze yaparım yeter zaten. Akşam alışverişe gitcez sabahtan yaparım salataları zeytinyağlıyı fln pilav ve etin pişirme işini de iftara yakın yaparım işte. çorbayı da sabahtan yaparım
kızlar benmde cumartesi ağır ve kalablık misafirim gelicek.menüm hazırda.hangi mezeleri yapıcamı bulamıyorum.meze salata konularında değişik ve pratik tarifler bileniniz varmı acepp.
günaydın herkese..nalan ne yaptın canım oda olayın halloldu di mi dün?
ben de salonda masadayapıyorum mukavva karton üstünde yapıyodum kartonu attım tatile gitmeden önce puzzle halısı alırım diye:) evet dün aldım bugün geliyor. ama bundan önceki puzzle ımı geciktirmişlerdi 1 hafta. ama olsun memnunum ben de burdan.Bir deşu çerçeve işini halletseydim odada duruyor garibim hala.gelir tabi, orası hemen yolluyo ürünleri, en çokta bu huylarını seviyorum, çok hızlılar...he görüm yorum bile yazdım...
ben misafir gelceği zaman hemen sarıp kenara koyuyorum çok rahat oluyo, eskiden karton aralarına felan koymaya çalışıyorduk çok zor oluyordu...
ben de bakayım hemengünaydın hanımlar
çok eğlendim benhihoyyyt
siz de şeker bende de kansızlık çıktı. demir hapım ikiye çıktı beniminşallah bi şi çıkmaz, benim 50 lik yüksek çıktı sınır 140 benim 174 çıktı, bakalım 75 lik nasıl çıkacak..
kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?