2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan senin şeker yüklemesi dün müydü? nasıl çıktı? ben bugün yaptırdım. öğleden sonra alıcam.

günaydın kızlar nasılsınız.bugün bende yatakdan zor kalkanlardanım.gece geç yattm bide yoruldum baya.vücudum iflas etmek üzere.çok yükleniyorum kendime :)))
günaydınnnn
Herkese selamlar... Nasılsınız kızlar
günaydınnnn:)
yerim ben o hanımefendiyiii mıncık mıncık yaparım pamuk popoluyu:) koydum cnm ben de linklerini puzzle'ların.
ya evet hep alcam alcam diyorum niyeyse cimriliğim mi tutuyor neyim tutuyorsa almıyorum bir türlü. Onu da sipariş vereyim bari bugün.benim puzzle lar yoldaymış gelir bugün.zaten bugün de yarın da başlayamıcam yapmaya yoğunluktan.ben başlayana kdr gelir herhalde diye düşünüyorum

asoş hasanpaşa köftesi yapabilirsin misafirin için bak aklıma geldi şimdi ya da biftek yap salçalı yanınada pilav ve püre yaparsın mis gibi olur...

gelir tabi, orası hemen yolluyo ürünleri, en çokta bu huylarını seviyorum, çok hızlılar...he görüm yorum bile yazdım...

ben misafir gelceği zaman hemen sarıp kenara koyuyorum çok rahat oluyo, eskiden karton aralarına felan koymaya çalışıyorduk çok zor oluyordu...

olsun ya zor olsun daha iyi:) ben seviyorum ya zor olunca daha keyifli oluyor uğraşması:)stresimi alıyor benim puzzle yapmak.çocuk olunca biraz zor yaparız vakit bile kalmaz.Uyuduğu an ancak yemek ev işi fln yaparız gibime geliyor.
asoş hasanpaşa köftesi yapabilirsin misafirin için bak aklıma geldi şimdi ya da biftek yap salçalı yanınada pilav ve püre yaparsın mis gibi olur...
hasanpaşa değil de antrikot almayı düşünüyorum canım.Soya soslu antrikot yapıyorum ben çok güzel oluyor.Yanına patates püresi yapcam pilav yapcam bir zeytinyağlı yemek yapcam salata bir de bir iki meze yaparım yeter zaten. Akşam alışverişe gitcez sabahtan yaparım salataları zeytinyağlıyı fln pilav ve etin pişirme işini de iftara yakın yaparım işte. çorbayı da sabahtan yaparım

kızlar benmde cumartesi ağır ve kalablık misafirim gelicek.menüm hazırda.hangi mezeleri yapıcamı bulamıyorum.meze salata konularında değişik ve pratik tarifler bileniniz varmı acepp.

ii düşünmüşsün canım, en güzel ve en basit yemek, bende çok severim ama soya soslu hiç denemedim, soya sosunu hep tavukta kullanıyorum ben...

bi arkadaşıma yemeğe gitmiştik o da fırında kaşarlı yapmıştı, çok güzel olmuştu...

kızlar benmde cumartesi ağır ve kalablık misafirim gelicek.menüm hazırda.hangi mezeleri yapıcamı bulamıyorum.meze salata konularında değişik ve pratik tarifler bileniniz varmı acepp.

ben çok misafirim olunca uğraşmıyorum minik minik mezeyle. güvendiğim bir şarküteriden az az alıp koyuyorum sofraya.. zaten yenmiyor ki pek onlar.

amerikan veya rus salatası
havuç tarator
kaşar veya diğer peynirler
acılı veya acısız ezme

aklıma geldi şimdilik..

ben de salonda masadayapıyorum mukavva karton üstünde yapıyodum kartonu attım tatile gitmeden önce puzzle halısı alırım diye:) evet dün aldım bugün geliyor. ama bundan önceki puzzle ımı geciktirmişlerdi 1 hafta. ama olsun memnunum ben de burdan.Bir deşu çerçeve işini halletseydim odada duruyor garibim hala.
günaydın hanımlar

hala isim bulamayanlara güzel bir alternatif

En Güzel Bebek İsimleri için LeiLeo İsim Cini

çok eğlendim benhihoyyyt
ben de bakayım hemen
inşallah bi şi çıkmaz, benim 50 lik yüksek çıktı sınır 140 benim 174 çıktı, bakalım 75 lik nasıl çıkacak..

kolay gelsin...
siz de şeker bende de kansızlık çıktı. demir hapım ikiye çıktı benim kanım yeterli değilmiş şuan çok yetersiz kalmış. kuru üzüm fln alayım akşam çıkınca da yiyim her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…